arkadaslar yukardaki dosyada2 degisik server vardir yaklasik1500 kisiliktir zamani gelince 15 ,20 serveri ayni anda paylasacagiz yakin bir zamanda iyi seyirler burayi takip ederseniz bir kac gun icinde en az 15000 kisilik gunluk paylasimlara imza atacagiz uye olmayan misafir arkadaslarda uye olarak bu paylasimdan istifade edebilirsiniz bizi izlemeye devam edo_kin
Saat kacta yukledigin onemli11 den sonra cokmeye basliyorlar bunlar gunluk paylasimhiç biri çalışmıyor
@toto arkadasım,sen yazı yazamıyorsan biz ne yapalım.Yav diyorsunki yönetici arkadaslara sorun falan falan.O Cccam satırını sen doğru düzgün yazmamışsan,biz nasıl düzeltipte yazabilelim.1 harfi değişirsen satır çalışmaz biliyorsun.!!dakkaousatcccam.no.ip.biz 13000 reatl1ile200 arasi dakkousat yeni geldi iyi seyirler aktiftirher hangi bir sitede uyeligim yoktur sadece bursya ozel paylasim yapiyorum test asamasinda bir kac satirdaha verecem lakin klavyegyi kitlemisler galiba yazamiyorum bendemi hata var acaba
Sadece kullanici adini duzeltin read olacak kegida yazmistim 1 legibi olmus pardon ozur dilerim