gittigidiyor

[Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Star Trek Online için 13. sezon çıkış tarihi verildi

13. Sezon – Escalation, oyuncuları Tzenkethilerden hızla yaklaşmakta olan bir tehdidi bertaraf etmeleri için bir göreve gönderiyor


Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Star Trek Online 13. Sezonu Escalation’ın duyurusunu bugün yaptı. Klasik Star Trek serisitemelinde kurgulanan oynaması %100 ücretsiz MMORPG’deki macera, 25 Nisan’da PC’ler için ve daha sonraki bir tarihte de konsollar için yayınlanacak olan sıradaki güncellemeyle tüm hızıyla sürüyor. 13. Sezon – Escalation, oyuncuları antik kökenlerini yeniden keşfetmeleri ve Tzenkethilerden hızla yaklaşmakta olan bir tehdidi bertaraf etmeleri için Lukarilerle birlikte bir göreve gönderiyor. Star Trek Online’ın en yeni güncellemesi, destansı Tzenkethi Savaşı olay örgüsünü sürdürürken yepyeni Savaş Oyunları sistemini de müjdeliyor. Bu sistemde oyuncular, çekişmeli PvE senaryolarında ekipler hâlinde birbirleriyle yarışıyor.


unnamed-1.png

13. Sezon – Escalation, oyuncuyu önceleri soyutlayıcı bir yaklaşım izleyen Lukarilerin nereden geldiklerini keşfedeceği bir yolculuğa çıkarıyor. Ve geçmiş vatanlarını keşfettikçe, yeni gelen Tzenkethi filosuyla yüzleşmek zorunda olduklarını görüyorlar. Oyuncular, devam eden hikâye örgüsüne ek olarak, tamamıyla yeni Savaş Oyunları sistemine de katılabilecek. Bu tür kuyruk, beş kişilik iki ekibin çekişmeli PvE senaryolarında, hem karada hem de uzayda kafa kafaya savaşmalarına olanak tanıyor.
Oyuncuları eşit bir oyun sahasında tutmak adına, benzer becerilere sahip oyuncuları aynı maçta eşleştirecek yeni bir Oyuncu Potansiyel sistemi getiriliyor. Savaş Oyunları sisteminde, ilk kez sınıflara özgü gemi ve kaptan teçhizatı bulunan yeni bir de şöhret olacak. Kaptanlar, herhangi bir sınıftan kazandıkları yeni teçhizatı karıştırıp eşleştirebilecek ve uzmanlaşma imkânı da elde edecek. Yeni Savaş Oyunları sistemini tamamlaması için, kara ve uzay savaşlarında tam bir yeniden dengelemeye gidilerek kaptanlar becerilerini veya gemilerini donatırken hangi seçimi yaparlarsa yapsınlar, bunun yanlış bir seçim olmaması sağlandı.


unnamed-2.png

Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler.
Star Trek Online’da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayStation Store üzerinde Destiny indirimi başladı

Destiny 2 için hazırlanmak istiyorsanız, bu indirimi değerlendirebilirsiniz.


Hatırlayacağınız üzere, 30 Mart 2017 tarihinde Destiny 2 resmi olarak duyuruldu ve bu oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek. Başarılı serinin ikinci oyunu, ne yazık ki ilk oyundan tamamen bağımsız olmayacak. İkinci oyunda karşılaşacağınız yardımcı karakterler ve düşmanlar, ilk oyunda daha önceden karşımıza çıkmış olacak. Bu yüzden, devam oyunundan tam olarak zevk alabilmek için serinin ilk oyununu oynamanız gerekebilir. Bu gerekliliği içinizde hissediyorsanız ve bir PlayStation 4 oyuncuysanız, PlayStation Store üzerinde açılmış olan Destiny indiriminden yararlanmak isteyebilirsiniz efendim.


destiny.jpg

Destiny: The Collection, Destiny: The Taken King ve Destiny: Rise of Iron, PlayStation Store üzerinde 3 Nisan 2017 tarihine kadar indirimde kalacak ve oyunu ucuz fiyatlara satın alabileceksiniz. Fiyatları soracak olursanız, hemen söyleyelim. Oyunun indirimli fiyatları, paket sırasına göre 75 TL ve 38 TL. Destiny: Rise of Iron paketinin fiyatını göremiyoruz çünkü istenen ürüne sahip değiliz. Bu konuda bizleri aydınlatırsanız, memnun kalacağız. Hemen haberimizi güncelleyebiliriz.
Güncelleme: Destiny: Rise of Iron fiyatı 66.74 TL
Eğer bu 3 paket de sizin ilginizi çekmiyorsa, yine PlayStation Store üzerinde 5 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek bir indirim bulunuyor. Bu indirim dahilinde Mortal Kombat X ve Mortal Kombat XLoyunlarını ucuz bir şekilde alabiliyorsunuz. Yalnız küçük bir not geçelim, eğer Almanya üzerine bağlı bir hesabınız varsa, bu iki oyunu da satın alamayabilirsiniz çünkü bu indirim, Almanya sınırları içerisinde geçerli değil.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 sonrasında yeni bir oyun üzerinde çalışacak

The Witcher 4 olanakları hakkında da konuştu geliştirici ekip.


Geçen gün The Witcher serisinin 25 milyondan fazla sattığını açıklayan CD Projekt RED, bu açıklamalar ardından bir toplantı düzenledi ve bu toplantı sırasında şirketin geleceği konuşuldu. Bu konuşmalar sırasında, geliştirici ekibin yeni oyunları hakkında bol bol da açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalardan ilki Cyberpunk 2077 hakkındaydı. Geliştirici ekibin açıklamasına göre, Cyberpunk 2077 oyunlarının geliştirilme sürecinde bayağı bir yol katedildi. 300’den fazla kişinin üzerinde çalıştığı, şirketin bu zamana kadar yapacağı en büyük oyun olan Cyberpunk 2077, geliştirici ekip tarafından büyük bir önem ve sevgi ile geliştiriliyor.


1920x1080_Art.jpg

CD Projekt RED, açıklamaların devamında, geliştiriciler için şu günlerin oldukça zor olduğunu belirtti çünkü Cyberpunk 2077 çok ilerledi bir proje olarak. Oyun hakkında paylaşılacak çok fazla detay var ama çalışanlar paylaşamıyor. Çünkü geliştirici ekip, 2017 senesinin Gwent: The Witcher Card Gameoyununa ait olmasını istiyor. Bu da demek oluyor ki, Gwent: The Witcher Card Game hakkında 2017 senesi boyunca bayağı bir şey göreceğiz.
Şirketin açıklamalarına göre, Gwent: The Witcher Card Game üzerinde çalışan geliştirici sayısı, Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan geliştirici sayısından 3 kat daha az. Fakat geliştirici ekip, bu iki oyun haricinde paralel olarak 1 oyun daha geliştirmek istiyor. Bu durum, büyük bir ihtimalle Gwent: The Witcher Card Game resmi çıkışını gerçekleştirdikten sonra raya koyulacak çünkü geliştirici ekip, Gwent: The Witcher Card Game oyununu güncel tutmaya çalışırken, Cyberpunk 2077 ile bir paralel proje oluşturmak istediğini söyledi. Fakat bu projenin ne olduğu henüz bilinmiyor. Tahminler mi? Tabii ki The Witcher 4.
CD Projekt RED, The Witcher projesi hakkındaki konuşmalara, The Witcher 3: Wild Hunt ile başladı. Geliştirici ekip artık The Witcher 3: Wild Hunt projesini tamamen kapattı. Bu da demek oluyor ki, oyun için artık hiçbir şekilde yeni içerik göremeyeceğiz. Geliştirici ekip, yeni bir The Witcher oyunu hakkında da, “The Witcher serisi, bir üçleme olarak düşünüldü ve üçlemelerde, 4. bir oyun olamaz . Fakat ekibimiz, yarattıkları bu evreni çok sevdi ve bu seriye verdiğimiz 15 senelik bir emek var. Çok da para var. Bunu düşünmemiz gerekir.” dedi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Transformers 5: Son Şövalye için Türkçe altyazılı fragman

Kusursuz bir video gibi görünüyor.


Son Şövalye, Transformers serisinin özündeki efsaneleri paramparça ediyor ve kahraman olmanın anlamını yeninden tanımlıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın anahtarı geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyamızı kurtarmak Cade Yeager (Mark Wahlberg); Bumblebee; bir İngiliz lordu (Sör Anthony Hopkins) ve bir Oxford profesöründen (Laura Haddock) oluşan beklenmedik bir ittifaka düşüyor. Herkesin hayatında fark yaratması istenen bir an gelir. Transformers 5: Son Şövalye’deavlananlar kahraman olacak. Kahramanlar kötüler olacak. Yalnızca bir dünya ayakta kalacak: ya onlarınki ya da bizimki.

Tüm bunların haricinde, 2017 yılında çıkacak oyunlar listemize, Mass Effect: Andromeda incelemeyazımıza veya Halo Wars 2 inceleme yazımıza göz atabilirsiniz. Yeni duyurusu yapılmış olan Destiny 2 hakkında da sizlere aktardığımız Destiny 2 çıkış tarihi, fiyatı, PC detayları, duyuru videosu ve daha fazlası yazımıza da göz atmayı sakın unutmayın. Oldukça işe yarar bilgiler var oyun hakkında.
image006.jpg
Transformers 5: Son Şövalye için Türkçe altyazılı fragman
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Days Gone için çıkış tarihi sızdırıldı

Oyunun bu kadar erken bir sürede çıkacak olması imkansız gibi görünüyor.


E3 2016 sırasında duyurulan, klasik bir zombi oyunu Days Gone için çıkış tarihi sızdırıldı. Çıkış tarihini söylemeden önce küçük bir şekilde hatırlatalım, E3 2016 sırasında bu oyun için uzunca bir oynanış videosu yayımlanmıştı ve oyun bayağı bir oynanabilir seviyede idi. Ekranda görünen binlerce zombive onlara sıktığımız sayısız mermi çok hoş görünüyordu. O oyunun bu kadar hazır görünmesi de birçok oyuncuyu heyecanlandırmıştı çünkü birçok oyuncu, oyunu 2017 senesi içerisinde beklemeye başlamıştı. Bugün ise dediğimiz gibi oyunun çıkış tarihi sızdırıldı ve sızdırılan bu tarih, sadece birkaç ay sonrasını işaret ediyor. Yani, oyuncular haklı. Oyun gerçekten de bu sene içerisinde çıkabilir.


days_gone_leak.jpg

Avustralya’da bulunan bir perakendeci olan GamesOnly tarafından listelenen Days Gone, siteye göre 22 Ağustos 2017 tarihinde çıkacak. PlayStation 4 Pro üzerinde 4K görüntü verebilen bu oyun, eğer yaz aylarında çıkışını gerçekleştirirse, çok güzel bir seçim yapmış olur. Çünkü bu oyun için neredeyse hiç reklam yapılmadı ve bu da Sony cephesinin bu oyuna çok fazla güvenmediğini gösteriyor. Çok az oyunun çıktığı bir tatil döneminde de bu oyunu piyasaya sürmek, belki de en iyi hareket olacaktır Sony ve Sony Bend için. Peki, bu çıkış tarihi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Gerçek olabilir mi?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İlk Destiny oyununun fişi çekilmeyecek

İlk oyun için final verilse de, ışıklar hiçbir zaman kapanmayacak.


Destiny 2 sonunda duyuruldu ve serinin birçok oyuncusu heyecanlanmaya başladı yeni oyun için. Bizler, her ne kadar 1. senesinden sonra ilk oyunu oynamayı bırakmış olsak da, şu an birçok oyuncu ilk Destiny oyununu oynuyor. Yeni oyunun çıkması ile de, bu oyunun kapanmasını istemiyorlar. Serinin ilk oyununda şu an Age of Triumph isimli bir etkinlik devam ediyor ve bu etkinlik, oyun için planlanan son etkinlik. Yani bu etkinlik ardından, oyuncular yeni bir şey göremeyecek ilk Destiny oyunu içerisinde ama bu demek değil ki, Activision ve Bungie, serinin ikinci oyunu çıktığı zaman ilk oyunu tamamen terk edecek.


taken-king4.jpg

Bungie ekibi, ilk oyunun geleceği hakkında, “Destiny ile yaşanan maceramızın finalini kutluyoruz ama bu demek değil ki, her şey bitti. Bu oyun, oyuncular için her zaman burada olacak. Öngörülebilir bir gelecek için bu oyuna destek vermeye devam edeceğiz. Fakat bu oyunun ışıklarını asla kapatmayacağız” dedi. Böylece geliştirici ekip demiş oldu ki, bu oyunun sunucuları açık kalmaya devam edecek. Sadece yeni güncellemeler ve içerikler göremeyeceğiz. Açıkçası dağıtımcı ve geliştirici ekip de bu konuda haklı çünkü oldukça büyük bir çevrim içi oyunun ikincisi çıkıyor. İlk oyunu aktif bir şekilde desteklemek yanlış olurdu.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Star Wars ve Indiana Jones oyunları, PlayStation Now servisine ekleniyor

Star Wars: The Force Unleashed 2 ve LEGO Indiana Jones: The Adventure Continues gibi oyunlar ekleniyor.


hqdefault.jpg


Eğer PlayStation 4 veya PC platformları üzerinden klasik oyunlar oynamayı seviyorsanız, PlayStation Now servisi tam aradığınız hizmet olabilir. Aylık üyelik sistemi ile çalışan, birçok klasik ve popüler oyunu internet üzerinden oynamanızı sağlayan bu sistem, PC ve PlayStation 4 platformları için gelişmeye devam ediyor. Bu gelişim, geçen gün de devam etti ve bu hizmete yepyeni oyunlar eklendi. Bu oyunlar ise genellikle Star Wars ve Indiana Jones oyunları oldu.

PlayStation Now hizmetinde, geride bıraktığımız Mart ayında Red Dead Redemption, Mortal Kombat, Sonic Adventure, Sonic Unleashed, WWE 2K15, Tekken Tag Tournament 2, The Last of Us, Sonic Generations, Injustice: Gods Among Us ve NBA 2K14 gibi oyunlar oynanırken, bu ay ise aşağıdan listesine ulaşabileceğiniz oyunlar sisteme eklenecek.


  • Star Wars: The Force Unleashed – Ultimate Sith Edition
  • Star Wars: The Force Unleashed 2
  • LEGO Star Wars: The Complete Saga
  • LEGO Star Wars 3: The Clone Wars
  • LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
  • LEGO Indiana Jones: The Adventure Continues
  • LEGO Batman: The Videogame
  • LEGO Batman 2: DC Super Heroes
  • LEGO Harry Potter: Years 1-4
  • LEGO Harry Potter: Years 5-7
  • The LEGO Movie Videogame
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayStation 4 oyunlarında inanılmaz indirim!

GTA V, Far Cry, Mafia III, Overwatch ve Assassin's Creed Syndicate gibi AAA yapım PlayStation 4 oyunları indirime girdi.


1491462391_playstation-4.jpg

PSN'de indirim rüzgarı devam ediyor. PlayStation 4 oyunlarında şimdi de görülmemiş indirim başladı. AAA kalitedeki GTA V, Far Cry, Mafia III, Overwatch ve Assassin's Creed Syndicate gibi oyunlar indirime girdi.
Fiyatları 30 ila 120 TL arasında değişen oyunlarda %70'e varan indirimler sizleri bekliyor. Eğer PlayStation 4 sahibiyseniz bu indirimleri mutlaka değerlendirmelisiniz.
PSN indirimlerinin yaklaşık olarak 21 gün boyunca süreceğini belirtelim. O yüzden elinizi hızlı tutmanız sizin lehinize olacaktır.
Assassin's Creed Chronicles – Trilogy - 29.99 TL
Assassin’s Creed The Ezio Collection - 89 TL
Assassin's Creed Unity - 49 TL
Assassin's Creed Syndicate - 59 TL
Assassin's Creed Triple Pack: Black Flag, Unity, Syndicate - 119 TL
Mafia III - 89 TL
FIFA 17 Standard Edition - 74 TL
Overwatch: Origins Edition - 119 TL
Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card Bundle - 119 TL
Far Cry Primal - 59 TL
Lords of the Fallen - 23.99 TL
Batman: Arkham Knight - 38.99 TL
Sébastien Loeb Rally EVO - 59 TL
Wolfenstein: The Old Blood - 14.99 TL
Dying Light: The Following - Enhanced Edition - 59 TL
Middle-earth: Shadow of Mordor-Game of the Year Edition - 59 TL
Mirror's Edge Catalyst - 29.99 TL


1491462514_acs1020151280jpg-b6aa311280w.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Star Wars: Force Arena yeni karakterlere kavuşuyor

Oyuna yeni bir heyecan geliyor böylece.


Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., Star Wars: Force Arena oyununa dört yeni karakter kartı ile yeni İttifak, Tekrar Oynatma özellikleri ve daha dengeli bir 2’ye 2 oynanış getiren yeni bir güncellemeyi bugün duyurdu. Güncellemeyle birlikte oyuna, Galaktik İmparatorluk’tan Ölüm Trooperları ve TX-225 Hücum Tankı ile, Asi İttifakı’ndan Keredyalı Gerillalar ve Asi Patlayıcı Uzmanları olmak üzere Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi‘nden dört yeni karakter ekleniyor. İmparatorluk Haberalma Teşkilatı’nın elit askerleri olan Ölüm Trooperları, geçtiğimiz aylarda gösterime girmiş olan filmde Direktör Krennic’in muhafız ve subayları olarak boy gösterdiklerinden beri Star Wars severlerin favorilerinden biri haline gelmişlerdi.


unnamed.png

Star Wars: Force Arena‘nın sosyal yönünü güçlendirmek amacıyla, oyunun İttifak Sistemi’ne de yeni bir özellik ekleniyor. Bu sayede artık oyuncular kendi ittifaklarındaki üyelerden serbestçe karakter kartı isteyebilecek veya onlara hediye edebilecekleri gibi, birlikte katılabilecekleri görevleritamamladıklarında özel kart paketleri elde edebilecek.
Yeni getirilen en büyük değişikliklerden biri, 2’ye 2 normal karşılaşmayla başlayarak oyunun daha dengeli bir hale getirilmesi. 1’e 1 sıralama karşılaşmalarında oyuncular daha yüksek bir sıralama ve kategori ile daha çok kredi ve kart paketi kazanmak için oynamaya devam ederken, 2’ye 2 normal karşılaşmalar artık sıralamasız olacak; başka bir deyişle oyuncular sıralama ve kategorileri etkilenmeden, ama galibiyet sonucunda kredi ve kart paketi kazanarak oynayabilecek. Ayrıca 2’ye 2 normal karşılaşmaları oynayan oyuncular artık aynı seviyede destelerle oynayacağından, savaşlar daha dengeli ve adil olacak.
Star Wars: Force Arena‘ya gelen yeni tekrar oynatma özelliği sayesinde oyuncular son üç günde oynadıkları tüm karşılaşmaları tekrar görüntüleyebilecek. Buna ek olarak komutan öldürme, birim öldürme, taret yok etme sayısı ve geriden gelip kazanılan karşılaşmalar gibi istatistiklere göre En İyi 20 karşılaşma görüntülenebilecek. Karşılaşmalardan öne çıkanları gösteren En İyi 20 videolarıysa 4 saatte bir yenilenecek.
Netmarble Games Chief Marketing Officer Seungwon Lee, “Star Wars: Force Arena‘ya yeni eklenen karakter kartı hediye etme ve tekrar oynatma özellikleri sayesinde, oyuncularımızın daha çok eğleneceğini ve başarılı stratejileri birbirleriyle paylaşacağını umuyoruz,” diyor ve devam ediyor: “Oyuncular artık adil şartlar altında ve sıralamalarının düşmesinden korkmadan 2’ye 2 karşılaşmaların tadını çıkarabilecek ve aralarında İmparatorluk Ölüm Trooperları’nın da olduğu dört yeni karakterle oynama tarzlarını geliştirebilecek.”
Star Wars: Force Arena, aralarında en son STAR WARS filmi Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi‘ndenyeni karakterlerin de bulunduğu 80’den fazla oyun kartı içeriyor. iTunes App Store ve Google Play üzerinden indirebileceğiniz Star Wars: Force Arena ile ilgili daha fazla bilgi için, STAR WARS - Netmarble adresinden resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Guerrilla Games: “Horizon: Zero Dawn devam oyunu, derin bir senaryoya ve yeni makinelere sahip olmalı.”

Biz de merakla bekliyoruz.


Bize soracak olursanız Horizon: Zero Dawn oldukça başarılı bir oyundu. Fakat konsola özel bir oyundan, daha derin bir içerik beklerdik. Ne yazık ki umduğumuzu bulamamıştık. Öyle ki, 55 saat içerisinde oyunu %100 olarak bitirebildik. Hemen de gözlerimiz bu oyunun ek paketlerine ve devam oyunlarına çevrildi. Horizon: Zero Dawn için zaten şu an geliştirilen bir genişletme paketi bulunuyor. Serinin devam oyunlarına yer vereceğini de biliyoruz. İşte bugün de Guerrilla Games, serinin devam oyunu hakkında konuştu ve, “Horizon: Zero Dawn devam oyunu, derin bir senaryoya ve yeni makinelere sahip olmalı.” dedi.


horizon-zero-dawn-screen-08-ps4-eu-16jun15.jpg

Guerrilla Games öncelikle, “Oyuncuların, senaryoya ve Aloy’a olan duygusal bağlılıkları karşısında gerçekten çok mutlu olduk. Eğer bir devam oyunu olacaksa, bir numaralı görevimiz bu bağa saygı duymak olur ve yeniden derin bir senaryo oluşturmak olur. Oyuncuların, bu oyuna ayırdığı zamana baktığımız zaman gerçekten gurur duyuyoruz. Zaten, oyunumuza bu kadar destek veren oyuncuları hayal kırıklığına uğratmak, isteyeceğimiz en son şey olur.” diyerek sözlerine başladı.
Ardından açıklamalar, “Serinin ikinci oyununda daha fazla makine olmalı. Onları tasarlaması, oluşturması, hareketlendirmesi ve oynaması çok eğlenceli. Keşke bu oyun için yüzlerce makineyapabilseydik fakat gerçek dünya ne yazık ki oldukça sert. Ne yazık ki yüzlerce makine yapamıyoruz. Ayrıca, bir süre önce silah seçimi menüsünde daha fazla silaha sahiptik. Fakat silah seçimi menüsünde çok fazla silaha sahip olmak, bizim istediğimiz pratikliğin önüne geçti. Şu an silah seçimi kısmını düzeltmek için birçok fikrimiz var ama ne yazık ki paylaşamayız.” şeklinde devam etti.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


AMD ekran kartı ve işlemcilerinde yeni ücretsiz oyun kampanyasını duyurdu.

AMD ve Vatan Bilgisayar tarafından düzenlenen yeni bir kampanya duyuruldu. Bu kampanyada seçili ekran kartı ve işlemcilerden alanlara, ücretsiz oyunlar hediye edilecek.
Vatan Bilgisayar’dan alınan tüm Radeon RX 480 grafik kartlarıyla birlikte DOOM tüketicilere 22 Şubat 2017 – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak.

DOOM kampanyasının detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Ashes of the Singularity: Escalation ve Total War: Warhammer oyunlarını ücretsiz almak isteyenler ise AMD FX serisi işlemciler için düzenlenen kampanyayla ilgilenebilirler.
Vatan Bilgisayar’dan alınacak olan 6 veya 8 çekirdekli FX işlemcilerle birlikte bu oyunlar ücretsiz olarak veriliyor. 14 Mart 2017- 10 Haziran 2017 tarihleri arasında sürecek olan kampanya

hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Star Wars: Battlefront II, resmi internet sitesiyle karşınızda

Maalesef sitede pek fazla içerik bulunmuyor.


Star Wars oyunları, serinin hayranlarını ne tür bir oyun olursa olsun heyecanlandırmayı her zaman başarmıştır. Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Star Wars: Battlefront II, tanıtım videosundan sızdırılan görsellerle karşımıza çıkmış ve bütün oyuncuların heyecanla bu tanıtım videosunubeklemeye başlamasını sağlamıştı. Şimdi ise, oyunun resmi internet sitesi kullanıcılara sunulmuş durumda.


Screenshot_5.png

Fazlasıyla heyecanlanmadan önce derin bir nefes alsanız iyi olacaktır, çünkü internet sitesindeherhangi bir içerik bulunmuyor. Gelişmelerden haberdar olabilmek için doldurmanız gereken kutucuklar hariç tabii ki. Oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça ve duyurular yapıldıkça bu internet sitesi Electronic Arts tarafından güncellenecek ve oyunculara sunulacaktır. Siz şimdiden deneyimlemek istiyorsanız, buraya tıklayarak Star Wars: Battlefront II resmi internet sitesine ilerleyebilirsiniz.
Oyunun tanıtım videosundan biraz bahsetmek gerekirse, bilgileri almadan önce sizlere videodan sızdırılan görsellere bakmanızı öneriyoruz. 15 Nisan 2017, yani önümüzdeki Cumartesi günü gösterilecek olan tanıtım videosu; Los Angeles saati ile 11:30, yani Türkiye saati ile 19:30 da ekranlarınızda olacak. Oyun hakkında merak ettiklerimizi ve detaylı özellikleri bizlere anlatmasını beklediğimiz bu tanıtım videosunu çıktığı anda sizler ile paylaşacağız. Kim bilir, belki oyunun kesin çıkış tarihi hakkında da bir bilgi edinebiliriz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Capcom, Deep Down marka haklarını yeniledi

Yıllardır göremediğimiz bu oyun karşımıza çıkacak mı?




Bazı oyunlar gerek geliştirme sürecinde yaşanan aksaklıklardan dolayı gerek ise ekip içindeki karışıklıklar nedeniyle beklediğimizden çok sonra çıkış yapabiliyorlar. 2013 yılındaki tanıtımından bu yana hakkında hiçbir gelişme olmayan ve hiçbir şey duymadığımız Deep Down, bir anda bizleri heyecanlandırmayı başardı. Capcom, Deep Down marka haklarını 9 Şubat 2017 tarihinde umutlarımız ile birlikte yeniledi; ancak bunun yaşandığı yeni ortaya çıkıyor.


deep-down-screenshot-10-ps4-us-30may14.jpg

Birleşik Devletler Patent ve Ticari Marka Ofisi‘ne yapılan başvuruya göre, oyun geliştirme aşamasındayken iptal edilmemiş ve hala karşımızda görebiliriz. Zindan temalı tek ve çoklu oyunculu bir yapıya sahip olan Deep Down, haklarının yenilenmesi ile birlikte yaklaşan E3 2017 fuarında bizlerin karşısına çıkabilir diye düşünüyoruz. Geçen 4 yılın ardından, hevesi kursağında kalan PlayStation 4 kullanıcıları hala beklerken neden olmasın ki? Oyunun ismi geçen yılların ardından size bir şey çağrıştırmadıysa, yazımızın sonuna sizler için oyunun dört yıl önceki tanıtım videosunu da ekledik.
Oyunun haklarının Capcom tarafından yenilenmesinin neden bu kadar önemli ve heyecan verici olduğunu belirtelim isterseniz. Oyunun haklarının yenilenebilmesi için ne kadar uzakta olursa olsun bir süre içerisinde çıkış yapacak olduğunu ve halihazırda geliştirme sürecinin sürdüğünü ifade ediyor bizlere. Tabii ki oyunun çıkacağının garantisini veremeyiz, belki de bir noktadan sonra gerçekten iptal edilir. Şimdilik ise, Capcom oyuncuları Deep Down ile buluşturmaya çalışıyor gibi görünüyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
star-wars-battlefront-2-01.png


2015 yılının en çok beklenen ve merak edilen yapımlarından birisi olan Star Wars Battlefront serisinin yeni oyunu olan Star Wars Battlefront 2'nin fragmanı geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Fakat bu olay fazla uzun sürmedi ve oyunun sızdırılan fragman videosu kaldırıldı.
Serinin ilk oyunu olan Star Wars Battlefront, çoğumuzu muazzam grafikleriyle büyülemişti. En azından o zamanların en iyi grafiklerine sahip olan nadir oyunlardan bir tanesiydi diyebiliriz. Fakat herkes tarafından kolaylıkla oynanabiliyor olması bazılarının canını sıkmış olabilir. Çünkü serinin bu ilk oyununda herkes adete bir ölüm makinesiydi.


star-wars-battlefront-2-03.png

Star Wars Battlefront 2 Resmi Fragmanı Yayında!

Geçtiğimiz günlerde oyuna dair bir fragman videosunun kırıldığını ve bu videonun ömrünün uzun olmadığını söylemiştik. EA kırılan bu videoya karşılık olarak resmi bir fragman yayınladı.

17 Kasım 2017 tarihinde raflarda yerini alacak oyun olan Star Wars Battlefront 2'yi ilk oyunda olduğu gibi hem tek oyunculu hem çok oyunculu oynayabileceğiz. Oyunun hikayesi ise Star Wars'ın en büyük karakterlerinden çoğunu içeriyor ve bu hikayenin geçmişi 30 yıla kadar uzanıyor.


untitled-10-1491967163819.jpg

40 oyuncuya kadar destekleyen oyunun çok oyunculu modunda tüm zamanların yerlerini ve karakterlerini içereceğini de sizlere belirtelim.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Counter-Strike: Global Offensive oyuncusu, engeli sebebiyle zorbalığa maruz kaldı

Topluluğun ne kadar kötü bir hal alabildiğini birlikte gördük.





Oyuncu toplulukları genellikle oyuncuların birbirlerine destek çıkması ve büyük dostluklar kurmasıyla bilinirler, ancak bu her zaman böyle olmayabiliyor. Geçtiğimiz gün yaşanan bir olayda Counter-Strike: Global Offensive oyunun topluluğunun iyi insanlar kadar, kötü düşünceli insanlardan da oluştuğunu görmüş olduk. Bir oyuncu, üstelik iyi de oynayan bir oyuncu, engeli sebebiyle zorbalığa maruz kaldı ve ESEA maçından atıldı.


sn_logo.jpg

Adam Bahriz, yani oyundaki adıyla Loop, topluluğun zehirli davranışlarıyla her gün uğraşmak zorunda kalan bir oyuncu. Doğuştan gelen bir hastalıktan dolayı kör ve sağır olan Adam Bahriz, bütün bunlara rağmen monitörün çok yakınında durarak da olsa oyun oynayabiliyor. Üstelik, “Efsanevi Kartal” rütbesine gelebilecek kadar yetenekli olan Loop, oyunun en rekabetçi üçüncü parti sistemlerinden ESEA’yı tercih ediyor. Ciddi bir rahatsızlık sebebiyle diş doktoruna gittikten sonra akıcı bir şekilde konuşmasını etkileyen bir tedavi olan Adam Bahriz, bu sebepten dolayı insanlar tarafından zorbalığa maruz bırakıldı.
Katıldığı maçta takım arkadaşlarına akıcı konuşmasını engelleyen bir rahatsızlığı olduğunu, ancak yine de takım ile iletişim halinde olacağını belirten Loop, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor. Takım arkadaşları ona rahatsız edici olduğunu söylüyorlar ve zaten onu susturduklarını belirtiyorlar. Üstüne üstlük konuşmasını engelledikleri Adam Bahriz’i sadece bir tur kaybettikleri için takım ile iletişim kurmama sebebi ile oyundan atıyorlar ve hesabının geçici olarak yasaklanmasına sebep oluyorlar. Yaşanan olaylara tanık olmak istiyorsanız, hemen alttaki görüntüyü izleyebilirsiniz. Counter-Strike: Global Offensive topluluğunun bu hallere düştüğünü görmek bile bizleri üzmeye yetiyor. Dilerseniz buraya tıklayarak, Loop’un Twitch üzerinden düzenlediği canlı yayınlarınakatılabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Final Fantasy XV için yeni bir grafik/performans özelliği geliyor

Tabii ki sadece PlayStation 4 Pro için.





Square Enix, yeni bir basın açıklaması ile birlikte Final Fantasy XV için birçok güzel yenilik duyurdu. Bu yeniliklerin başını ise PlayStation 4 Proiçin hazırlanan yeni bir grafik/performans modu çekti. Bildiğiniz üzere oyunun PlayStation 4 Pro sürümünde şu an 2 farklı ayar var. Bu ayarlardan biri grafik ayarını yükseltip, FPS düşürüyor; diğer ayar ise tam tersini yapıyor. Yeni eklenecek olan 3. ayar ise biraz daha ortalarda. Grafikleri bir tık yükseltirken, stabil bir FPS sağlıyor. Oyunun şimdiki performans modundaki FPS ne yazık ki sabit değildi. Bu yüzden sabit bir FPS ile oynamak isteyen oyuncular, bu yeni modu çok sevecektir.


FFXIV-1.jpg

Bahsi geçen bu Stable Mode ile oyun kaç FPS değerine kilitlenecek, henüz bilemiyoruz çünkü ekipten herhangi bir açıklama da gelmedi. Fakat moda ait görsele hemen yukarıdan sizler de göz atabilirsiniz. Bahsi geçen bu mod haricinde, oyuna başka ufak tefek yenilikler de yapılacak. Bu yenilikler genelde oyunun çevirisi ile ve zamanlı avlar hakkında olacak. Daha detaylı güncelleme notları paylaşıldığı zaman, bunları mutlaka sizlere sunacağız. Bu yüzden bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyor olacağız.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
4496373-dota-2-wallpapers.jpg


Bugün geçtiğimiz saatlerde Steam'in popüler MOBA oyunu olan Dota 2 için yepyeni bir güncelleme indirmeye sunuldu. Oyunda çeşitli değişikliklere yer verilen bu güncellemeyle oyuna eklenen yeni özelliklerden en çok konuşulacak olanı ise, oyunda artık dereceli maçlara girmek isteyenler telefon numaralarını hesaplarına tanımlaması gerekecek.
Yeni gelen bu özellik çok konuşulacak!

Birden fazla hesap kullanan oyuncuların yan hesaplarından dereceli maçlara çıkmalarını engellemek için Valve, yeni güncellemeyle oyuna yepyeni bir özellik ekledi. Bu özellik ile oyuncuların oyunda artık dereceli maçlara girebilmesi için bir hesaplarına tanımlı bir telefon numarası olması gerekecek.
Eğer Dota 2 oyununda dereceli maçlara çıkmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun ve hesabınıza hemen bir numara ekleyin. Çünkü bu işlemi en geç 4 Mayıs 2017 tarihine kadar yapabileceksiniz. Yani oyuna bir telefon numarası tanımlatmanız için 2 hafta süreniz var.


4496367-dota-2-wallpapers.jpg

Gerçekten bu güncelleme ile Valve, her ne kadar dereceli maçlarda yan hesapları engellemek istese de, oyuncular ailesinden birisinin de telefon numarasını kullanarak yan hesabıyla dereceli maçlara girebilir. Yani bu yeni güncellemeyle gelen bu özelliğin pek etkili olacağını düşünmüyoruz.
Bu özelliğin yanı sıra yeni güncellemeyle birlikte oyuna, yalnız girdiğiniz maçlarda sadece yalnız girenlerle oynama seçeneğiniz olacak. Yani bir grupla aynı takımda tek olmayacak, bir gruba karşı savaşmayacaksınız. Tabikide bu sadece bir seçenek. Dilerseniz eskisi gibi karşılaşmaya girebilirsiniz.
Dota 2 oyunu için gelen bu güncellemede en çok eşleştirmeye yönelik yeniliklerin geldiği açıkça ortada.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sniper: Ghost Warrior 3 yükleme ekranları 5 dakikaya kadar uzuyor

Ne yaptınız siz ya?





Sniper: Ghost Warrior 3 çıkışını gerçekleştirdi ve inceleme puanları ile de ne yazık ki oyuncuları etkileyemedi. Çünkü bu puanlar oldukça kötüydü. Bizler ise oyunu inceleyemedik çünkü dağıtımcı ekip nedense bizlere geri dönmedi, herhalde Sniper: Ghost Warrior 3 desteğimizi az buldu. Açıkçası inceleyebilmeyi çok isterdik. Her neyse, eğer oyunu PlayStation 4 üzerinde oynuyorsanız sizlere kötü bir haberimiz var. Eurogamertarafından keşfedilen bir duruma göre Sniper: Ghost Warrior 3 yükleme ekranları 5 dakikaya kadar uzuyor.


sniper-ghost-warrior-3.jpg

Eurogamer raporlarına göre, oyun içerisindeki 4 bölge arasında hızlı seyahat özelliğini kullandığınız zaman, karşınıza çıkan yükleme ekranları 5 dakikaya kadar uzayabiliyor. Oyundaki diğer yükleme ekranları ise, 5 dakikaya göre oldukça kısa. Mesela, kısa mesafeli hızlı seyahat, maksimum 30 saniye, son yüklenen kaydı geri yükleme, maksimum 30 saniye, görevi baştan başlatmak ise 25 saniyesürüyor.
Geliştirici ekipten gelen açıklamaya göre, kendileri bu sorunun farkında ve ne zaman düzeleceği henüz bilinmiyor. Haberimizi sonlandırmadan önce hatırlatalım, bu oyun; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirdi ve bu problem şimdiye kadar sadece PlayStation 4 platformunda keşfedildi. Benzer bir sorunu PC veya Xbox One üzerinde de yaşıyorsanız,
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MARVEL Future Fight, Galaksinin Koruyucuları 2 güncellemesine kavuştu

3 yeni karakter, 5 yeni kostüm, İttifak Fethi özelliği, Üstün Baş Düşman Modu ve daha pek çok sürprizler var.



Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., hayranların favorisi MARVEL Future Fight‘ın ikinci yıl dönümünü, oyuna üç yeni karakter ekleyen bir güncellemeyle kutluyor. Marvel’in Galaksinin Koruyucuları 2 filminden Mantis ve Demir Adam 2’den Ajan Venom ile Whiplash. Ayrıca, Star-Lord, Rocket, Groot ve Gamora için Galaksinin Koruyucuları 2‘den esinlenilmiş dört yeni kostüm ve Kaptan Amerika (Sharon Rogers) için özel bir Yıldızışığı Zırhı kostümü de oyuna ekleniyor. 4-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında ise, MARVEL Future Fight Marvel Galaksinin Koruyucuları 2’den “Knowhere” temalı bir etkinlik bölümü açarak oyunculara özel ödüller kazanma fırsatı var.






1493364831_MARVELFutureFight_YeniKarakterler.jpg

Galaksinin Koruyucuları 2 güncellemesine ek olarak, oyuncuların gitgide zorlaşan “World Boss”larla dövüşerek ve her bölümde daha yüksek zorlukları açarak yeni sıralama sistemindeki derecelerini yükseltebileceği “Üstün Baş Düşman Modu”unu sunuyor. Oyuna yeni gelen bir diğer kayda değer özellik ise, oyuncuların diğer ittifaklarca görevlendirilmiş karakterler tarafından savunulan komşu bölgeleri fethetmek için savaşabileceği “İttifak Fethi”. Burada kazanan, Conquest’in sonunda en çok bölgeyi ele geçirmiş olan ittifak olacak.
Netmarble Games Chief Global Officer Seungwon Lee, “Galaksinin Koruyucuları 2014 yılının en iyi çıkış yapan filmiydi. 28 Nisan’da gösterime girecek olan devam filmine ek olarak, bu kostümler sayesinde hayranlar Star-Lord, Rocket, Groot ve Gamora’yı oyunda yepyeni bir şekilde tecrübe edebilecek,” diyor ve ekliyor: “Oyunu her gün oynayan milyonlarca takipçimizle birlikte MARVEL Future Fight‘ın ikinci yıl dönümünü kutlamak için mükemmel bir yol.”
MARVEL Future Fight bir de oyunun çıkışından beri oyunda geçirilen zamanı gösteren etkileyici bir yıldönümü görseli yayımladı. Görseldeki istatistiklere göre, oyunu oynamak için hesap oluşturan 50 milyon oyuncunun yanında, bir milyardan fazla Boyut Yarığı temizlenmiş ve 166 trilyon oyun içi altın kazanılmış. Yeni güncellemede ayrıca genel arayüz iyileştirmeleri ve Görev Dükkanı geliştirmeleri de bulunuyor.
MARVEL Future Fight yeni karakterleri


  • Mantis – Ego’nun hizmetindeki tuhaf bir uzaylı olan Mantis, empatik güçlerinin de yardımıyla zamanla Koruyucular ile birlik oluyor. Yetenekli bir savaşçı olan Mantis, zihin güçlerinin yardımıyla hedeflerinin aklını okuyabiliyor.
  • Ajan Venom – Namlı Venom konak değiştirdiğinde ortaya çıkmış olan bir süper insan. Örümcek Adam’ın lise arkadaşı savaş gazisi Flash Thompson’ın konağı olduğu Ajan Venom, asıl Venom’ın aksine iyi ve nazik, hatta çizgi romanlarda Galaksinin Koruyucuları’na katılmışlığı var.
  • Whiplash – Marvel sunar: Demir Adam 2’nin kötü adamı ark teknolojisini kullanarak kendi zırhını geliştirdi ve babasının intikamını almak için favori silahı olan enerji kamçılarıyla Tony Stark’ı öldürmeye yemin etti.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Gears of War filmi, şimdi bir yazara sahip

Bu yazarı, birçok oyuncu tanıyordur.





Microsoft çatısı altında bulunan bir seri olan Gears of War, en son karşımıza 2016 senesinde Gears of War 4 ile çıkmıştı. Oldukça başarılı bir TPS serisi olan bu seri, sadece oyun sektöründe de kalmıyor. Birçok popüler seri gibi, bu serinin de bir sinema filmi çekilmeye hazırlanıyor. Fakat ekip, henüz işin çok başında. Öyle ki, film için bir yazar bile yeni bulundu. Bu yazarı ise eminiz ki birçok oyuncu biliyordur. Çünkü bu yazarın adı Shane Salerno. Bu isim, yine 2017 senesi içerisinde çıkmış olan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands senaryosunun yazarlığını yapmıştı.
en-INTL-L-XboxOne-Gears-of-War-4-4V9-00001-RM2-mnco.jpg

Universal çatısı altında, Dylan Clark tarafından yapılan bu film, görülen o ki oldukça güzel bir şey olacak. Çünkü filmin yazarı, video oyunu sektöründen ve yapımcısı ise sıradaki Batman filminin yapımcısı. Ayrıca, senaryo yazarına geri dönecek olursak, kendisi daha önce Armageddon ve Aliens vs Predator: Requiem projelerinde de yer almıştı. Yani ekip, bu hali ile oldukça deneyimli gözüküyor. Fakat bu güne kadar yapılmış olan video oyunu filmlerini çok beğenemedik. Umuyoruz ki bu biraz daha farklı olur. Peki, sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst