gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

dinamik16

Aktif Üye
encrypted.cccamdb.com 12345 test1 testp1 böyle bende kapalı durumda sende nasıl acık oluyor
arkadaşım satırı tam olarak gir yanlış yazmışsın şua n bütün paketler sorunsuz ve hızlı açmaktadır
B: encrypted.cccamdb.com 12345 test1 testp1 1122334455667788

earng

Aktif Üye
server adı encrypted.cccamdb.com dgru port 12345 kulanıcı adı test1 pass testp1 böyle deniyorum close yani kapalı

dinamik16

Aktif Üye
server adı encrypted.cccamdb.com dgru port 12345 kulanıcı adı test1 pass testp1 böyle deniyorum close yani kapalı

arkadaşım blineyi kopyalayıp fxp ile var keysin içindeki btkcam cfg dosysının içine yapıştıracaksın sonra kaydetip çıkacaksın

dinamik16

Aktif Üye
arkadaşlar ben böyle bir bline görmedim bende motorlu çanak var bütün paketler açık hızlı ve donmasız

fethikaan

Aktif Üye
arkadaşlar bütün paket deyince bunlara spor paketleri dahilmi ve hangi uydular teşekkürler....

AKHİSAR LI

Aktif Üye
arkadaşlar bütün paket deyince bunlara spor paketleri dahilmi ve hangi uydular teşekkürler....

Elbette bütün paketler 1 2 3 hepsi açık donma takılma hiç yok.....o_k

Yahu arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz? Ne yapıyorsunuz? Ücretlilerin açamadığı paketleri BTK nasıl açacak ve izletecek? Lütfen biraz mantıklı düşünelim...Ve yazalım soralım?

earng

Aktif Üye
ya bu nebicim site yardım eden yok bir kelimeyi on defa yaıyoruz ayıp ya vala ayıp üyeliyimi donduracagım bir daha girmeyeceyim

ares77

Aktif Üye
slm akhisarli kardes bende baff 2200 hd var bunda oluyormu gerci yeniyim hic anlamiyorum bu islerden yardimci olursan sevinirim kolay gelsin

iyde42

Aktif Üye
kardes forumda arastirir isen bulursun
once FlashFXP indirmen lazim ve nasil kullanildigini ogrenmen lazim forumda hepsi var ve anlatiliyor

Arkadaşım ben cihazın içeriğine girebiliyorum. FlashFXP ye gerek olmadan. Masa üstünde belgelerimin adres satırına ftp:/192.168.1.7 yazdığımda cihazın içerinde tüm dosyaları görüp değişiklik yapabiliyorum. Fakat chmod 755 yapılması gereken bir kısım görmedim. Sizden bu değeri yazacağım yeri tam olarak anlatmanızı rica ediyorum.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.