memoli1478
Administrator
ts3000 için akşam hazır olur ok
cihazdaki yazılım nedir yazarmısın redlineyse usbden yüklenmez bu yazılım tiger dönüşüm yazılımıdır rs232 den yükleyeceksin
Cihaz redline benim cihaz rs232 ile almıyor dönüştürme kablosuyla almıyor aylardır uğraşıyorum benim cihaz dönüşmüyor usb ile atabilirsiniz yazınca heyecanlandım ama malesef yine olmadı
cihaz modelini yaz hüseyin
Cihaz redline benim cihaz rs232 ile almıyor dönüştürme kablosuyla almıyor aylardır uğraşıyorum benim cihaz dönüşmüyor usb ile atabilirsiniz yazınca heyecanlandım ama malesef yine olmadı
yazılımı attım bendekı ts7500hd 34.72 hız ıyı ama sızın verdıgınız 34.65 cok asırı kasıyor uydu gecıslerınde sınyal yak dıyor
ustam yazılımı attık fena degil ancak sıralı kanal listesini kendimize özgü degişiklik yaptık vermiş oldugun 2 yayında nedense bu işlemden sonra kayboldu nerden kaynaklandıgını bize yardımcı olabilirmisin tüm emegine teşekkür ederiz
foruma sadık kalın kanal ismi söylenilmez memoli ustamız bir çalışma yaptı bizimle paylaştı benim görüşüm kanallar ve geçişler kasıyor memoli ustamızın emegine teşekkür ederiz