gittigidiyor

( Donanım) Cep Mobil Donanım sistemleri

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Fotoğrafçılık devi Lexar, yeni profesyonel fotoğrafçılık ve depolama aksesuarlarını kamuoyuna tanıttı.
Lexar yeni 256 GB kapasiteli Professional 1000x microSDXC UHS-II U3 kartını kamuoyuna tanıttı. Yeni cihaz ay içinde harici saklama depolama mimarisi ailesine katılıyor.
UHS-III teknolojisi sayesinde microSD kart, 150MB/saniyeye varan ve 90MB/saniyeye ulaşan kadar bir yazma hızına sahip. Yeni microSDXC kart bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Satışa sunuluş tarihi için en geç Mart sonu işaret ediliyor.
ebae069b30953ce9062f91fbe89b6edd2f2cd7d0.jpeg

Lexar Pazartesi günü yaptığı basın duyurusunda yeni bir karta "GoPro" isminin verildiğini ve cihazın özel olarak sportif yetenekli kameralar için tasarlandığını açıkladı. UHS U3, kullanıcılara uzun süreli 4K ve 3D çekimler vadediyor. 256 GB kapasitesi ile göz dolduran kart, kullanıcılara 36 saat video, 58.100 şarkı veya 67.600 fotoğraf depolama imkanı sunuyor.
Lexar ailesindeki 32GB, 64GB ve 128GB kart seçenekleriyle karşılaştırıldığında, bahsi geçen rakam ciddi bir avantaj. Karşımızdaki 'profesyonel' bir model olduğu için kullanıcıların yanlışlıkla silinmiş dosyaları kurtarmak için Image Rescue yazılımının ömür boyu ücretsiz kopyası ile geliyor. Küçük teknoloji harikası da ömür boyu garantili. 256 GB'lık profesyonel modelin fiyatı ise 350 dolar olarak belirlendi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst