- Web sitesi
- www.kahramanelektronik.com
7. ay sonrası yazılımı yükledinizmi yeşil tuşa bastığınızda direk iptv bölümü çıkması gerekiyor...
7. ay sonrası yazılımı yükledinizmi yeşil tuşa bastığınızda direk iptv bölümü çıkması gerekiyor...
evet 7. ay sonrası yazılımda yükledim yeşil tuşla ıp tv de acılıyor ama yüklemek istedığım ıp tvler gözukmuyor
tvliustam adult buketlere nazil giriş yapacagiz hangi tuşa basarak ben yeşili de nedim ama şifre bölümüne rakam yazilmiyor
Merhaba yeni yazılım 2ekim 1. Mesajdan indirebilirsiniz
sadece free yazan yere girebilirsiniz ordaki kanallarda firma tarafından ücretsiz veriliyor silemezsiniz fakat 1. mesajı okursanız nasıl gireceğiniz yazıyor
Peki free,den haric olanlari nasil alacagiz kaca alacagiz.iptv kanallarini silememek kötu olmus cunku karman corman.en azindan duzenleme bari olsaydi.Birde anladigimkadariyla eger kendim iptv eklersem bunu herkezle paylasmismi oluyorum.
dilerseniz eski yazılıma dönerek iptvleri silip sadece kendinize ait olanları yüklersiniz bu şekilde sade görünüm olabilir kendi iptv nizi cihaza yüklerseniz sadece makinanızda kalır bi başkasının görmesi imkansız böyle bişey olmaz olamaz
saygılarımla kolay gelsin