gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

fethikaan

Aktif Üye
Akhisarlı arkadaşım senin verdiğin Marwensat Dm500 s yükledim fakat bir çakışma var trt2 trt3 ve idman tv lerde makina kendine kapatıp tekrar açıyor bunu düzelte bilirmiyiz yardımların için şimdiden teşekkürler.......

Avqat@R

Aktif Üye
B: btkcamserver.zapto.org 10500 btkcam btkcamserver 1122334455667788

b line aktif iyi seyirler..

burak94

Aktif Üye
bline çalışmıyor

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

dün çalışıyordu bugün çalışmıyor

AKHİSAR LI

Aktif Üye
bline çalışmıyor

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

dün çalışıyordu bugün çalışmıyor

İzninizle bir düzeltme yapmak isterim, ÇALIŞMIYOR kelime olarak genel anlamda olumsuz bir ifadeyi anlatır, Bahsi geçen X Paketi için kullanabilirsiniz, Ama Hotbırd uydusu aktiftir, hiç bir serverı olmıyanlar için alternatif bir serverdır.

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

Akhisarlı arkadaşım senin verdiğin Marwensat Dm500 s yükledim fakat bir çakışma var trt2 trt3 ve idman tv lerde makina kendine kapatıp tekrar açıyor bunu düzelte bilirmiyiz yardımların için şimdiden teşekkürler.......

Marvensat image gerçekten güzel bir image fakat 2.4 imagedan kaynaklanan BİSS sorunu var bu tartışılmaz bir gerçek. aşağıda bir dostumun hazırlamış olduğu dosyayı yükleyin sorununuz çözülür. Tarafımldan test edilmiştir,

FXP ile VAR/ KEYS içindeki daha önce yüklediğiniz KEY dosyasını silin altaki yeni dosyayı yükleyin.

MARVENSAT İMAGE reset sorunu olanların kullanabileceği BİSS dosyası:

http://s2.dosya.tc/server13/DWajaa/SoftCam.rar.html

asiturk

Aktif Üye
Sayın Akhisarlı,vermiş olduğunuz backup ı yükledim,diger direktifleri yaptım ama malasef bende hiç bir kanal açılmadı,sanırsam ben bir yerde hata yapıyorum fakat bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim..
saygılarımla

dinamik16

Aktif Üye
btk server arasıra gidip geliyor buda yoğunluktandır sanırım

YSN54

Aktif Üye
server konusunda çalışma yapan arkadaşlar btkserver linüx tabanlı cihazlara uyumlu benim gibi linüx cihazı olmayan ( next18500HD ) kardeşlerinizide düşünün :) sayenizde bizimde serverimiz olsun tabi imkanınız varsa.

Avqat@R

Aktif Üye
b line online arkadaşlar sorun düzelmiştir.

[HIDE]B: btkcamserver.zapto.org 10500 btkcam btkcamserver 1122334455667788[/HIDE]

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.