Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
habib usta yazılımda yeni eklenti yenilik nedir anlatırmısınız

ip tvlerde düzenleme var kardeşim memoli ustayı bekliyorum son rötuşları yapıyor.. yazılım test edildikten sonra Memoli usta. paylaşacaktır.

Son düzenleme:
lütfen youtubeye de bir bakın ya görüntü çamur gibi onada el atın lütfen normal bir makine ondan daha güzel görüntü verir saygıllarımla

yazılımda son durum nedir acaba ne zaman kavuşacağız sabırsızlıkla bekliyoruz. emeği geçen ustalara teşekkürler...

ts

deyerli ustalar redlinenin hiç bi yazılımı güzel deyil 34.72 diyerlerıne güre birazcık iyi ama beyaz tv hotbird bi çok kanallar sinyal gec geliyor hala kırılmalar var iptv de en iyisı samsattır kanal hızı desen samsat daha iyi gürüntüye sahip normal bir sd makinanın gürüntüsü redlinenınkinden daha iyi tigerı desen kırmızısı bi gürüntüsü var saygılar

yazılım yarım saat sonra eklenecektir gerekli düzenleme yapıldı yazılıma
2 özel kanal eklendi kanal geçişindeki donma giderildi linklerin çalınması engellendi
kanal üstüne geldiğinizde linkleri alamıyorsunuz hem bu şekilde daha uzun sürer
gelecek diğer yazılımlar sadece gold bölümüne eklenecektir ilk yazılımı foruma free olarak
ekliyorum şimdiden hayırlı olsun

redlıne ts
7500hd benımkı yazılım 34.72 sızın verdıgınız farklımı acaba degılse verebılırmısınız emegınıze saygılar

yeni yazılım ilk sayfaya eklenmiştir yazılım usbden atılacaktır usbden atamayanlar rs232 den atsın yazılımda düzenlemeler yapıldı 2 özel kanal eklendi kanal değiştirirken donma en alt seviyeye indirildi linklerin kopyalanması engellendi yazılım tigerin dönüşüm yazılımıdır
yazılımı başka forumlara paylaşmayın uzun gitmesini istiyorsanız paylaşmayın size özel kalsın herkese iyi seyirler

lütfen emeğe saygı arkadaşlar.. eline emeğine sağlık memoli....

memolı ustam en bastakı yazılımın hangısını yulucez yardım

arkadaşlar ben işe çıkıyorum bir sıkıntı olursa yazın akşam hallederiz

ts 3000 içinde el at ustam arkadaşlar yazılım bekliyor kolay gelsin

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri