gittigidiyor

Yeni Media Player, Windows 10 kullanıcılarına sunuldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Microsoft, Windows 10'a Windows 11'den bir başka uygulama daha taşıdı. Yazılım devi yeni Media Player'ı sessiz sedasız bir şekilde işletim sisteminin Insider önizleme sürümüne ekledi. Ancak uygulamayı Windows 10'un kararlı sürümlerine manuel olarak indirip kullanmak da mümkün.


Yüklendikten sonra Groove Müzik'in yerini alan yeni Windows Media Player eski müzik çaları andırmasına rağmen WinUI 3.0 ve Fluent Design sistemini kullanan yepyeni bir uygulama. Windows 10 bu tarz bir arayüzü benimsemese de yeni medya oynatıcı Windows 11 tasarım diliyle uyumlu.

Yeni Windows Media Player ilk olarak 2021'de gösterildi ve daha sonra Windows 11 için yayınlandı. Microsoft, uygulamayı işletim sisteminin önceki sürümlerine eklemeyi düşündüğünü hiçbir zaman söylememişti. Şirketin bu planı son Insider önizleme sürümü ile birlikte ortaya çıktı.



Yeni Media Player, Windows 10 kullanıcılarına sunuldu Tam Boyutta Gör


Yeni Media Player neler sunuyor?​

Yeni uygulama daha modern bir kullanıcı arayüzü, Compact Overlay destekli mini oynatıcı ve daha iyi erişilebilirlik için geliştirilmiş klavye kısayolları ve yardımcı teknolojiler ile geliyor. Groove Müzik'in aksine hem ses hem de video dosyalarını oynatabildiğini belirtelim. Bilgisayarınızda optik sürücü varsa, güncellenmiş Media Player'ı CD yazmak için bile kullanabilirsiniz.

Yeni Windows Media Player henüz Windows 10'un kararlı sürümleri için mevcut değil ancak yakında yayınlanması bekleniyor. Hemen denemek istiyorsanız uygulamayı aşağıdaki adımları takip ederek Windows 10'un kararlı sürümlerine (derleme 19042 ve üzeri) yükleyebilirsiniz.

Yeni Media Player Windows 10'a nasıl yüklenir?​

  • store.rg-adguard.net adresine gidin.
  • İlk açılır menüden ProductID'yi seçin.
  • Arama kutusuna 9WZDNCRFJ3PT yazın.
  • Sonraki açılır listeden RP'yi seçin.
  • Onay işaretli düğmeye tıklayın ve Microsoft.ZuneMusic_11.2209.30.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle dosyasını indirin.
  • İndirilen dosyayı açın ve uygulamayı güncelleyin.
donanımhaber
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Onay işaretli düğmeyi tıkladıktan sonra şu uyarı geliyor:

The server returned an empty list.
Either you have not entered the link correctly, or this service does not support generation for this product.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Size link veriyorum deneyin bakalım....Aslında Store baksanız bulabileceksiniz ama yine de veriyorum.....


https://apps.microsoft.com/store/detail/windows-medya-oynatıcı/9WZDNCRFJ3PT?hl=tr-tr&gl=tr


İndiremeyen Üyeler de bu linkten devam edebilirler....

Notum Bu arada sayın üyeler verdiğim linkler kırık ya da hedefe ulaşmayan linkler olabilir lütfen hemen sizler de konu linki eğer yanlış ise doğru olanını bulup koyabilirsiniz...Ben de insanım hata yapma lüksüm müsaadenizle benim de olsun....Alıntıladım linki mutlaka konu altına vermişimdir..Kontrolü gözümden kaçmış olabiliyor....Teşekkürlerimle....
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst