gittigidiyor

Xiaomi, İnanılmaz İnceliğe Sahip Yeni Televizyonu Mi TV 3S’i Duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
xiaomi-inanilmaz-incelige-sahip-yeni-televizyonu-mi-tv-3s-i-duyurdu-705x290.jpg

Çinli şirket Xiaomi, gelecek nesil televizyon modeli Mi TV 3S’in duyurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.
Xiaomi’nin uygun fiyatına rağmen üst düzey özelliklere sahip akıllı telefonlarını artık herkes biliyor. Fakat şirket, aynı istikrarı üretimini gerçekleştirdiği diğer ürünlerde de sürdürüyor. Bugün iki tane gelecek nesil televizyonunun duyurusunu gerçekleştiren şirket, özellikle 65 inçlik kavisli ekranlı Mi TV 3S ile çıtayı çok fena yukarılara taşıdı.

Samsung’un 178 derece geniş görüş açılı 65 inçlik panelinin kullanıldığı Xiaomi Mi TV 3S, yalnızca 5.9 mminceliğe sahip. 1.4GHz hızında çalışan A17 çekirdeklerine sahip 4 çekirdekli MStar 6A928 TV işlemcisinden gücünü alan TV’de Mali-T760MP8 grafik işlemcisi bulunuyor.

1.jpg


TV’de 2 GB DDR3 RAM olacak ve 8 GB eMMC 5.0 hafıza yer alacak. 6 parçadan oluşan Mi TV Bar ses sistemiyle birlikte gelecek olan Mi TV 3S, ayrıca Dolby ses teknolojisine sahip.

2.jpg


31 Mart tarihinden itibaren şirketin resmi web sitesi üzerinden satışa sunulacak olan Mi TV 3S, 1385 dolar etiket fiyatına sahip olacak.

3.png


Xiaomi’nin duyurduğu diğer televizyon ise yine aynı isimde fakat büyüklüğü 43 inç. Tüm özellikleri sırasıyla şu şekilde:


  • 176 derece geniş görüş açılı, Full HD çözünürlüğünde 43 inç ekran
  • 1.45GHz hızında çalışana MStar 6A908 Cortex A9 işlemci ve Mali-450 MP4 grafik işlemcisi
  • 1 GB DDR3 RAM ve 8 GB eMMC 4.5 hafıza
  • İki tam aralıklı hoparlör (30 x 90 mm boyutlarında)
  • Dolby ses teknolojisi, bas arttırıcı

xiaomi-mi-tv-3s-43-inch-01.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst