gittigidiyor

hop1 CCCAM server abonelik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasargullu

Aktif Üye
özel pm gönderdim eft havale yaptım ama hafto sonları resmi tatil vede 15 temmuzda resmi tatil olduğu için para hesaba 16 temmuzda geçecektir. bu arada server bilgileride göndermemissiniz henüz hemserim saygılar.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
özel pm gönderdim eft havale yaptım ama hafto sonları resmi tatil vede 15 temmuzda resmi tatil olduğu için para hesaba 16 temmuzda geçecektir. bu arada server bilgileride göndermemissiniz henüz hemserim saygılar.

hocam ödeme görünmediği için size hizmet veremedik lakin bizim hatamız değil ödeme geçtiği anda hizmet saplanacaktır
saygılarımla

yasargullu

Aktif Üye
hocam ödeme görünmediği için size hizmet veremedik lakin bizim hatamız değil ödeme geçtiği anda hizmet saplanacaktır
saygılarımla

sa arkadaşım ben havale eft işlemini yaptım 1 aylık olarak 10 tl lik ödeme lakin dediğim gibi hafta sonları birde 15 temmuzda resmi tatil olduğu için hesabında görünmemesi normal bir durum sanırım güven meselesi yaşıyorsunuz ben sizden daha öncesi bir çok cihaz dqcam server aldım beni tanımadınız sanırım canınız sağolsun....

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
sa arkadaşım ben havale eft işlemini yaptım 1 aylık olarak 10 tl lik ödeme lakin dediğim gibi hafta sonları birde 15 temmuzda resmi tatil olduğu için hesabında görünmemesi normal bir durum sanırım güven meselesi yaşıyorsunuz ben sizden daha öncesi bir çok cihaz dqcam server aldım beni tanımadınız sanırım canınız sağolsun....

özel mesaj ile server gönderildi

dostca

Aktif Üye
TÜM ÜYELERE LOCAL HOP1 PAYLAŞIMSIZ SERVER
ÜSTELİK 1 FİYATINA 2 CCCAM
2 serverde birbirinden farklıdır
her iki serveride tek cihazda kullanmanızı öneriyoruz
FİYAT PİYASANIN ALTINDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUM
VE DİLEYENE AYLIK SERVER HİZMETİ VERİYORUM

1 Ay 10 tl
3 ay
30 tl

6 ay 50 TL
12 ay 100TL

buradaki linki tıklayıp hesap bilgilerine ödeme yaptıktan sonra mail atarak yada özel mesaj yazarak server talebinde bulunabilirsiniz
ödeme yaparken lütfen açıklama kısmını boş bırakın [FONT=&]yıllık alımlarda dilerseniz kredi kartı (mailorder) [/FONT][FONT=&]sistemi ile ödeme alınır.[/FONT]

Lütfen Test server istemeyin serveri test etmek isteyenler 1 aylık alabilir... 1 aylık server ile yıllık server aynıdır sadece arada tarih farkı vardır kolaylık olsun diye 1 ay sunuyorum ,
ayrıca şu uyduda şu kanalı çözüyormu diye yorumlar sorular geliyor her çanağı test etme şansımız yok sadece 1 aylık hizmet alıp kendiniz deneyebilirsiniz

İş Bankası hesabınıza test etmek için bir aylık abone bedelimi yatırdım. Lütfen gereği için bilgilendiriniz.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi

ödemeyi görmeden kimseye server hizmetini vermiyorum lakin mesajınıza istinaden size ödemeyi görmeden server hizmeti verdim eft yaptığınızı söylediniz fakat ödeme geçmedi
ama önemli değil siz para göndermeyin 1 ay verdiğim serverde size hediyem banada ders olsun birkez daha

suat68

Aktif Üye
hocam 1 aylık 10 tl havale ettim. server bekliyorum. teşekkürler.

dostca

Aktif Üye
Merhaba,
konuyla ilgili özel mesaj attım. İlginizi rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.