gittigidiyor

Yeni Windows 10 Temaları, Insider'lar İçin Hazır!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

Yeni Windows 10 Temaları, Insider'lar İçin Hazır!

Microsoft'un

images


yeni-windows-10-temalari-insiderlar-icin-hazir.jpg


images



@mehmetkarahanlı@



images



Geçtiğimiz Ekim ayında Microsoft, Creators Update'i bizimle tanıştırmıştı ve bir videoda Windows Store'da yayınlanacak temaları da müjdelemişti. Şirket hiç bir zaman tam olarak bu özelliği açıklamamış olsa da, ilk grup temalar mağazada kullanıma açıldı.
Bu temalar masaüstü arka planınızı, Windows'un renklerini ve seslerini değiştiriyor. Aşağıdaki görüntü 'Dogs in Winter' temasından bir alıntı.

Windows 10 Creators Update Bu Yeniliklerle Gelecek!

1482172365_dogs_in_winter_lkzsfnbzksjdrg_story.jpg


Maalesef bilgisayarınıza yeni bir tema yüklemek o kadar da basit değil. İlk önce Windows 10'un 14951 Insider yapısına sahip olmalısınız. Daha sonra aşağıdaki listeden temanızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz:






İndirdikten sonra, Dosya Gezgini'nden Program Files\WindowsApps'a gidin. İndirdiğiniz temanın ismine sahip olan klasörü açın ve uzantısı .themepack olan dosyaya çift tıklayın.

images



Eğer ayarlarınızdan senkronizasyonu açtıysanız, bir Insider bilgisayarınıza bu temalardan birini yüklediğiniz zaman tüm cihazlarınız aynı temaya sahip olacaktır. Update ile sunacağı ve belki de kullanıcıları en fazla heyecanlandıran yenilik, herkes için olmasa da, kullanıma sunuldu!

win-10-sistem-gereks%C4%B1n%C4%B1m%C4%B1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst