gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

bih

Aktif Üye
harikasınız şimdilik böyle idare edecez emeği geçen herkese teşkkürler

fethikaan

Aktif Üye
arkaaşlar ben bugün 14.04.2012 btkcam 0.73b2 yükledim fakat hiç bir kanal açamadım bilgisi olan varsa sevinirim kolay gelsin....

amcadayi

Aktif Üye
tesekkurler ustam yuregine saglik
iki gun once bi site banlamismi idi ben giremedim sie banli yaziyor idi
neyse gecmis olsun site sakinlerine ve hepimizede

AKHİSAR LI

Aktif Üye
16.04.2012

BTKCAM 0.73F sürümü ile halan aktif ve sorunsuz (ADONSTAN indirseniz bile) tek farkı adonstan güncelleme yaptığınızda birden fazla B BLEN arasında server şifreli kanalları biraz daha geç açma yapabilir, bunun dışında şu an için bir sıkıntı yoktur.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
17.04.2012

BTKCAM SERVER Kullanan Arkadaşlarımız:

Adonstan 16.04.2012 0.73b2 sürümünü indirdiğinizde daha önce hızlı açılan bir çok kanal ve paket geç açma sorunu yaşayabilirsiniz. Çünkü BTKCAM serverde, BTKCAM CFG dosyasında açmayan işe yaramayan bir çok B LİNE eklidir. Server bu yüzden geç açma sorunu yaşayabilirsiniz, Aktif olmıyan işe yaramayan bu B LİNE satırlar serverın aynı zamanda ağırlaşmasına ve geç açmasına sebep olmaktadır, sizlere önerim paketlerde kanalları açmama sıkıntısı yaşamadığınız sürece adonstan güncelleme veya yeni sürüm indirmemenizi önerim,

Konunun 1. mesajındaki ekli olan Tüm Back up ve ve BTKCAM CFG dosyası aktif olup serverlerında geç açma sıkıntısı yaşan arkadaşlara bu back up veya BTKCAM CFG dosyasını kullanmalarını önerebilirim,

http://satcafesi.net/forum/btkcam-a...t-full-adult-ve-didherleri-beleth-server.html

saygılarımla.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
DİKKAT: TÜM BTKCAM KULLANICILARI Dikkatine:

17.04.2012

LÜTFEN DİKKAT ADONSTAN 17.04.2012 BTKCAM 0.73b3 Güncellemesini kesinlikle indirmeyiniz, şu an sorunsuz izlediğiniz tüm kanallar gidebilir, çünkü merak edip güncelleme yaptığınız takdirde, 17.04.2012
0.73b3 yukarda bahsi geçen sürümde BTKCAM CFG Dosyası eklenmemiştir var olan dosyanızda güncelleme sırasında yokolacaktır.

Tüm BTKCAM Kullanıcılarına duyurulur.....

dinamik16

Aktif Üye
çok saol akhisarlı çalışmaların devamını bekliyoruz

xlman80

Aktif Üye
17.04.2012

LÜTFEN DİKKAT ADONSTAN 17.04.2012 BTKCAM 0.73b3 Güncellemesini kesinlikle indirmeyiniz, şu an sorunsuz izlediğiniz tüm kanallar gidebilir, çünkü merak edip güncelleme yaptığınız takdirde, 17.04.2012
0.73b3 yukarda bahsi geçen sürümde BTKCAM CFG Dosyası eklenmemiştir var olan dosyanızda güncelleme sırasında yokolacaktır.

Tüm BTKCAM Kullanıcılarına duyurulur.....

kardeş ben dediğin hatayı yaptım lütfen btkcam 0.72b sürümünün cfg dosyasını paylaşırmısın hiçbir yerde bulamıyorum...

Bluesman

Aktif Üye
14/04/2012 tarihli gemini 4.70 backup dosyası ile DM500S cihazımla izlemeye devam lovely

fethikaan

Aktif Üye
17.04.2012 0.73b3 güncelleme yaptım degişen birşey yok daha hızlı ve donmadan açmaya devam ediyor fakat her makina açarmı bilemiyorum ben makinada akhisarlının verdiği btkcam.cfg kurulu.

Bluesman

Aktif Üye
Bende 0.72 yüklü bugün donmalar arttı diyebilirim.Bilgi amaçlı yazıyorum.Arada mavi+yeşil ile devam wave

Son düzenleme:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
kardeş ben dediğin hatayı yaptım lütfen btkcam 0.72b sürümünün cfg dosyasını paylaşırmısın hiçbir yerde bulamıyorum...

Konunun 1. mesajında zaten ekliydi sanırım görmediniz,

http://satcafesi.net/forum/btkcam-a...t-full-adult-ve-didherleri-beleth-server.html

17.04.2012 0.73b3 güncelleme yaptım degişen birşey yok daha hızlı ve donmadan açmaya devam ediyor fakat her makina açarmı bilemiyorum ben makinada akhisarlının verdiği btkcam.cfg kurulu.

Eğer gerçekten güncelleme adonstan indirme yapsaydınız daha önce indirmiş olduğunuz BTKCAM CFG Dosyası silinir yok olurdu....Çünkü adonsta yeni sürüm yani bugünkü sürüm hatalı BTKCAM CFG Dosyası yok.

Dolayısıyla hiç bir arkadaşım bugünkü sürümü sakın indirme yapmasın.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.