gittigidiyor

Xiaomi Mi Pad 5

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi bizi Ağustos ayında, neredeyse üç yıllık bir aradan sonra şirketin yeni tableti ile nihayet tanıştırıyor. Yeni Xiaomi Mi Pad 5 tabletin tanıtımı yaklaşıyor. Beklentiler oldukça yüksek. Şirket, beklenen tabletin tasarımını ve kullanılan işlemcinin modelini gösteren bir görsel bilgi paylaştı.


Mi Pad 5 Tabletin tüm tasarımını her yönden gösteren tanıtım görselleri yayınlandı. Ön taraftaki, ekranın etrafındaki minimal çerçeveler gerçekten çok etkileyici. 11 inçlik ekran hem 2K çözünürlüğü hem de 120 hertz yenileme hızını destekleyecek.


Arkada iki kamera mevcut ve aralarında bir LED flaş mevcut. Klasik geniş açılı merceğe ek olarak, Xiaomi'nin Apple veya Samsung şeklindeki rekabetten de görebileceğimiz gibi tabletini ultra geniş bir sensörle donatmasını bekliyoruz.


Son söylentilere göre, Android ile donatılmış Mi Pad 5 iki sürümde gelecek. Qualcomm Snapdragon 870 tarafından desteklenen üst düzey bir sürüm ve daha az güçlü bir model olacak Snapdragon 860 sürümü. İlk gözlem, Xiaomi'nin tabletinin önceki modelden çok daha yüksek performansa sahip yeni bir standarttan yararlanacağıdır. 48 Megapiksel ana kamera içerecek ve 67W hızlı kablolu şarjı destekleyecekti.


Xiaomi Mi Pad 5'in güçlü bir Snapdragon 860 işlemciyle, yani bir akıllı telefon POCO X3 Pro’da bulunan işlemci ile donatılacağı doğrulandı. Xiaomi'nin önce Snapdragon 870 modelini ortaya çıkarması gerektiğine dair sızıntılar da mevcut.


Snapdragon 860'lı varyant daha sonra gelecek ve daha uygun fiyatlı olacak. 12 Megapiksel ana kamera ile donatılacak ve 22,5 W hızlı şarj desteğine sahip
olacak. Bu tabletin bir modelinin de dünya pazarına girmesi gerektiğini doğrulamış oldu.




xiaomi-mp5-2-IJZa.jpg
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
  • 6 GB RAM / 128 GB Xiaomi Mi Pad 5 - 308 dolar


  • 6 GB RAM / 256 GB Xiaomi Mi Pad 5 - 355 dolar
PRO Serisinde ise



  • 6 GB RAM / 128 GB Xiaomi Mi Pad 5 Pro - 385 dolar


  • 6 GB RAM / 256 GB Xiaomi Mi Pad 5 Pro - 433 dolar

  • 8 GB RAM / 256 GB Xiaomi Mi Pad 5 Pro - 540 dolar



Size kesin fiyat bilgisi buyrun....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst