Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
denedim dt emu çalışıyor redline t 7500 ts 7500 ts 3000 de

arkadaşlar kimse bunu cihazına yüklemeye çaışmasın bu yazılım değildir bu ssp protokol desteği olan cihazlarda pc bağlantısı ile bağlantı kurarak ilgili kanalları açan bir pc emusudur kesinlikle makinalara yüklemeyin dosyaları veren arkadaş ben yükledim diyor bende anlamadım nasıl yüklediğini muratcım lütfen yazarken biraz daha dikkatli olalım ok

sayın admin usta vereceğiniz yazılımı tiger vb dönüşümle başka yazılıma geçenler yükleyebilecekmi. şimdiden çok tşk. iyiki varsınız!

trabzon arkadaşım eline sağlık bu sistem tamamen farklıdır millet cihaz yazılımı zannedip cihazlarına yüklemeye çalışanlar var verdiğin dosyanın konumu cryptoworks k ey bölümüdür orada daha önce cw emu verildi bunuda oraya yanına ekle daha faydalı olur paylaşımın için teşekkürler

sayın admin usta vereceğiniz yazılımı tiger vb dönüşümle başka yazılıma geçenler yükleyebilecekmi. şimdiden çok tşk. iyiki varsınız!

her türlü cihaza tekrar dönüştürebilirsiniz yazılım akşam hazır olur şimdiden hayırlı olsun ip tv listesinde düzenlemeler yapılmaktadır şuan

yazılım hazır 5 dakikalık test için habib ustaya gönderildi sorun olmazsa buradan verilecektir

usta pm mi attın daha gelmedi mesajın bekliyorum...saygılar

yazılım test için gönderildi testten sonra trde ilk buradan verilecektir
içerik yeni sinema kanalları belgesel ve özel kanallar eklendi tiger z890
dönüşüm yazılımına entegre edildi kanal geçişlerinde düzenleme yaptım
linkleri kimse çalmasın diye kumandadan düzenle seçeneği kaldırıldı
sadece kumandadan link ekleyebilirsiniz özel yayınların linklerini görüntüleyemezsiniz
bu şekilde daha uzun sürecektir

yazılım test için gönderildi testten sonra trde ilk buradan verilecektir
içerik yeni sinema kanalları belgesel ve özel kanallar eklendi tiger z890
dönüşüm yazılımına entegre edildi kanal geçişlerinde düzenleme yaptım
linkleri kimse çalmasın diye kumandadan düzenle seçeneği kaldırıldı
sadece kumandadan link ekleyebilirsiniz özel yayınların linklerini görüntüleyemezsiniz
bu şekilde daha uzun sürecektir

Ustam ip tv de özel sadece bir tane kanal değişmiş diye gördüm dediğiniz gibi olmuş.. diğer ip tvleri ne zaman yükleyeceksiniz..

saygılar

6 yayın eklendi tam kontrol et öle verelim foruma

yazılımı tekrar düzenleyecem diğer linkleri kabul etmemiş yada entegre ederken sorun oluşmuş eve gidip hemen hallediyorum
beklemede kalın yazılım ilk buradan verilecektir

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri