gittigidiyor

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetark

Aktif Üye
Arkadaslar next minix plus kullaniyorum sadecw biss girme yeri var cccam acamiyorum yardim ltf

aleminkrali34

Aktif Üye
yerel network ayarlara gel orada cccam ı ayarla ses açıp kapama dügmesi ile her satır bir şeyi temsil ediyor misal url:soft4sat port:2000 kulanıcı adı:bnhyr şifre:soft4 bu tamamen anlatım için yapılmıştır bu şekilde yazacaksınız satırları sonra exıt tuşu ile geri gel yeşil tuşla ip aldırın cihaza ekranda stp ip alındı yazısı çıkıyor bu kadar bu anlatımım bütün nextstarlar için geçerlidir

aleminkrali34

Aktif Üye
arkadaslar gordugum kadari ile bu bolum paylasimcisiz kaldi yeni konu acaraktan paylasim yapmaya basliyacagim elimize gunluk 10 binlerce satir geliyor inssallah yarindan itibaren yeni konu yeni paylasimlarla sitemizi hareketlendirecegiz dun itibari ile sezar nikli kardesimiz mahmud hudayi hakkin rahmetine kavustugu icin ay sonuna kadar her hangi bir paylasinm icinde bulunmayacagim

Son düzenleme:

musi

Aktif Üye
free cccamo_ks.a

Ekli dosyalar

• Cccam 19.10.2014.txt
    2.7 KB · Görüntüleme: 45

aleminkrali34

Aktif Üye
Arkadaslar yukardaki dosyada2 degisik server vardir yaklasik1500 kisiliktir zamani gelince 15 ,20 serveri ayni anda paylasacagiz yakin bir zamanda iyi seyirler burayi takip ederseniz bir kac gun icinde en az 15000 kisilik gunluk paylasimlara imza atacagiz uye olmayan misafir arkadaslarda uye olarak bu paylasimdan istifade edebilirsiniz bizi izlemeye devam edo_kin

Son düzenleme:

CandO

Aktif Üye
arkadaslar yukardaki dosyada2 degisik server vardir yaklasik1500 kisiliktir zamani gelince 15 ,20 serveri ayni anda paylasacagiz yakin bir zamanda iyi seyirler burayi takip ederseniz bir kac gun icinde en az 15000 kisilik gunluk paylasimlara imza atacagiz uye olmayan misafir arkadaslarda uye olarak bu paylasimdan istifade edebilirsiniz bizi izlemeye devam edo_kin

hiç biri çalışmıyor

aleminkrali34

Aktif Üye
Elimdeki cihazlara tek tek yukleyip test etmeden siteye ekleme yapmiyorum mesala bir suru satir var elmimde ama kullanici adini kendimiz belirledigimiz icin onlari ekleyemiyorum veya meil adresime gelen tek cihazliklar var bunun gibi cesit cesit yuzlercesi

aleminkrali34

Aktif Üye
Arkadslar mumkun oldugu kadar ozelden soru sormayin site icinde uzman yonetici arkadaslarimiz var buraya yazarsaniz onlar size yardimci olacaklardir

coolmeen

Aktif Üye
dakkaousatcccam.no.ip.biz 13000 reatl1ile200 arasi dakkousat yeni geldi iyi seyirler aktiftirher hangi bir sitede uyeligim yoktur sadece bursya ozel paylasim yapiyorum test asamasinda bir kac satirdaha verecem lakin klavyegyi kitlemisler galiba yazamiyorum bendemi hata var acaba
@toto arkadasım,sen yazı yazamıyorsan biz ne yapalım.Yav diyorsunki yönetici arkadaslara sorun falan falan.O Cccam satırını sen doğru düzgün yazmamışsan,biz nasıl düzeltipte yazabilelim.1 harfi değişirsen satır çalışmaz biliyorsun.!!
Senin klavyeni.?
kim nasıl kilitlesin.?
kim neden kilitlesin.?
Dostum paylaşım yapmak istiyorsan,sanırım cepten internete giriyorsun..
Satırın üzerine gel,parmagınla satırın üzerine bastır,en ustte kes,kopyala vs diye secenekler cıkacak.
Kopyalayı sec,satırın komplesini mavı kutucugun içine al ve kopyala de,kopyaladığın satırıipaylaşmak istediğin foruma aynı konu acar gibi beyaz sayfaya 1 kez tıkla,seceneklerden yapıştırı sec ve yapıstır.
Bu kadar.
Kımse senin klavyeni falan kilitleyemez.Bu ne kriptolu bilgisayarmı kullanıyoruz :D

coolmeen

Aktif Üye
İstersen satırı tekrar doğrusunu yaz.Arkadaşlar kullanıp denesinler.Bu şekilde hiç kimse kullanamaz.

aleminkrali34

Aktif Üye
retal olacak1ile200 arasi bir sayi hocam dirde no-ip arasini nokta koymusum tire olacak gerisi dogru

Son düzenleme:

coolmeen

Aktif Üye
Toto kardesim bundan kimse bişey anlamaz.
sen aynen sunu yazarmısın
C:xxxxxxx.yyyyyy.ccccc falan falan şeklinde satırı olduğu gibi komple yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.