slm ustalar burda nasıl free server verdıgınızı cozemedım burda forum uyelerı server kanalarına bakmak ıstıyordımı ve sızın akıllı uyelerınız kopyala yapıstır yapmaya calısıyor ben bu mqantıgı sevmedım ve akhısarlı arkadasada yapılanı kınıyorum ha zamanında banada bır yanlısı olmustu ama burdakı forumda okudugum kadarıylan kendısı haklı emege saygı bukadar ıyı senız neden full degıl serverınız sızı ıkı yıldır takıpteyım forum olarak
Saygıdeğer Zagor akhisarlıya yapılanı kınıyor olabilirsin herkez özgür ama iki forumu birbirine kışkırtmak doğrumu ?
eleman alıntı yamayı unutmuş kibarca uyarabilirdi
sen 17 yıldır servercisin demi ? bizde bazı şeyleri biliyoruz ama kimseye bişey demiyoruz sen neden free server paylaşım bölümüne full server muhabbetini açtın anlamıyorum
adı üstünde dağıtımlık free server
kesintisiz server isteyenler basar parayı senden ondan bundan alır izler
iki senedir takip ettğini izah etmişsiniz ama yeterince takip etmemişsin burada her yazıyı yazan özgür iradesiyle yazıyor
beni bilen akhisarlıyı bilen bilir
akhisarlıyı çok seven bir kişiyim ben ama bana yazdığı mesaj hiç uygun değil
ayrıca özel mesajı açığa taşımak hoş değil yazısına istinaden bu işlem yapılmıştır
x forumda bana ait konu var ama altında alıntı yazısı yok onu eleştirmiyor neden bu forumda tatsızlık çıkarıyor ?
saygılarımla