gittigidiyor

Yönetici Arkadaslarin Bilgilerine

mekanik06

Aktif Üye
Söyle bir arastirdimda enson gold ve diger üyeler icin yapilan bir yil geride kalmis. memoli usta,da verdigi sözü unutmustur yeni gelismeler ve süprizler olacak bekleyin demisti hala bekliyoruz bir gelisme yok.Yönetici Arkadaslara duyrulur. Forum cok pasiv durumda biraz hareket olsun.Saygilar

brayn

Aktif Üye
1 kişiye yönelerek yürümez herkesin çalışması gerekiyor en baştakinden
normal uyesine kadar

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
konu için teşekkür ederim arkadaşlar forumda yönetici yok biz varız birbirimize destek çıkmamız gerekiyor
memoli usta bu işi bıraktı market açtığı için giremiyor

saygılarımla kolay gelsin...

coolmeen

Aktif Üye
Eksik yada pasif görülen konularda konu acarsanız herkes bildiğince bişeyler yapmaya çalışır.Ama tabiki sunuda söylemek lazım,enigma2 konularında ben elimden geldiğince bişeyler paylaşmaya çalışıyorum.
MehmetKarahanlı Bilgisayar ve yazılımları konusunda bayagı bir şey paylaşıyor.
Yardım konuları açılırsa yine elimimizden geleni yaparız.
İyi Aksamlar.

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Forumlar paylaşım yeridir ama esas olan has olan konuyu yazmaktır.konu arşivde olunca zaten hemen yazıyoruz fakat bedava server denilince başka

sahin

Search Prettys Womans in your city for night
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Web sitesi
meettomy.site
evet arkadaşlar forum biraz pasif görünüyor olabilir fakat gerçekten çok sade ve temiz bir forum örneğin diğer forumlardaki gibi her tarafta dolaşan iptv listeleri yada free cccam listeleri bu forumda yok sadece kullanılabilecek kapasitede olan linkler paylaşılıyor bu da biz kullanıcıların boşa zaman harcamaması demek oluyor ki ben kendi adıma bu durumdan memnunum.enigma2 konusunda sayın coolmeen üstadın hiç bir zaman emeğine saygısızlık edemem ne zaman ihtiyaç duysam yanımda oluyor bu da benim için çok büyük bir nimet. bu fırsatla foruma emek ve zaman harcayan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.saygılar.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.