gittigidiyor

Yazılım yüklemede sorun var

ayazma

Aktif Üye
Katılım
5 Ara 2012
Mesajlar
31
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Bayramiç
Birde cihazıma 1,56 Yazılımını attım.Fakat bundan sonra atacağım yazılımları kabul etmiyor sizce neden olabilir.Fabrika ayarlarına dönüyorum ama yine de olmuyor. Ayrıntılı olarak cevap verirseniz çok memnun olurum.
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
cihazın markasını ve diğer bilgilerini yazın
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
Yazılım Yükleme:
YÜKLEYECEĞİNİZ USB BELLEK CİHAZI FAT32 OLARAK BİÇİMLENDİRİNİZ.İÇİNE indirdiğiniz rowell yaZılmını SIKIŞTIRILMIŞ DOSYA İSE winrar ve vb.programla çıkardıktan sonra USB BELLEĞİNİZE SADECE FILES DOSYASINI ATIN VE USB BELLEĞİNİZİ CİHAZINIZIN HERHANGİ BİR USB GİRİŞİNE TAKIN.(NFTS OLARAK BİÇİMLENDİRİSENİZ USB BELLEĞİNİZİ USB TAKILIYKEN CİHAZI HER AÇIP KAPATTINIZDA YAZILIMI TEKRAR OTOMATİK YÜKLER)
CİHAZIN ARKA KISMINDA BULUNAN AÇMA KAPAMA DÜĞMESİNDEN YADA ELEKTRİK FİŞİNİ ÇIKARTIP TEKRAR TAKIN YAZILIMI OTOMATİK KENDİSİ YÜKLÜYECEKTİR.
YAZILIMDAN EVVEL VE SONRA CİHAZI FABRİKA AYARLARINA ÇEVİRİNİZ.
KANALLARI TEKRARDAN SIRALAMAK İSTEMİYORSANIZ FABRİKA AYARLARINA ÇEVİRMEDEN EVVEL SİSTEM VE KANAL YEDEĞİNİZİ ALINIZ...


Cihazla ilgili tüm bilgiler aşağıdaki bölümden bakabilirsiniz...

http://satcafesi.net/forum/rowell-16000-full-hd/24708-rowel-16000fhd-program-ve-ayarlar.html
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst