gittigidiyor

Xiaomi 13 serisi ve MIUI 14'ün tanıtılacağı tarih belli oldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu yılın en büyük etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacak Xiaomi, 1 Aralık için planladığı lansmanı eski Çin başkanının ölümü nedeniyle erteledi.

MIUI 14 ve Xiaomi 13 serisinin1 Aralık'ta tanııtlması beklenirken, aniden gelen ölüm haberiyle Çin'de birçok etkinlik ertelendi. Birkaç gün aranın ardından Xiaomi, MIUI 14 arayüzü ve yeni akıllı telefonlarını tanıtacağı yeni tarihi açıkladı.

XIAOMİ 13 VE MIUI 14, 11 ARALIK'TA TANITILACAK​

Weibo'da paylaşılan görüntülere göre Xiaomi, yeni akıllı telefonları ve MIUI 14 arayüzünü 11 Aralık'ta piyasaya sürecek.

xiaomi.jpg


Yeni akıllı telefon ve arayüzün yanı sıra Çinli teknoloji devi, Xiaomi Watch S2, Xiaomi Bdus 4 ve şirketin ilk masaüstü bilgisayarı Xiaomi Mini Host gibi ürünlerini de sergileyecek.

XIAOMI 13 SERİSİ HANGİ ÖZELLİKLERLE GELECEK​

Toplanan son sızıntılara göre Xiaomi 13, 6,36 inç büyüklüğünde 6.36 inç kavisli AMOLED ekranla gelecek. Xiaomi 13 Pro'da ise 6.73 inçlik kavisli kenarlara ve 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED QHD+ ekran bulunacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst