gittigidiyor

Yukatel Adana Demirspor 1-0 Trabzonspor

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,988
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR

Fırtına, Adana'da suskun! Adana​

Süper Lig'İn 8. haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor, kozlarını paylaştı. Mavi Şimşekler, iç sahadaki yenilmezlik serisini beş maça çıkarmayı başardı. Fırtına ise deplasmandaki kötü tabloyu tersine çeviremedi. Adana temsilcisi Nani'nin golüyle Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek Süper Lig'de bu sezon kendi sahasında oynadığı üst üste 5 maçı kazandı. Öte yandan Süper Lig ve Avrupa kupaları baz alındığında evinde oynadığı üst üste 8. mücadelesinden de galibiyetle ayrıldı.​

6520517d80a0332214362efd.jpg


Adana Demirspor, Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u ağırladı. Ligde ve Avrupa’da iç sahada çıktığı 7 maçın hepsini kazanan Adana Demirspor, müthiş serisini Trabzonspor karşısında da sürdürdü ve 8'de 8 yaptı. Bordo-Mavililer, dış sahada sıkıntılı bir görüntü çizerken, sadece 2 karşılaşmayı kazanmıştı ve 7. mağlubiyetini aldı. Trabzonspor, deplasmandaki kötü tablosunu sürdürdü.

65205bbe80a0332214362f1c.jpg


MAÇTAN DETAYLAR

1'
Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

ART ARDA POZİSYONLAR

9'
Bakasetas ceza sahası sol çaprazından etkili bir şut çekti, ancak kaleyi bulamadı.

10' Adana Demirspor'da Niang zor pozisyonda etkili vururken Uğurcan son anda kornere çeldi.

18' Trabzonspor savunmasının yatığı hatayı iyi değerlendiren Niang araya girdi ve ceza sahası sol çaprazından bir kez daha şansını denedi. Uğurcan, soluna doğru gelen topu uzanarak kornere gönderdi.

65205bc080a0332214362f22.jpg


GOL PORTEKİZLİ YILDIZDAN

30' GOL |
Savunma arkasına sarkan Yusuf Sarı'nın içeriye doğru çevirdiği topu Uğurcan çeldi. Top, Nani'nin önünde kaldı ve Portekizli yıldız ceza sahası içinden yaptığı vuruşla skoru 1-0'a getirdi.

Mücadelenin ilk yarısı, Adana Demirspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

48'
Trabzonspor'da Larsen sağ kanattan ortasını yaptı, Adana Demirspor Onuachu'ya gelmesine izin vermedi.

55' Bordo Mavili ekipte Berat'ın uzun topuna hareketlenen Fountas, soldan içeriye doğru gönderdi. Onuachu topu iyi kontrol ederken dönüp vuruşunu yaptı ancak pozisyondan sonuç alamadı. Top auta gitti.

65205bbf80a0332214362f1e.jpg


75' Ertaç'la Larsen arasında gerginlik çıkarken diğer futbolcular da olaya dahil oldu. Ortalık bir anda karışırken daha sonra futbolcular sakinleşti. Ertaç ve Larsen birbirlerine sarılarak oluşan gerginliği bitirdi.

BALOTELLI'DEN HARİKA ŞUT

82' GOL İPTAL |
Balotelli ceza sahası dışından sol ayağıyla çok sert bir vuruş yaparken Uğurcan Çakır güçlükle çıkarabildi. Top, bir anda Zeneli'nin önünde kaldı. Zeneli kafayla vuruşunu yapıp topu ağlara gönderdi fakat ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

Adana Demirspor, zorlu geçen mücadeleyi Nani'nin attığı golle kazanarak Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.


fanatik.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst