Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Yenilenmiş Telefon Nereden Alınır?

mecazi

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, sıfır telefon almaya maalesef param yok yenilenmiş iPhone 14 veya 15 almak istiyorum ama nereden alacağımı ve nelere dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum.

Bazı tanıdıklarım Yepy’den al diyor zaten diğer yenilenmiş telefon satan sitelerin de Yepy’de mağazası varmış ve en ucuz orada satıyorlarmış. Ayrıca 1 yıl garanti verip taksitte yapıyorlarmış.

İlk defa yenilenmiş telefon alıcam sizce alırken nelere dikkat etmem lazım?

merhaba kesinlikle yenilenmiş telefon tavsiye etmiyorum hayatının küçük hatalarından birini yapmış ve güzel bir tecrübe kazanmış olursun, insan zararsız tecrübe sahibide olmuyor malesef onun yerine tanıdığınız bir dostunuz yada telefoncudan 2.el iphone 14 pro alın gerisinide tavsiye etmem,şahsen 1 hafta önce iphone 16 pro aldım ama 14 pro nun yanında oyuncak yapmacık gibi duruyor ve düşürmeye korkuyorum bu nedenle iphone14 pro alki küçük düşüşlerde çizilmiyor bile.

Not yenilenmiş telefonu telefoncu teknik arkadaşlarım dahi alınmamasını söylemekte olup sürekli tartıştığımız konular içerisinde yer almaktadır çünki birçok yenilenmiş iphone telefonlarda kamera başka telefon işlemci başka telefon kartlar ise doner kart

Bütçeniz ne kadar?
Redmi'nin uygun fiyata spot sıfır telefonları var.
Muhakkak iPhone istiyorsanız bir şey diyemem.

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri