Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).
ustam indirdiğimiz dosyayı o şekildemi ccam içine atıcagız,veya nasıl nereye yükleyeceğiz biraz bilgi verirmisin.ben biraz bu işlerde acemiyimde teşekkürler
ustam indirdiğimiz dosyayı o şekildemi ccam içine atıcagız,veya nasıl nereye yükleyeceğiz biraz bilgi verirmisin.ben biraz bu işlerde acemiyimde teşekkürler
@hilalci mesajınızı yeni gördüm.
İndirdiğiniz dosyanın içinden herhengi bir satırı kopyalayın
FXP yada Filezila ile cihaza baglanın
etc/nin altına CccamCfg dosyasının içine bu satırı yapıştırın.
Chmod değerini 755 yapın.
Eger cihazınıza cccam emulatörlerden birini(2.3.0,2.2.1 yada 2.1.4 hangisi olsa olur) kurup indirdiniz ise,TsPaneleden aktif edin.
Bu kadar.
Takılırsanız tekrar mesaj atın,daha acılayıcı yazarım.
paylasimci arkadaslarin dikkatine bir cok servet artik yerli platformlarida icine aldi paylasim yaparken dikkat edin 3gyptsati paylasmayin4cardi paylasmayin
usta bu paylasim nerede calisiyor merak ettim bunlarin hic birini uydu cihazi okumaz aydinlatirsan sevinirim gecen yazdim donmedin ne adresler verecektim tesekkur ederim biraz kopmalifa olsa halen245 kartlik paylasimlar var halen bende