gittigidiyor

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
7. ay sonrası yazılımı yükledinizmi yeşil tuşa bastığınızda direk iptv bölümü çıkması gerekiyor...

salman003

Aktif Üye
Cevap: kamosonicks-hd1512 yeni yazılım 7.ay sonrası

Ustam kilit kodunu nazil göreceğiz ben demedim ama bulamadim yardimci olursan sevinirim

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
Cevap: kamosonicks-hd1512 yeni yazılım 7.ay sonrası

yazılımlar 1 mesejda güncellendi ftp dende indirebilirsiniz...

beceriksizler

Aktif Üye
arkadaslar ks-1512 icin yeni bir yazilimmi cikti.ciktiysa nereden yukluyebilirim.

beceriksizler

Aktif Üye
En son cikan 2Ekim_V6.08.13(Emu+K.Liste+Yazilim) yazilimi yukledim ip iconu DQIPTV olmus.icerisine 3 secenek gelmis live,vod,free.live ve vod id aktivasyon istiyor.free olan yerdeki butun kanallari silmek istiyorum olmuyor.sari tusa basiyorum hicbirsey olmuyor.kendi iptv listemi ekledim hicbir yerde görunmuyor.ne yapmam gerek.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
sadece free yazan yere girebilirsiniz ordaki kanallarda firma tarafından ücretsiz veriliyor silemezsiniz fakat 1. mesajı okursanız nasıl gireceğiniz yazıyor

beceriksizler

Aktif Üye
sadece free yazan yere girebilirsiniz ordaki kanallarda firma tarafından ücretsiz veriliyor silemezsiniz fakat 1. mesajı okursanız nasıl gireceğiniz yazıyor

Peki free,den haric olanlari nasil alacagiz kaca alacagiz.iptv kanallarini silememek kötu olmus cunku karman corman.en azindan duzenleme bari olsaydi.Birde anladigimkadariyla eger kendim iptv eklersem bunu herkezle paylasmismi oluyorum.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
Peki free,den haric olanlari nasil alacagiz kaca alacagiz.iptv kanallarini silememek kötu olmus cunku karman corman.en azindan duzenleme bari olsaydi.Birde anladigimkadariyla eger kendim iptv eklersem bunu herkezle paylasmismi oluyorum.

dilerseniz eski yazılıma dönerek iptvleri silip sadece kendinize ait olanları yüklersiniz bu şekilde sade görünüm olabilir kendi iptv nizi cihaza yüklerseniz sadece makinanızda kalır bi başkasının görmesi imkansız böyle bişey olmaz olamaz
saygılarımla kolay gelsin

beceriksizler

Aktif Üye
dilerseniz eski yazılıma dönerek iptvleri silip sadece kendinize ait olanları yüklersiniz bu şekilde sade görünüm olabilir kendi iptv nizi cihaza yüklerseniz sadece makinanızda kalır bi başkasının görmesi imkansız böyle bişey olmaz olamaz
saygılarımla kolay gelsin

Anladim.peki eski versiyona dönmesem vod ve live satin almak istesem nasil alacagim.

esperador

Aktif Üye
vod vede live kısımlarının aktif olmaması çok kötü bir durum bence... birde webonline movie portalı olması gerekir içeriğinde sinema , belgesel animasyon vb olması gerekir. ip tv kısımları harici online movie portalı çoğu mini hd ip tv cihazda var bu cihazda olmaması şaşırtıcı ... cihaz güzel ama özellikle ip tv için bölgesel olarak internetin en düşük olduğu hızlar gözönünde bulundurularak ip tv en düşük hızlarda stabil vede sorunsuz çalışması lazım çoğu mini ip tv cihazlarda 1-2 mgbytlıkla hızlarda bile ip tv yayınları donmuyor bu çok önemli bir durum bence bu cihazda gözlemlediğim 3-5 mgbyt lık hızda bile ip tv ler sık sık donuyor yetkili ustalardan ricam bu cihaz için ip tv nin en düşük hızlarda bile stabil çalışması birde online movie portalının olması geniş içerikli bakın ip tv kanalı demiyorum yanlış anlaşılmasın online movie portalı eklensin diyorum. onun dışında birde görüntü kalitesi biraz daha artırılabilinir tabiki mümkünse samsung smart led tv kullanıyorum görüntü kötü değil ama çok da net kusursuz durumda değil... saygılar.

adil kullanım kotası denen bir illet var ortada daha 1 hafta 10 gün olmadan kota doluyor hız hemen en alt limite düşürülüyor nasıl kotasız bir internet anlayışı oda tartışılır... 15-20 mgbylık lardan hemen hız yerlerde sürünüyor 1-3 megabyt alarda sürünüyor resmen bu durum ip tv li cihaz yazılımlarında kesinlikle gözardı edilmemesi lazım arkadaşlar.saygılar.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
iptvdeki kanalların donması cihazla alakalı değildir kesinlikle bu hizmeti veren yayıncı kuruluşlardır ve ne verirse receiver size onu aktarır örneğin kanald full hdolarak iptvde net izlersiniz ama bazı kanallar net yavaşsa donuyor bu tamamen ip yayından kaynaklı ayrıca sinema konusuna gelince sistemde sinema diye bölümvar orada online sinemalar var çok sayıda üstelik

beceriksizler

Aktif Üye
free iptv,deki +18 kanallarini nasil cekebilirim ve digerlerini.Eger cekilmiyorsa gercekten kötu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.