yasargullu
Aktif Üye
özel pm gönderdim eft havale yaptım ama hafto sonları resmi tatil vede 15 temmuzda resmi tatil olduğu için para hesaba 16 temmuzda geçecektir. bu arada server bilgileride göndermemissiniz henüz hemserim saygılar.
özel pm gönderdim eft havale yaptım ama hafto sonları resmi tatil vede 15 temmuzda resmi tatil olduğu için para hesaba 16 temmuzda geçecektir. bu arada server bilgileride göndermemissiniz henüz hemserim saygılar.
hocam ödeme görünmediği için size hizmet veremedik lakin bizim hatamız değil ödeme geçtiği anda hizmet saplanacaktır
saygılarımla
sa arkadaşım ben havale eft işlemini yaptım 1 aylık olarak 10 tl lik ödeme lakin dediğim gibi hafta sonları birde 15 temmuzda resmi tatil olduğu için hesabında görünmemesi normal bir durum sanırım güven meselesi yaşıyorsunuz ben sizden daha öncesi bir çok cihaz dqcam server aldım beni tanımadınız sanırım canınız sağolsun....
TÜM ÜYELERE LOCAL HOP1 PAYLAŞIMSIZ SERVER
ÜSTELİK 1 FİYATINA 2 CCCAM
2 serverde birbirinden farklıdır
her iki serveride tek cihazda kullanmanızı öneriyoruz
FİYAT PİYASANIN ALTINDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUM
VE DİLEYENE AYLIK SERVER HİZMETİ VERİYORUM
1 Ay 10 tl
3 ay 30 tl
6 ay 50 TL
12 ay 100TL
buradaki linki tıklayıp hesap bilgilerine ödeme yaptıktan sonra mail atarak yada özel mesaj yazarak server talebinde bulunabilirsiniz
ödeme yaparken lütfen açıklama kısmını boş bırakın [FONT=&]yıllık alımlarda dilerseniz kredi kartı (mailorder) [/FONT][FONT=&]sistemi ile ödeme alınır.[/FONT]
Lütfen Test server istemeyin serveri test etmek isteyenler 1 aylık alabilir... 1 aylık server ile yıllık server aynıdır sadece arada tarih farkı vardır kolaylık olsun diye 1 ay sunuyorum ,
ayrıca şu uyduda şu kanalı çözüyormu diye yorumlar sorular geliyor her çanağı test etme şansımız yok sadece 1 aylık hizmet alıp kendiniz deneyebilirsiniz
İş Bankası hesabınıza test etmek için bir aylık abone bedelimi yatırdım. Lütfen gereği için bilgilendiriniz.
sa arkadaşım ben havale eft işlemini yaptım 1 aylık olarak 10 tl lik ödeme lakin dediğim gibi hafta sonları birde 15 temmuzda resmi tatil olduğu için hesabında görünmemesi normal bir durum sanırım güven meselesi yaşıyorsunuz ben sizden daha öncesi bir çok cihaz dqcam server aldım beni tanımadınız sanırım canınız sağolsun....
hocam 1 aylık 10 tl havale ettim. server bekliyorum. teşekkürler.
Merhaba,
konuyla ilgili özel mesaj attım. İlginizi rica ediyorum.
12 aylık ödeme yaptım. Lütfen serverlerimi açınız.
Niçin bir cevap alamıyorum!
Eutelsat 7A/7B at 7.0°E uydu varmi serverde .smilies38
Merhaba
Ödeme yaptım hala bilgiler ulaşmadı.
Niçin bir cevap alamıyorum?