gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

amcadayi

Aktif Üye
Arkadaşım ben cihazın içeriğine girebiliyorum. FlashFXP ye gerek olmadan. Masa üstünde belgelerimin adres satırına ftp:/192.168.1.7 yazdığımda cihazın içerinde tüm dosyaları görüp değişiklik yapabiliyorum. Fakat chmod 755 yapılması gereken bir kısım görmedim. Sizden bu değeri yazacağım yeri tam olarak anlatmanızı rica ediyorum.
kardes malesef oyle olmuyor benim bildigim kadari ile sadece bu isi FlashFXP ile yapabiliyorsun
site yoneticilerinden ozur dilerim ama arkadasimizi bilgilendirmek amaci ile ling veriyorum malesef forumda arastirdim ama yok bir arkadasimiz vermis
ama resimler acmiyor istediginiz zaman silersiniz yada ben iki gun sonra silerim tesekkurler

amcadayi

Aktif Üye
site yoneticilerinden ozur dilerim baska bir sitenin ismini yazdigim icin silmek istedim ama olmuyor amacim arkadasa yardimci olmak site icerisinde aradim ama sadece videolu olarak var

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Chmod nedir? Niçin yapılır? Nasıl yapılır? vs konusunda tüm detayları burada bulabilirsiniz, sizin için araştırıp, foruma ekledim,

http://satcafesi.net/forum/cccam/23508-chmod-ayarlary-nedir-ne-anlama-gelir.html

LÜTFEN DİKKAT:

X MARKA CİHAZA BTKCAM OLUR MU?

Vs gibi sorulara yanıt verilmeyecektir, Olur dersek nasıl olur diye ikinci soru gelecek ve soruların arkası kesilmeyecek, Olmaz desek neden olmaz diye açıklama verme durumundayız...

Sizde takdir edersiniz ki Tüm cihazlara BTKCAM desteklemiyor hatta her image yani yazılımda dahi olmuyor.
lütfen biraz araştırmacı olalım,

saygılarımla.

fethikaan

Aktif Üye
B: cardcam.dyndns.info 34000 btksrv btkcam 1122334455667788
13 uydu xxx kanalların bazıları açık X uyduda filim kanalları açık şuan....

iyde42

Aktif Üye
amcadayi ve AKHİSAR LI arkadaşlarım ikinize de bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla.

dogan5534

Aktif Üye
B: encrypted.cccamdb.com 12345 test1 testp1 1122334455667788 su an calısan b lıne

AKHİSAR LI

Aktif Üye
arkadaşım vermiş olduğun bline btk infoda of görünüyor hiçbir kanal açmıyor

Evet ama daha öncede belirttim, sık sık gelip gitmeler oluyor, sabit stabil çalışan sorunsuz bir B LİNE satır yok şu an , 1 saat öncesi çalışan bir B LİNE satırı 10 dk sonra çalışmıyor olabiliyor..

Konuya ilgi göster Herkes iyi niyetli paylaşım yaptığına yürekten inanıyorum, ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım

bakalım bekleyelim, durum ne olacak?

fethikaan

Aktif Üye
B: encrypted.cccamdb.com 31288 test1 testp1 0022334455667788
Arkadaşlar aktif B line hadi hayırlısı denendi hepsi ok...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.