gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

memoli1478

Administrator
ts3000 için akşam hazır olur ok

satcafe1981

Aktif Üye
abi yusuf ben akşam 8 gibi skype açabilirmisin birşey konuşmam lazım senle hemdeyazılımı alırım

memoli1478

Administrator
cihazdaki yazılım nedir yazarmısın redlineyse usbden yüklenmez bu yazılım tiger dönüşüm yazılımıdır rs232 den yükleyeceksin

21huseyin

Aktif Üye
cihazdaki yazılım nedir yazarmısın redlineyse usbden yüklenmez bu yazılım tiger dönüşüm yazılımıdır rs232 den yükleyeceksin

Cihaz redline benim cihaz rs232 ile almıyor dönüştürme kablosuyla almıyor aylardır uğraşıyorum benim cihaz dönüşmüyor usb ile atabilirsiniz yazınca heyecanlandım ama malesef yine olmadı

satcafe1981

Aktif Üye
memoli abim ts 3000 ne oldu hazırmı evdeyim denemek isterim bide zaman varsa skype gelirmisin

memoli1478

Administrator
Cihaz redline benim cihaz rs232 ile almıyor dönüştürme kablosuyla almıyor aylardır uğraşıyorum benim cihaz dönüşmüyor usb ile atabilirsiniz yazınca heyecanlandım ama malesef yine olmadı

masa üstu pcde yazılım at leptoptan atıyorsan olmaz yazılım almaz veri yazma hızları düşük olduğu için atmaz yapamazsan benimle msnde bağlantıya gir ben hallederim sana

memoli1478

Administrator
yeni yazılım ilk sayfaya eklenmiştir yazılımda bayağı değişiklikler yaptım özellikle görüntü kalitesinde iyileştirme yapıldı umarım beyenirsiniz yazılıma sürpriz paket eklendi yazılım tiger yazılımıdır cihazı tiger olanlar usbden atabilirler redlineyse yazılım rs232 den atılacaktır herkese iyi seyirler arkadaşlar gece 3 oldu bugünlük bukadar

önemli not : yazılımı başka yerlerde paylaşmayın tamamen özel bir çalışmadır
size özel kalsın öldürmeyin yazılımı normalde böle çalışmalar açıktan verilmez ama
bu seferlik herkes faydalansın gelecek yazılımlar gold bölümden verilecektir

ahmet21

Aktif Üye
ustam yazılımı attık fena degil ancak sıralı kanal listesini kendimize özgü degişiklik yaptık vermiş oldugun 2 yayında nedense bu işlemden sonra kayboldu nerden kaynaklandıgını bize yardımcı olabilirmisin tüm emegine teşekkür ederiz

memoli1478

Administrator
bir yerde hata yapmışsındır tekrar düzenle

eses124

Elektronik Teknisyeni
yazılımı attım bendekı ts7500hd 34.72 hız ıyı ama sızın verdıgınız 34.65 cok asırı kasıyor uydu gecıslerınde sınyal yak dıyor

habib723

Aktif Üye
yazılımı attım bendekı ts7500hd 34.72 hız ıyı ama sızın verdıgınız 34.65 cok asırı kasıyor uydu gecıslerınde sınyal yak dıyor

Ustam tahminimce aşırı kanal yüklenmesindendir. 3000 e yakın kanal yükluydu.

habib723

Aktif Üye
ustam yazılımı attık fena degil ancak sıralı kanal listesini kendimize özgü degişiklik yaptık vermiş oldugun 2 yayında nedense bu işlemden sonra kayboldu nerden kaynaklandıgını bize yardımcı olabilirmisin tüm emegine teşekkür ederiz

özelden hangi 2 yayının gittiğini söylermisin

ahmet21

Aktif Üye
foruma sadık kalın kanal ismi söylenilmez memoli ustamız bir çalışma yaptı bizimle paylaştı benim görüşüm kanallar ve geçişler kasıyor memoli ustamızın emegine teşekkür ederiz

habib723

Aktif Üye
cevap

foruma sadık kalın kanal ismi söylenilmez memoli ustamız bir çalışma yaptı bizimle paylaştı benim görüşüm kanallar ve geçişler kasıyor memoli ustamızın emegine teşekkür ederiz

Arkadaşlar 3000 e yakın kanal mevcut... isterseniz size ait kanal listeniz varsa yedegini almışsanız kendinizde usbden yükleyebilrisiniz redline ya da tiger kanal listeleri aynıdır.. tahminimce aşırı kanal yüklenmesindne ötürü kasıyordur.. saygılar

birde ustam kanal isimlerini özelden istedim :D

karantinab

Aktif Üye
Yazilimi yukledim goruntu cok guzel olmus, kanal gecisleri tigerde yavas oldugu icin gelisme yok malesef sürpriz kanaldan sinema gösteriyor belgesel ve diğeri açmıyor, ipde bazen reset atiyo cihaz.dönüşüm yazilimlarinda mutlaka bişey eksik oluyor. Kullanici olarak yazilimla ilgili bilgileri paylaşmak istedim admin hocanin emeğine sağlık eldeki verilerle bu kadar oluyor sanirim hocam vaktin olduğunda surprizlere bakarmisin iptv baya hizlanmis bu arada...

Son düzenleme:

nuri6633

Forum Moderatoru
Aktif Üye
ıp listesinin sonunda kanallar ikiside küçük harfle yazılı çok açıklayıcı olursa yayınlar patlar anladıysanız

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.