Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

merhaba selam

merhaba cihazım atlanta smart g4 mini bu verilen ccam dosyaları nasıl cihaza aktarılıyor..usbedendir elbet ama aktif etmek için neler yapılıyor..bir tecrübeli arkadaşta biz bilmeyen kişilere anlatabilir mi lütfen pekçok kişi sormuş çünkü.... yardım lütfen...

açılan paketler
SkyItalia (13.0E)
ABsat (13.0E)
Greek Channels (13.0E) Sky(R15),Alpha(R13),Nerit Sport(R9),Nerit(R8),
STAR(R5),ANT1(R4),Mega(R3)
Cyfra (13.0E)
Polsat (13.0E)
N Poland (13.0E)
NTV Russian (13.0E)
HRT (13.0E)
SRG Swiss (13.0E)
All Adults (13.0E)

Tivusat (13.0E)
RTVi Russia (13.0E)
Sky UK (28.0E)
Canalsat French SD&HD (19.2E)
Digital+ Spain (19.2E)
Sky Germany (19.2E)
HD+ Germany (19.2E)
ORF (19.2E)
Canal Digitaal NL (19.2E)
Telesat Numerique (19.2E)

Canal Digital Dutch (23.0E)
Tvv Vlaanderen (23.0E)
Skylink Czech (23.0E)
Czech Link (23.0E)
Hello HD (9.0E)
Tin Israel (9.0E)
Penthouse HD (9.0E)
Digitv Czech (0.8W)
UPC Hungary (0.8W)
Focus TV (0.8W)
SAS Ukrane (5.0E)
Viasat Baltic Esthonia (5.0E)
Viasat Sweeden (5.0E)
Tring (16.0E)
Digit Albania (SD) (16.0E)
MaxTV (SD&HD) (16.0E)
NTV+ Russian (36.0E)
Raduga (75.0E)
CABO (30.0W)
MEO (30.0W)
Bulsatcom (39.0E)

buda 10.09.2014

C: topcccamserver.no-ip.biz 20000 GXPPR Ge8nR
iyi seyirler

evet server calısmıyor...
İnternet sitelerinden buldugun adresler ise çalışmaz ..

Yok calisiyor usb ile yukleyin ben 3 gundur izliyom manuel yukleyince calismiyor gozukuyor dad dosyasi ile usb den yukleyin sikinti yok calismayan bilgiyi asla kimse ile paylasmam siz oyle yapin

Ben dlrek FXP ile dreamboxa attim.Garanti olsun diye kendi serverimin satirini sildim yerine senin satiri yapistirdim.Bu soylediklerimlerim aksam oldu.Bugün isteyim denemedim.Aksam saat 01.30 kadar calismiyordu.

Sifreler24sonra degisiyor hocam siteye nasil cepten resim eklerim ispat icin kanallarin resmini cekip gonderecem yardimci olursaniz sevinirim

Resimler hazir cepten nasil yukleye bilirim yardim bekliyorum

yok sezar ispat edecek yada delil gösterecek bir durum yok ortada..
Allah razı olsun.Sonuçta paylaşan kimseden para pul istemiyor..
Olduğu kadar..

yok sezar ispat edecek yada delil gösterecek bir durum yok ortada..
Allah razı olsun.Sonuçta paylaşan kimseden para pul istemiyor..
Olduğu kadar..

Hocam ben paylasayim siz alsaredad dosyasi halinde siteye ekleyin ben dosya eklemeyi bilmiyorumo_k

Verdiğiniz c line ss2 de çok güzel çalışıyor...Süresi ne kadar acaba?

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri