gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

Bluesman

Aktif Üye
Bende sorunsuz bir şekilde izliyorum.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
sayın akisarlı cw yeşil oluyor ecm b line gösteriyor fakat kanalları açmıyor neden olabilir. şimdiden ilgine teşekkür ederim

Cihazın içine FXP ile bağlantı yapıp VAR/KEYS bölümlerine tıklayın BTKCAM CFG Dosyasının içinde düzeltme yapmanız gerekmekte,

nasılmı?

CFG de bu üç satır ekli

#B: 109.73.79.135 12321 btk btk 1122334455667788

B: dcwshare-dvbsat.no-ip.org 12345 dvbsat dvbsat 62697A696D656C6C

#B: btk.zapto.org 12321 btk btk 1122334455667788

diğer iki satırın önüne # diyez işareti koyun, cihazın fişini takıp çıkarın. işlem tamam, Server diğer iki satır ile çakıştığı için serverınız çalışmıyor sorun yaşıyorsunuz,

yok bunlar bana karışık gelir diyorsanız, aşağıda verdiğim dosyayı rardan çıkarın fxp ile cihazın içine var/keys bölümen trasfer yapın eskidosyanız yerine bu gelecektir, kolay gelsin.

http://s2.dosya.tc/server15/WhzWSp/btkcam.rar.html

levo066

Aktif Üye
usta eline sağlık düzeldi
birde 7 deki bazı kanalları bulamadım
merkezi anten mdu4 fx kanalı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz çok teşekkürler.

dinamik16

Aktif Üye
şuan btk cam sorunsuz çalışmaktadır elinize sağlık

levo066

Aktif Üye
arkadaaşlar btk çalışıyor fakat 7 derecedeki bazı kanalları açmıyor sizdede öylemi
daha önce kart sharing de server bazı kanalları gezmezse açılmıyodu acaba gene benzer bi durum mu var?

AKHİSAR LI

Aktif Üye
arkadaaşlar btk çalışıyor fakat 7 derecedeki bazı kanalları açmıyor sizdede öylemi
daha önce kart sharing de server bazı kanalları gezmezse açılmıyodu acaba gene benzer bi durum mu var?

Forum kuralları gereği yerli platform konularını yazmak tartışmak vs. işin şeyini çıkarmasanız iyi olur.
LNB veya kanal listenizde veya çanak ayarınızda sorun olabilir, işi fazla sulandırmayın.

coolmeen

Aktif Üye
arkadaşlar e2 için olan hangisi.ve ben 800hd se clon 2.1.0 a kurmak istiyorum.kafam çok karıştı,bir sürü anlatım var.en kısa yoldan yardımcı olursanız çok minnettar olurum.cihazımda cccam cfg dosyası yüklü ve zaten server kullanıyorum.fakat btk cam ile ilgili hiç bişey yapmadım.sıfırdan nasıl kurmalıyım??

cingoz6

Aktif Üye
Çok teşekkürler sayenizde aylardır hiç server aramadım. Billy ye de teşekkürler.

zafer7

Aktif Üye
Akhisarlı ustam btkcam server gayet iyi çalışıyordu.şu an itibari ile gitti mi yoksa sorun bende mi acaba?

zafer7

Aktif Üye
Akhisarlı ustam btkcam server gayet iyi çalışıyordu.şu an itibari ile gitti mi yoksa sorun bende mi acaba?

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.