gittigidiyor

Yeni iPad Pro'nun özellikleri netleşiyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Yeni iPad Pro'nun özellikleri netleşiyor![/h]Son çıkan söylentiler, 2016 sonbaharında bir iPad Pro güncellemesinde bulunmaması sonrasında 2017'de Apple tamamen yeni boyutunu piyasaya sürerek bunu telafi edecek.
09 Mart 2017 20:50 Tablet
21908-650x315.jpg

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgiye göre 10.5 inç'lik iPad Pro modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Bununla birlikte yaşanan son sızıntı ile birlikte 10.5 inç'lik bir iPad Pro beklediğimizi söyleyebiliriz. Sızıntılara göre piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPad'ın aksesuar üreticisinin hazırlamış olduğu görsel ortaya çıkmış. Yani artık 10.5 inç'lik iPad Pro yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor.
Yeni modelin daha önce AMOLED ekrana sahip olacağı belirtilmişti ancak yeni sızıntılara göre Apple'ın gündeminde iPad için AMOLED ekran yok. Apple için ortya atılan son bir iddia ise yeni A10X işlemcisinin kullanılabileceği bununla birlikte yeni iPad Pro modelleriyle birlikte yeni iPad Mini modelinin de tanıtılacağı gibi ifadeler de yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst