gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

AKHİSAR LI

Aktif Üye
çok büyüksün üstadım

Rica ederim, ilgi ve alakanıza gerçekten teşekkür ederim, BÜYÜK OLAN YALNIZ ALLAH tır,

biz kullarınada hep beraber bir şeyleri paylaşmanın mutluluğunu huzurunu bereber yaşamanın sevincini tadıyoruz .

star48

Aktif Üye
şuan yayınlar aktif mi arkadaşlar ben calıstıramadım hiç birini

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Evet aktif, isteyen gemini 4.20 isteyen gemini 4.70 yok ben kendi imagedan memnunum bende btkcam 4.72 sürümü zaten var ama açmıyor diyenlerde BTKCAM CFG dosya sını konunun 1. mesajında yükleme yapabilirler, güncel takip tarafımdan yapılacaktır.

fethikaan

Aktif Üye
Akhisarlı ellerin dert görmesin çalışmalarının devamını dilerim....

ocinar28

Aktif Üye
sayın ustam çalışan adresleri btkcam.cfg dosyası olarak verebilirmisiniz acaba pli image okullanıyorum. sanırım bu backup bu image üzerine olmaz yine benim gibi farklı image kullananlar için daha faydalı olur. çalışmalarınız için teşekkür ederim saygılar.

baki sert

Aktif Üye
arkadaşlar ben bir türlü yükleyemedim backupu flash wizard'la
kendim aldığım yedek dosya FWZ
sayın AKHİSARLININ dosyası FW2 ve dosya geçersiz diyo ve error oluyor acaba yanlış bir şey mi yapıyorum bir türlü çıkamadım işin içinden
yardımcı olursanız sevinirim

Bluesman

Aktif Üye
arkadaşlar ben bir türlü yükleyemedim backupu flash wizard'la
kendim aldığım yedek dosya FWZ
sayın AKHİSARLININ dosyası FW2 ve dosya geçersiz diyo ve error oluyor acaba yanlış bir şey mi yapıyorum bir türlü çıkamadım işin içinden
yardımcı olursanız sevinirim
4.70 09/04/2012 dosyasını wizard ile yükledim.

Bluesman

Aktif Üye
Yüklediğim loaderi veriyorum.Belki işinize yarar.ELMADAĞLI kardeşimden alıntıdır:

dosya foruma konu olarak alındı linki burada

macellan73

Aktif Üye
malesef eski tadı kalmadı . Ne yaptımsa iki gündür tık yok . harfiyen denilen herşeyi doğru yapığıma da eminim ama çalışan sistem çalışmaz oldu . sayın hocam çalışan son versiyon backup atmanız mümkün mü .. benim 500 s kafayı mı yedi acaba

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
malesef eski tadı kalmadı . Ne yaptımsa iki gündür tık yok . harfiyen denilen herşeyi doğru yapığıma da eminim ama çalışan sistem çalışmaz oldu . sayın hocam çalışan son versiyon backup atmanız mümkün mü .. benim 500 s kafayı mı yedi acaba
şuan yeni çalışan backup verldi yükleyebilirsiniz...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.