gece 12 den sonra server kapanıyor sonra kaçta açılıyor acaba şu an açık
saygıdeğer sezar üstadım katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim...
Arkadaslar bendeki cihaz nrxt 18500 hd pulus ben kendi cihazima gore yaziyorum diyer markalar hakkinda bilgim yoktur iyi seyirler serverler test amaclidir gece 24 de sifreler degisiyor ona gore ekleme yapiyom ayrica hafta sonu kapatiyorlar bilginize ben1 aydir izliyom gecen hafta kapaliydilar onun oncesinde 2 hafta ve bu hafta olmak uzere3 haftadir kesintisiz izliyorum dedigim gibi hafta sonlari kapatiyorlar
Sayin arkadaslar elimde tek cihazlik bi on onbes tane server var ama nasil paylasacagimi bilmiyorum siteye eklesem ayni sifreyi 2 cihaz yukledimmi ikiside kapaniyor
10gunluk yaziyordu birini kendime yukledim serverler fullmus gayette seri aciyorpara felan isteme soz konusu deyil sadece bu konuda fikri olan vsrmi bosa gitmesin serverler diye 13den23e kadar sureli imiscayyyuu arkadaslar kusura bakmayin cocuklar serverlri dagitmislar soz verdigim arkadaslardan cok cok ozurdilerim yenileri gecince elime ilk once onlarla payllasacam tekrar ozur dilerim herkesten
Sayin casper hocam bir turlu hizli cevap butonunu aktif hale getiremiyorum acaba ayarlarla felan bir karisiklikmi yaptim bilgisayarimdada ayni oluyor ondanda hizlicevap bolumunu aktif edemiyorum cok enteresang.aaltarnatif bir serverdaha buldum lazim olunca onuda ekleriz
hızlı cevap butonunu iptal ettim