gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

karantinab

Aktif Üye
Yazilimin adini rom yap rs ile pcden at usta cok tesekkurler guzel olmus,

satcafe1981

Aktif Üye
Habib abim saldırı derken ne tür bir saldırı kim yapabilir ıp yada mac no tespit edebildinmi varsa benimle pmden paylaşabilirmisin sahipsiz değiliz inşallah .....

superuydu01

Aktif Üye
yeni yazılım ilk sayfaya eklenmiştir iptvdeki donma ve kilitlenmede
yaşanan buglar giderildi iptv nin görüntü kalitesi arttırıldı özel
paketler eklendi herkese iyi seyirler kanal geçişleri
uçak gibi oldu deneyip yazın arkadaşlar

ustad ellerine saglık ts 3000 yani tıger 440.450.icinde düzenlersen sana zahmet tşkler

21huseyin

Aktif Üye
Yazılımı yükledim emeğine sağlık ancak sistemle oynanıp yapılan bir şey değil kodlar girilip hepsini yedekle seçeneği ile yedek alınmış sadece

memoli1478

Administrator
düzenleme ip tvde yapılmıştır grafiklerde düzenleme yapıldı 22 desen yerine 30 desen seçildi
dikkat ederseniz farkına varırsınız versyon değişmedi aynı ve ek olarak ip tvler eklendi şeffaflıktanda farkına varabilirsiniz

habib723

Aktif Üye
Arkadaşlar bazen gördüklerimiz kendi algımızın oluşturan sistemlere göre şekillenir. Biz neyi görmek istiyorsak onu görürüz.

Arkadaşlara ilgi ve alakaları konusunda minnettar olup memoli ustamın değerli emeğine teşekkürlerimi sunmak istiyorum...

21huseyin

Aktif Üye
Evet söylediğin gibi sadece gördüğümü ve buna bağlı olarak fikrimi söyledim öyle ya da böyle verilmiş bir emek var teşekkür ederiz ayrıca kanal listesi on numara

memoli1478

Administrator
Evet söylediğin gibi sadece gördüğümü ve buna bağlı olarak fikrimi söyledim öyle ya da böyle verilmiş bir emek var teşekkür ederiz ayrıca kanal listesi on numara

kanal listesi habib ustanın emeğidir bayağı uğraştı tekrar eline sağlık habib usta

habib723

Aktif Üye

Bazı Arkadaşlar Osn paketi ile ilgili gs-camın çözdüğünü söylemektedirler. ilgili video aşağıdadır
Açıkçası eğer gerçekten kırmışsa osn paketini.... diğer paketlerde kırılmaya doğru gidecektir. sadece bunu diyeyim..

OSN paketi

Yayınlanma tarihi: 8 Şub 2014
Videoya göre Nilesat 7W paketlerini hepsini açabiliyormuş, şu gs-cam veledi. :D

ilgili adres ise şurasıdır
http://www.skyeg-cam.com/

Mısır(Egypt) ülkesine aittir.

[''YT'']9GD5co0j61U[/''YT'']

Son düzenleme:

21huseyin

Aktif Üye
Her ikinizin de tekrar emeğine sağlık dönüşüm yapamıyorum direk kendi yazılımı olunca yükleyebildim sayenizde

memoli1478

Administrator
arkadaşlar yazılımı başka yerde paylaşmayın size özel kalsın paylaşıldımı az gidiyor bu şekilde size özel kalsın gittiği yere kadar izleyin

habib723

Aktif Üye
arkadaşlar yazılımı başka yerde paylaşmayın size özel kalsın paylaşıldımı az gidiyor bu şekilde size özel kalsın gittiği yere kadar izleyin

Ustam ya şu osn paketini gerçekten gs-cam la kırabilmişlermi çok merak ediyorum videosunuda paylaştım ancak yinede tam olarak emin olmak istiyorum..

sword sword sword sword

memoli1478

Administrator
diğer paketlerde ok ama ccama gelmesi an meselesi bence acele etmeyin

habib723

Aktif Üye
walla dediğin gibiyse eski günlere dönecek yani

ahmet21

Aktif Üye
ustamızın redlinets üzerinden yapmış oldugu yazılım çok başarılı olmuştur redline ts son yazılımda tigerden daha iyiydi şimdi bu yazılımla hem hediye hemde kanal geçiş hızı mükemmele yakın olmuştur samsatı hiç de aratmıyor

bobom

Aktif Üye
habib dostum bende bi arap firmasınnı skpisi var gs cam satan sitelerinden aldım pek ceavap yazmıyolar nadir malumlarla ilgili almıştım skpinine osn ok demiş ve you tube video linkini vermişş sistem bizimkinle aynı osnlerin çözmeseler vermez büyük bi firma

habib723

Aktif Üye
özelden skype sini atarmısın dostum

bobom

Aktif Üye
skpi de kişi eklemeye gs_cam yaz çıkar takım elbiseli bi adam çıkar amman ürdün yazar

habib723

Aktif Üye
skpi de kişi eklemeye gs_cam yaz çıkar takım elbiseli bi adam çıkar amman ürdün yazar

Ustam bende dediğin gibi birisi çıkmıyor...

Edit: Ustam ya aradığımda cıkmıyordu nedeni ise daha önce eklemiş olduğumdandır...

Son düzenleme:

bobom

Aktif Üye
googleye yaz gs_cam diye sitesi çıkar skpiyede gazynn bunu yazz skpsi

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.