gittigidiyor

Xiaomi Mi 6 bekleyenlere üzücü haber!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Xiaomi Mi 6 bekleyenlere üzücü haber![/h]Xiaomi Mi 6 hakkında çıkan söylentiye göre ilk lansmanından doğrultusunda 835 Snapdragon değil 821'e yer verecek.
17 Mart 2017 16:50 Mobil
21953-650x315.jpg

Tanıtımına az bir süre kala Xiaomi Mi 6 için kötü haber geldi. Bununla birlikte işlemci açısından biraz daha düşük donanım özelliklerine sahip olacak gibi görünüyor. Ortaya çıkan yeni söylentiye göre yaklaşmakta olan Xiaomi Mi 6'nın en güçlü Snapdragon 835 çipinden ziyade Qualcomm Snapdragon 821 işlemciyle başlatılabileceği iddia edilenler arasında.
Elbette bu henüz doğrulanmamış bir rapor. Çin'in Twitter'i olarak bilinen Weibo sosyal medya hesabını kullanan isimsiz bir kaynaktan gelen bilgiye göre Çin'in popüler telefon üreticisi olan Xiaomi, Mi 6'da Qualcomm Snapdragon 821 işlemciyle başlatılabileceğini iddia ediyor.
Samsung Galaxy S8 ve S8+ olacağını ve Samsung'un tanıtımını takip eden birkaç ay sonra bu çip pazarını zorda bıraktığı da iddia edilenler arasında olup yeni LG G6'da aynı nedenle daha eski Snapdragon 821 yongasıyla tanıtılmıştı. Bir başka söylenti ise Xiaomi Mi 6'nın Snapdragon 835'i kullanacağı yönünde.
Başarılı olan Mi 5'in selefi olaran telefon resmi olarak 6 Nisan'da açıklanacak. Mi 6 Pro'nun kavisli bir ekrana sahip olması bununla birlikte 6 GB gibi güçlü bir RAM'e sahip olması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst