gittigidiyor

ZTE Nubia Z11

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Çin menşeili akıllı telefon firması ZTE, ürettiği uygun fiyatlı ve üst seviye akıllı telefonları ile rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Son olarak kullanıcıların karşısına yeni akıllı telefonu ile çıkmaya hazırlanan ZTE çerçevesiz akıllı telefonu ile göz doldurmayı hedefliyor. Yeni Nubia Z11 akıllı telefonu ile Çin’de görüntülenen ZTE, hakkında söylenenleri bir anlamda doğrulamış oldu. Nubia Z11 tamamen çerçevesiz bir yapıya sahip olmasının yanında ise oldukça iddialı donanımsal özelliklere sahip. 5.2-inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanı, parmak izi tarayıcı,20.7 MP arka kamera ve 13 MP ön kamera gibi özellikler ZTE Nubia Z11’de yer alacak. Üst seviye özelliklere sahip olan Nubia Z1 2016 yılının ilk aylarında kullanıcılar ile buluşması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst