C: hayalet.ddns.me 16000 sat cafe = 21.11.2015 actives.a
C: hayalet.ddns.me 16000 sat cafe = 21.11.2015 actives.a
CccamServer Free 23.11.2015
Zagor suan yorum yaptığın topik,free Server bölümü.Yani açılımı su:dısarıdan yabancı sitelerden bulunup eklenen,bedava kullanabildiğiniz satır demektir.Bedava kullandığın bi hizmeti neden full değil diye sorguluyorsun..??? haaa???slm ustalar burda nasıl free server verdıgınızı cozemedım burda forum uyelerı server kanalarına bakmak ıstıyordımı ve sızın akıllı uyelerınız kopyala yapıstır yapmaya calısıyor ben bu mqantıgı sevmedım ve akhısarlı arkadasada yapılanı kınıyorum ha zamanında banada bır yanlısı olmustu ama burdakı forumda okudugum kadarıylan kendısı haklı emege saygı bukadar ıyı senız neden full degıl serverınız sızı ıkı yıldır takıpteyım forum olarak
Saygıdeğer Zagor akhisarlıya yapılanı kınıyor olabilirsin herkez özgür ama iki forumu birbirine kışkırtmak doğrumu ?slm ustalar burda nasıl free server verdıgınızı cozemedım burda forum uyelerı server kanalarına bakmak ıstıyordımı ve sızın akıllı uyelerınız kopyala yapıstır yapmaya calısıyor ben bu mqantıgı sevmedım ve akhısarlı arkadasada yapılanı kınıyorum ha zamanında banada bır yanlısı olmustu ama burdakı forumda okudugum kadarıylan kendısı haklı emege saygı bukadar ıyı senız neden full degıl serverınız sızı ıkı yıldır takıpteyım forum olarak
Enigma2,2.2 cihaz kullananlar cccam.cfg dosyasının içine asagıdaki şekilde adresi ekleyin.coolmeen,bu listenin her satırı aynı servere ait, sadece bir yada iki satırını girsek yada yüklesek makinaya , yeterli olur sanırım.illaki tümünü atmamız gerekmez diye düşünüyorum aynı server olduğu için.Doğrumu düşünüyorum acaba?Tümünü atmanın bir faydası var mı?