Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

ustam indirdiğimiz dosyayı o şekildemi ccam içine atıcagız,veya nasıl nereye yükleyeceğiz biraz bilgi verirmisin.ben biraz bu işlerde acemiyimde teşekkürler

Free Cccam Aktif.
İyi Seyirler

532035259.gif

ustam indirdiğimiz dosyayı o şekildemi ccam içine atıcagız,veya nasıl nereye yükleyeceğiz biraz bilgi verirmisin.ben biraz bu işlerde acemiyimde teşekkürler
@hilalci mesajınızı yeni gördüm.
İndirdiğiniz dosyanın içinden herhengi bir satırı kopyalayın
FXP yada Filezila ile cihaza baglanın
etc/nin altına CccamCfg dosyasının içine bu satırı yapıştırın.
Chmod değerini 755 yapın.
Eger cihazınıza cccam emulatörlerden birini(2.3.0,2.2.1 yada 2.1.4 hangisi olsa olur) kurup indirdiniz ise,TsPaneleden aktif edin.
Bu kadar.

Takılırsanız tekrar mesaj atın,daha acılayıcı yazarım.

paylasimci arkadaslarin dikkatine bir cok servet artik yerli platformlarida icine aldi paylasim yaparken dikkat edin 3gyptsati paylasmayin4cardi paylasmayin

Hidden:C: sportvps.zapto.org 55555 fc_barca1 star7arab->->->C: sportvps.zapto.org 55555 fc_barca1000 star7arab(This post was last modified: 21-10-2014 18:27 by*El-Idiota.)

bilgisayarim geldi yeniden paylasima basliyacagiz dun 245 kartlik bir muhtesem bir paylasim vardi ama malesef kacirdik

@aleminkrali 245 kartlik ccami paylaşabilirsiniz.. Benim size donmeme gerek yok,siz paylasin..

hadu1.cccam.bz 12000 gghjk 1 gghjk100 hadu1.me.ma boyle olacakti 200 yakin karti var 60 ben kullaniyom baska yuklersiniz

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri