gittigidiyor

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleminkrali34

Aktif Üye
cepten yazdigim icin bosliuklara dikkat etmedim manuel olarak girin usb ile atmaya kalkarsaniz hata veriri satir boslugu yuzunden yukleme yaptiktan sonra kannallar sifreli yazisi cikiyorsa modeminizin fisini cekip birkac dakika sonra takin cihaziniz ip aldiktan sonra acilir her modelin degisik sistemi oldugu icin boyle yapinca calisiyor ilk baglanmada biraz sikintili ama sonra cihazi kapatip acsaniz bile baglaniyor siz sadece modeminizi kapatip acin bunu her yuklemede hata verirse yspin bagzi mofellerde bu sikinti yok direkt aciliyorwaen

Son düzenleme:

ahil

Aktif Üye
CCcam Server 24.09.2014

CCcam Server 24.09.2014

Ekli dosyalar

• CCcam Server 24.09.2014.txt
    5.3 KB · Görüntüleme: 57

aleminkrali34

Aktif Üye
bu bir uyardir piyasaya bizim burda paylastigimiz satirlari sanki babasinin mali gibi yilligi75 erodan satan cakkallar cikmis ne ben nede bizden birir bu satirlarla ilgili asla paylasim yapmayacagiz boyle bir sahtekarligin icinde olmayacagiz bide utanmadan satislarim test amacli olup hsfta sonlari bakim nedenile kapaliyiz yazmis cakkallar sizlere uyanik olup paranizi kaptirmayin cakallara

zgrturk

Aktif Üye
internet paketim bittiği için geçici bir süre paylaşımda bulunamıyorum.

25.09.2014

C: topcccamserver.no-ip.biz 20000 91ixN iZ9SV

musi

Aktif Üye
free Cccams.abanana

Ekli dosyalar

• free to free.txt
    2.6 KB · Görüntüleme: 26

musi

Aktif Üye
Cccam freebanana

Ekli dosyalar

• free ccam.txt
    1.3 KB · Görüntüleme: 49

aleminkrali34

Aktif Üye
hic bir uyelik istemeyen parassiz server paylasimi yapan adres verebilirmiyim aciktan paylasim yapilmakta

aleminkrali34

Aktif Üye
@toto artık sunu anlamalısın,sen bişeyler paylaşmaya çalışıyorsun anladık.
Ama forum kuralları var ve sen bunları önemsemiyorsun.Bu şekilde paylaşım yapma kardeşim.
C satırı paylaşmak istiyorsan nereden buluyorsan,sadece C satırını kopyala,buraya yapıstır.
Lütfen böyle site adresi verme.!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

coolmeen

Aktif Üye
Asagıdaki kutuya yazarken,altta gelişmiş butonuna tıkla.
Yeni gelişmiş sayfa açılacak önüne.
O sayfada en altta,eklenti ekle butonuna tıkla.
Dosya seçin i tıkla
Ve bilgisayarındaki metin belgesi nin içine eklediğin C:line satırını göster ve yukleye bas.
Sonra konuyu aç.
Lütfen üyelik gerektiren site adresleri verme.!!!!

aleminkrali34

Aktif Üye
hocam ben bilgisayar olmadigindan paylasim yapamiyom adresi size verdim siz paylasirsaniz konturol sizde olur gunluk dosya halinde marka degeriniz artar dogru paylasim yaptiginiz icin nasil sezarin paylasimlari dogru ise sizinkide olur siteler arasinda hit olursunuz 29.09.2014 alttaki dosyayi indirmeyin tek cihazlik paylasimdir hocam onceki adresden satnodarin paylasimini dosya yapagdin onlar sorunsuz calisiyor free lerde iyi fena deyildig.a

Son düzenleme:

coolmeen

Aktif Üye
_________29.09.2014__________

Ekli dosyalar

• freeCccam Server.txt
    43 bayt · Görüntüleme: 21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.