gittigidiyor

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezar

Aktif Üye
Birisi yardincii olsun telefondaan nasil resiim yyuklerim siteye

sezar

Aktif Üye
buyurun arkadaşlar 12.09.2014

C: topcccamserver.no-ip.biz 20000 sCxYx qRvoj

aktiftir arkadaşlar bugün 24 den sonra hafta sonu kapalı

sezar

Aktif Üye
buyurun aktiftir 1209.2014

C: topcccamserver.no-ip.biz 20000 sCxYx qRvoj

hafta sonu cumartesi pazar kapalıyız

sezar

Aktif Üye
Arkadaslar buyurun su saat itibari ile tekrar aktif oldu serverler keyifli seyirlerbein sporda astra 19 da barcelonayi tanitiyorlar tekrar iyi seyirlerbagzi model cihazlarda serverin aktif olmasi icin bilgiler girildikten sonra modeminizi kapatip aciniz yazisini okumustum sizlerde oyle yapin modeminizi kapatip acin

Son düzenleme:

CASPER

Aktif Üye
Arkadaslar bendeki cihaz nrxt 18500 hd pulus ben kendi cihazima gore yaziyorum diyer markalar hakkinda bilgim yoktur iyi seyirler serverler test amaclidir gece 24 de sifreler degisiyor ona gore ekleme yapiyom ayrica hafta sonu kapatiyorlar bilginize ben1 aydir izliyom gecen hafta kapaliydilar onun oncesinde 2 hafta ve bu hafta olmak uzere3 haftadir kesintisiz izliyorum dedigim gibi hafta sonlari kapatiyorlar

Paylaşım ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

siz satırları ile ilgili bilgileri forum'a ekleyin. Yükleme ve hata alan arkadaş/lara gerekli düzeltmeler için yardımcı olmaya çalışırız.

sezar

Aktif Üye
buyurun kardeşlerim 13.09.2014

C: topcccamserver.no-ip.biz 20000 hb1tq MsWXW

biraz takılmalı çalışıyor ama aktif sıkıntı yoktur iyi seyirler

sezar

Aktif Üye
Serverler kapanmistir her kese iyi tatiller pazartesi veya sali anca acilir sevgiyle kalin

sezar

Aktif Üye
Sayin arkadaslar elimde tek cihazlik bi on onbes tane server var ama nasil paylasacagimi bilmiyorum siteye eklesem ayni sifreyi 2 cihaz yukledimmi ikiside kapaniyor

sezar

Aktif Üye
Sayin casper hocam bir turlu hizli cevap butonunu aktif hale getiremiyorum acaba ayarlarla felan bir karisiklikmi yaptim bilgisayarimdada ayni oluyor ondanda hizlicevap bolumunu aktif edemiyorum cok enteresang.a:(:(:( altarnatif bir serverdaha buldum lazim olunca onuda ekleriz

Son düzenleme:

sezar

Aktif Üye
10gunluk yaziyordu birini kendime yukledim serverler fullmus gayette seri aciyorpara felan isteme soz konusu deyil sadece bu konuda fikri olan vsrmi bosa gitmesin serverler diye 13den23e kadar sureli imiscayyyuu arkadaslar kusura bakmayin cocuklar serverlri dagitmislar soz verdigim arkadaslardan cok cok ozurdilerim yenileri gecince elime ilk once onlarla payllasacam tekrar ozur dilerim herkesten

Lutfen mesaj atmayalim gerekli izahati yaptim benden kaynaklanmayan sebebepten dolayi herkesten ozur dilerim

bana özelden mesaj atanlara server gönderdim kişiye özel ne kadar gider bilmem iyi seyirler buda yarın akşama kadarmış iyi seyirler çoklu
Aktif olmayan bilginin degeri yoktur bizde inssallah cuma gunu biraktigimiz coklu paylasima yarin ogleni bulur serverlerin acilmasi devam edecegiz sayin site yonetimi bu hizli cevap butonu calismiyor galiba surekli ayni mesaji duzenlemek zorunda kaliyom ek bilgi vermek icin bi baksaniz saygilarla yoksa bendemi ariza

15.09.2014 güncel ve aktiftir iyi seyirler C: topcccamserver.no-ip.biz 20000 PW1Jb ih3rNsword

Son düzenleme:

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Sayin casper hocam bir turlu hizli cevap butonunu aktif hale getiremiyorum acaba ayarlarla felan bir karisiklikmi yaptim bilgisayarimdada ayni oluyor ondanda hizlicevap bolumunu aktif edemiyorum cok enteresang.a:(:(:( altarnatif bir serverdaha buldum lazim olunca onuda ekleriz

hızlı cevap butonunu iptal ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.