gittigidiyor

Yabancı sınırı kararına erken önlem

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
rk1nl.jpg


Kulüpler Birliği bu sezon uygulamaya sokulan 6+0+4 kuralının önümüzdeki yıldan itibaren 5+0+3'e dönmesinin yaratacağı sıkıntıları dikkate alarak düğmeye erken basma kararı aldı.

6+0+4'e geçen yıl imza atmalarına karşın sonuçlarını erken kestiremeyen ve sıkıntı yaşayan kulüpler, gelecek yıl işin boyutlarının daha da ağır olacağını hesaplayarak çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.

Kulüpler Birliği'nin önceki gün yaptığı toplantıda bu konu gündeme gelirken, kulüplerin ortak hareket ederek bu işi son dakikaya bırakmamaya kararlı oldukları belirtildi.

Alınan bilgilere göre toplantıda kulüplerin bu sezon yürürlüğe giren 6+0+4 kuralında karar kıldıkları ve daha ileri seviyede bir uygulamaya kısa süre içinde hazır olmadıkları dile getirildi. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın bu konuda kararlı olduğu, diğer kulüplerin büyük çoğunluğunun da buna destek verdiği belirtildi. Ancak Fenerbahçe'nin yabancı sayısı ile ilgili önceden alınmış kararların uygulanmasını istediği biliniyor.

Kulüplerin yabancı kontenjanı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ile önümüzdeki günlerde temas kurarak gelecek sezonki 5+0+3 uygulamasını engellemeye çalışacakları belirtildi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst