gittigidiyor

YouTube’a Moderatörlük Sistemi Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
youtubers.png


YouTube ekibi bünyesinde yer alan milyonlarca kullanıcıyı ilgilendirecek yeni moderatörlük sisteminidevreye sokmaya hazırlanıyor. Bu sistem sayesinde artık YouTuber'lar kötü yorumları ve küfürleri bir moderatör belirleyerek engelleyebilecek.

Sistem Nasıl İşleyecek ?

Sistem ilk olarak ABD'de gerçekleştirilmeye başlandığı gibi, büyük kanallarda yorum sıkıntılarının önüne geçebilmek için küfür ve hakaretler artık kolayca engellenebilecek. Örnek vermek gerekirse milyonlarca izlenmiş bir videonuz var. Bu videoda her telden çalan yorumlar olduğu gibi, küfür eden ve küfür etmeye devam eden kişileri engellemek istiyorsunuz. İşte burada yeni moderatörlük sistemi devreye giriyor.

Yönetici tarafından yorumlar arasından bir kişi moderatör olarak belirleneceği gibi, moderatör bu olumsuz yorumları teker teker engelleyecek ve tekrar kötü yorum yapmasının da önüne geçmiş olacak.

Malumunuz YouTube'a dakikada 300 saatlik video yükleniyor. Bu da çok büyük bir platform olduğu için her şeye yetişilemediği anlamını taşıyor. Bir nevi YouTube bu sistem sayesinde üzerindeki yükü atmış olacak.




4 Kasım tarihinde başlayan sistem çok yakında Türkiye'deki kullanıcıların da kapısını çalacak. YouTube ekibi bu konuda olumsuz yorumların temizlenmesi için profesyonel
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst