gittigidiyor

[Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft, Far Cry serisi ile ilgili bir şeylerin ipucunu veriyor

Aslında Far Cry serisinden ziyade, direkt Far Cry 3 ile alakalı gibi duruyor.





Ubisoft, geçtiğimiz gün içerisinde Facebooksayfasından bir gönderi paylaştı. Bu gönderide, Far Cry 3 ile hayatımıza giren Rook Adası’nın bir görseli bulunuyordu. Açıklama kısmında ise Fransızca, “Aslında hiç ayrılmadığımız bir ada.” yazıyordu. Peki, bu ne demek olabilir? Ubisoft ekibinin ellerindeki Far Cry serisi şu an Assassin’s Creedserisi gibi, temelden, yeniden yapılmaya çalışıyor. Bunu göz önünde bulundurursak, yeni nesil konsollar için gelecek olan bir Far Cry 3: Remastered düşünemeyiz sanırım. Geliştirici ekip, eğer seriyi baştan yapmak istiyorsa, Remastered bir oyun ile çıkmayacaktır karşımıza herhalde.


fary-cry-3.png

Eğer, bu düşüncemiz yanlışsa. Yani, Ubisoft, Far Cry 3: Remastered hazırlamıyorsa, serinin yeni oyunu belki de Rook Adası’nda geçecek. Bu durumda, karşımıza bir yan oyun çıkabilir diye düşünüyoruz. Seriye ait olan ana bir oyun, eski bir ana oyun ile aynı haritada nasıl geçer, şu an pek aklımız almıyor. Tabii bir de, bu paylaşım hiçbir şeyi ifade etmiyor olabilir. Sonuçta görseli paylaşılan bu oyun ve o oyunun ana kötü karakteri, video oyunu sektörünün en popülerlerinden. Geliştirici ekip, öylesine bir paylaşım da yapmış olabilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oyun sektörünün en büyük etkinliklerinden bir tanesi olan E3, çok yakında gerçekleşecek. Hatta tam tarih vermemiz gerekirse; E3 2017, 10 Haziran 2017 tarihinde başlayacak ve bitiş tarihini henüz tahmin edemiyoruz. Bu etkinlik sırasında Sony, Microsoft, EA, Ubisoft ve Bethesda gibi oyun geliştiricilerinden/yayıncılarından yeni oyun duyuruları alabileceğiz. Yeni duyurular haricinde, halihazırda duyurulmuş olan oyunlar hakkında yepyeni bilgilere de sahip olabileceğiz.
Peki, tüm bunlar ne zaman gerçekleşecek? Bu haberimizde, bu sorunuzun cevabını bulabileceksiniz çünkü sizlere E3 2017 etkinliğinin Türkiye saatlerini sunacağız. Böylece, Sony, Microsoft, EA, Ubisoft ve Bethesda gibi ekiplerin ne zaman sunum yapacağını bileceksiniz. Dilerseniz hemen başlayalım!


Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 1572x884px.


10 Haziran 2017 – Cumartesi

EA Play Etkinliği – 22:00
Bu etkinlik sırasında EA; Star Wars Battlefront II, yeni Need for Speed oyunu ve FIFA 18 gibi önemli oyunlarını ilk defa gösterecek. EA Play, aslında tamamen E3 2017 etkinliğinin bir parçası değil. Yani bu etkinlik, EA tarafından bağımsız bir şekilde düzenleniyor. Bu yüzden, Microsoft veya Sonykonferansları sırasında da EA oyunları görebiliriz.
12 Haziran 2017 – Pazartesi

Microsoft Sunumu – 00:00
Microsoft ekibinin sunumu, Pazar gününü, Pazartesi gününe bağlayan gece gerçekleştirilecek. Microsoft, bu etkinlik sırasında ilk defa Project Scorpio konsolunu gösterecek ve yepyeni oyunlar duyurulacak. Bu oyunlar arasında Forza Motorsport 7 bile var.
Bethesda Sunumu – 05:00
Bethesda, sunumunu bayağı zor bir saatte gerçekleştirecek, en azından bizim ülkemiz gibi. Fakat bu sunum sırasında en az 2 yeni oyun duyurusu alacağız. Ayrıca Fallout 4 oyununun VR sürümü de gösterilecek. Tüm bunlar dışında, Prey hakkında da birkaç bir şey görebiliriz belki.





13 Haziran 2017 – Salı

Sony Sunumu – 04:00
Bu sene yine Sony, en heyecanlı E3 sunumunu gerçekleştirecek. Çünkü, ekip şu an bir sürü özel PlayStation 4 oyununa sahip. Bu oyunlardan iki tanesi ise God of War ve The Last of Us Part II. Bakalım geçen senenin E3 etkinliğinde duyurulan God of War, tam 1 sene sonra kendini tekrar gösterebilecek mi?
Ubisoft Sunumu – Henüz Bilinmiyor (Geçen Sene: 23:00)
Ubisoft, henüz resmi bir E3 2017 sunumu duyurmadı. Bu yüzden, etkinliğe katılacaklar mı, katılmayacaklar mı, şu an bilemiyoruz. Fakat ekip, geçen sene vardı ve bir sunum yaptılar. bu sunum, 23:00’da gerçekleşmişti. Bu yüzden, Pazartesi veya Salı günü yine bu saatlerde bir Ubisoft sunumu alabiliriz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Geçtiğimiz haftalarda oyun tutkunlarıyla buluşan keskin nişancı oyunu Sniper: Ghost Warrior 3, pek iddialı bir çıkış yapamadı. Oyunu deneyimleyen oyunculardan, oyuna dair gelen tepkiler ve eleştiriler pek olumlu yönde olmadı. Sniper: Ghost Warrior 3 için yayınlanan ilk inceleme puanlarına bakıldığında, oyun 70 üzerinde bir puan alamadı. Puan aralığı, 30 ile 70 arasında kaldı ve bu durumdan geliştirici ekip CI Games'te pek memnun olmadı. Genel olarak gelen eleştiriler değerlendirildiğinde, oyunun özellikle optimizasyon sorunlarından şikayet edildi. CI Games, tüm bu şikayetleri göz önünde bulundurarak, oyuncularına bu hataların düzeltileceğine dair söz verdi.
Sniper: Ghost Warrior 3, ilk çıktığı günden itibaren oyuncuların eleştirilerine maruz kalmaya başladı. İlk olarak değinilen noktalardan biri, oyunun yükleme süresinin olması gerekenden uzun sürmesi oldu. Bunun sonrasında, oyunu oynayanlardan da şikayetlerin devamı geldi. Oyunun PC versiyonunda, bir takım ses senkronizasyon bozuklukları, kare çizim sayısında ani düşüşler, çakılmalar gibi konulardan şikayet edildi. PC satışlarına bakıldığında da, oyunun bekleneni veremediği görüldü. Bu durum Sniper: Ghost Warrior 3'ün, fiyat etiketinin 179 TL olmasına da bağlanıyor. Oyunun inceleme puanlarının da oldukça düşük olmasının üzerine geliştirici ekip CI Games CEO'su Marek Tymi'ski bir basın bülteni yayınlandı. Yayınlanan basın bülteninde, yaşanan bu hataların ele alınacağı vurgulandı. En çok şikayet edilen noktalardan yükleme süreleri ve ani hız düşüşleri sorunlarına çözüm getirileceği söylendi. Henüz oyuna eklenmeyen çoklu oyuncu modunun da, sistem performansının iyileştirilmesiyle beraber oyuna ekleneceğinin altı çizildi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Star Wars: Force Arena, 40. yılını kutluyor

Birçok yeni etkinlik, oyuncuları bekliyor.





Netmarble Games Corp., Asya’nın en hızlı büyüyen mobil firması, Star Wars markasının 40’ıncı yılını, Star Wars: Force Arena için yayınladığı “4 Mayıs Star Wars Günü” güncellemesiyle kutluyor. Luke Sykwalker (40. Yıl) ve Darth Vader (40. Yıl)komutan kartları yeni güncellemeyle oyuna eklendi. Eşsiz olan bu kartların yanında gelen görev, Star Wars Force Arena içerisinde ödül olarak oyunculara efsanevi kart paketi verecek.





Bu güncellemeyle beraber, çeşitli etkinliklerin yanında dükkandan yaptığınız kristal alımlarında hediye olarak yüzde 25 fazla kristal oyunculara verilecek. Luke Sykwalker (40. Yıl) ve Darth Vader (40. Yıl) komutan kartları gibi ödüller veren çeşitli giriş etkinlikleri oyuna eklendi. Ayrıca elmas, kredi ve kart paketi ödüllü “7 gün giriş etkinliği” de düzenlenecek. Belirli bir süre geçerli olacak “Fırsat Zamanı Etkinliği” boyunca kazanılan krediler iki katına çıkacak. Bu süre boyunca geçerli olan, Luke Skywalker veya Darth Vader ödüllü 40. Yıl etkinlik görevini kaçırmayın.
Netmarble Chief Global Officer Seungwon Lee, “Star Wars’un 40’ıncı yılını kutlamak için oyuna, iki yeni kart paketini ve Joker Kart olarak adlandırdığımız yeni bir kart sistemini ekledik”. “Joker Kart’ın sağladığı, kartlarını gerçekten istedikleri kartlarla değiştirme avantajı ve yeni etkinliklerimiz, Star Wars: Force Arena oyuncularımızı bekliyor.”
Star Wars Force Arena, aralarında en son serinin filmi Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi‘nden yeni karakterlerin de bulunduğu 80’den fazla oyun kartı içeriyor. iTunes App Store ve Google Playüzerinden indirebileceğiniz bu oyun ile ilgili daha fazla bilgi için, www.StarWarsForceArena.comadresinden resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dead Island 2 ölmedi, geliştirilmeye devam ediliyor

Oyunun varlığını bile unutmuştuk.





Sumo Digital ve Deep Silver iş birliğinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliştirilen Dead Island 2, çok uzun zamandır hiçbir şekilde karşımıza çıkmıyordu. Oyun hakkında en ufak bir bilgi kırıntısı bile düşmüyordu piyasaya. Tabii durum böyle olunca ve ilk duyurulduğu günden bu yana, çok fazla zaman geçince, oyuncular da oyunun iptal edildiğini düşünmeye başlamıştı. Fakat biraz önce, içerik ortağımız olan Eurogamer bir rapor yayımladı ve oyunun geliştirilme sürecinin devam ettiğini herkese duyurdu.





Eurogamer tarafından yayımlanan bu rapora göre, 1 senedir hiçbir haberini göremediğimiz Dead Island 2, Sumo Digital tarafından aktif olarak geliştiriliyor. Fakat son birkaç senedir geliştirici ekipte ve yayıncı şirkette önemli problemler yaşandığı için, oyunun geliştirilme süreci de ciddi seviyedeetkilendi. Söylenene göre, Dead Island 2 aslında 2015 senesinin ilkbahar aylarında piyasaya sürülecekti fakat şu an oyun için hiçbir çıkış tarihi bulunmuyor. Tahmini bir sene bile yok.
Eurogamer, Deep Silver ile bu konuda görüştü ve Deep Silver, “Dead Island 2 şu an Sumo Digitalçatısı altında geliştiriliyor ve bu güne kadar alınan yoldan çok mutluyuz. Hazır olduğumuz zaman, oyun hakkındaki yeni bilgileri, sizlerle paylaşacağız. Emin olabilirsiniz.” dedi. Bu bahsi geçen yeni bilgiler, büyük bir ihtimalle E3 2017 sırasında gelmeyecektir diye düşünüyoruz. Çünkü şu an oyunun geliştirilme süreci, dışarıdan baktığımız zaman, pek de sağlıklı görünmüyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FPS tipi yeni The Walking Dead oyunu ertelendi

Böylece, yeni The Walking Dead oyunu 2. kez ertelenmiş oldu.



Starbreeze ve Overkill ekipleri iş birliğinde geliştirilen, FPS tipi yeni The Walking Dead oyunu, ne yazık ki ertelendi. Geliştirici ve yayıncı ekipten alınan bilgilere, bahsettiğimiz bu oyun, 2018 senesinin ilk çeyreğinde piyasada olacak. Yani oyunun çıkışını, 1 Ocak 2018 ile 31 Mart 2018 tarihleri arasında göreceğiz. Tabii başka bir ertelenme daha yaşanmazsa. Tüm bunlara rağmen, geliştirici ekip, 10 Mayıs 2017 tarihinde bir video/makale yayımlayacak. Yayımlanan bu içerik ile birlikte, oyunun geliştirilme süreci hakkında yeni bilgilere sahip olacağız. Belki biraz da işin mutfak kısmına tanık olacağız.

Daha önce bir kez daha ertelenerek, çıkış tarihi 2017 senesinin ilk çeyreğine çekilen bu oyun, şimdi ikinci ertelenmesini aldı. Orijinal olarak da 2016 senesinde karşımıza çıkması gerekiyordu bu yapıtın. Geliştirici ekibin ve yayıncı şirketin bağımsız olduğunu göz önünde bulundurursak, bu tür ertelenmelere biraz normal diyebiliriz. Sonuçta, Ubisoft ekibinin bir oyunu 3 kez ertelemesi ile, bu oyunun 3 kez ertelenmesi, eşit olamaz. Değil mi?
Starbreeze şirketinin CEO koltuğunda oturan Bo Andersson Klint, “Starbreeze Studios ve Skybound Interactive arasında olan yeni partnerlik, milyonlarca takipçimize, heyecan dolu bir şeyler sunacak. Biz, iki bağımsız şirket olarak güçlerimizi birleştiriyoruz ve ortaya en iyi hayatta kalma oyununu sunuyoruz. Eşli oyuncu temelli, FPS tipli The Walking Dead oyunumuz, oynanış temelli olacak. Geleneksel endüstri modeline, kaos getirecek.” demişti daha önce.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Hepimiz Game of Thrones‘un yeni sezonunu bekliyoruz. Game of Thrones‘un ne zaman başlayacağını ve nasıl izleneceğini size anlatacağız. Game of Thrones Sezon 7 sürprizleri ve Türkiye çıkış tarihi hakkındaki en yeni haberleri okuyun.
Game of Thrones Sezon 7 için çıkış tarihi onaylandı ve iştahınızı azaltacak yeni bir fragman var! 1-6. Sezonların daha eski bölümleri veya Temmuz ayında gelecek yeni sezon olsun Game of Thrones‘u izlemek isteyip istemediğinizi bilmeniz gerekenler aşağıda açıklanmıştır.
HBO’nun yazar George RR Martin‘le potansiyel bir spin-off dizisi hakkında konuştuğuna dair söylentilere rağmen, Game of Thrones‘un 7. Sezonu sondan başlayıp sonuncusu olacak.

Game Of Thrones 7. Sezon

Yeni Game of Thrones serisinin piyasaya çıkmasını kutlamak için Sky Atlantic, gece saatine katılabileceğiniz bir yarışma düzenliyor.
LA prömiyeri kazanma şansını elde edebilirsiniz, gece eğitime katılmak için bir oy pusulası girin ve Game of Thrones bilginizin diğerlerine karşı nasıl bir safta olduğunu görmek için bir teste katılın.
Game Of Thrones 7. Sezon Teaser

Game of Thrones açısından, HBO Sezon 7’nin yapımını gösteren bir dizi fotoğraf yayınladı. En son seride kimlerin olacağını görmek için ayağa kalkacakları herhangi bir ipucu bulup bulamayacağınızı görmek için aşağıdaki 15 resme tıklayın.
Caretta dikkat çeken bir görüntü, Cersei’yi demir tahtta gösteriyor ve Jaime Lannister onun yanında duruyor. Kılıcına bakarsanız, Joffrey’in Tyrion’un 4. Sezon’da kendisine verdiği kitabı yok etmesi için kullandığı kılıç gibi görünür.
Cersei’nin Sezon 7’de yeni bir aşk ilgisi olacak ve ‘Dul Wail’ olarak adlandırılan kılıç dul kadın kardeş Cersei’ye son vereceğini düşünüyor
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Büyük Horizon: Zero Dawn güncellemesi, indirmeye açıldı

Oyunun fotoğraf modu, çok güzel özelliklere kavuştu.



Şubat 2017 sonlarına doğru, PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsolları için çıkışını gerçekleştirmiş olan Horizon: Zero Dawn, oyuncular tarafından çok sevilmişti. İnceleme puanları tarafında da bekleneni veren Horizon Zero Dawn, çıkışını yaptığı günden beri aktif olarak destekleniyor. Oyunun geliştirici ekibi olan Guerrilla Games, ilk günden beri hem oyundaki hataları düzeltmek için güncellemeler yayımlıyor, hem de oyuna yepyeni özellikler ekliyor. Tüm bunların üzerine, bir de genişletme paketi üzerinde çalışıyorlar.





Her şey bir yana, birkaç haftadır Guerrilla Games cephesi biraz sessizdi. Bizler de, oyuna olan destek kesildi diye düşünmüştük. Fakat PlayStation Blog üzerinden oyunun topluluk yöneticisi, yepyeni bir açıklama yaptı ve Horizon: Zero Dawn için yepyeni bir güncelleme duyurdu. Tabii bunlar geçen hafta gerçekleşti ve güncelleme de bu hafta için duyurulmuştu. İşte o güncelleme, bugün indirmeye açıldı!
Şimdi, eğer isterseniz, oyuna gelmiş olan güncellemeden bahsedelim biraz. Bahsettiğimiz bu güncelleme, şu sıralar indirmeye açık ve sürümün adı 1.20 olarak geçiyor. Bu güncelleme ile fotoğraf moduna yepyeni özellikler ekleniyor. Eklenen özellikler, 3 yeni filtre, ekrandaki ızgaraları görebilme imkanı ve görselin üzerine “Greetings From” metni ekleme olarak görünüyor. Fakat bunlar, fotoğraf moduna gelecek olan tek özellikler değil. En güzellerini, en sona sakladık.
Bahsettiğimiz yeni güncelleme ile Horizon: Zero Dawn fotoğraf modunda, karakterimiz poz verebilecek. Sadece poz değil, karakterimizin bakışlarını da değiştirebileceğiz ve kameraya bakmasını sağlayabileceğiz. Açıkçası bu özellik, benim oyunun çıktığı günden beri beklediğim tek fotoğraf modu özelliği idi. Bu yüzden, oldukça mutlu oldum yaşanan bu gelişmeden ötürü.





1.20 güncellemesi ile Horizon Zero Dawn, sadece fotoğraf modu özelliklerine kavuşmadı. Açıklamalara göre, geliştirici ekip, oyunculardan gelen geri bildirimleri bayağı bir dikkate almış. Çünkü şimdi bahsedeceğimiz yeni özellikler ve hata düzeltmeleri, oyuncuların büyük bir şekilde istediği şeyler idi. Öncelikle, bu güncelleme ile kamera/nişan hassaslığını daha detaylı bir şekilde değiştirebiliyoruz. Böylece daha rahat bir kontrol sağlayacağız oyunda. Ayrıca, haritadaki simgeleri de eğer dilersek azaltabiliyoruz. Çünkü haritaya, simgeleri açıklayan bilgiler eklenecek ve eğer istersek, istediğimiz simgeyi kapatabiliyoruz. Oyunun haritasının, simge açısından, çok kalabalık olduğunu göz önünde bulundurursak, bu yeni özelliğin çok kullanışlı olacağını söyleyebiliriz.
Şu an indirmeye açık olan yeni Horizon: Zero Dawn güncellemesi, saydığımız tüm bu yenilikler haricinde, belki de yüzlerce farklı iyileştirme yapılacak. Güncelleme ile yapılacak olan tüm değişiklikleri, buraya tıklayarak görebilirsiniz. Fakat aklınızda bulundurun, tıklayacağınız linkte birkaç spoiler görebilirsiniz. Eğer oyunun senaryosunu henüz bitirmediyseniz, dikkatli okumanızı öneriyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mart 2017 itibariyle Twitch üzerinde en çok izlenmiş olan oyunlar sıralaması

Sizin en çok canlı yayınını izlediğiniz oyun hangisi?





Twitch, oyun canlı yayınları dediğimiz zaman, akla gelen ilk platform şu günlerde. Tabii YouTube da var fakat YouTube platformunun temeli, video oyunlarına ve canlı yayınlara dayanmadığı için, oyuncular Twitch platformunda daha rahat ediyor. Peki, bu platform üzerinde en çok hangi video oyunları izleniyor? Mart 2017 itibariyle Twitch üzerinde en çok izlenmiş olan oyunlar sıralaması yazımız ile birlikte size bu sorunun cevabını vereceğiz.
Resmi Twitch raporlarına göre elde ettiğimiz veriler ile, en son Mart 2017 tarihindegüncellenmiş istatistikleri sizlere sunacağız. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz bu istatistiklerde, bir oyunun toplam izlenme süresi, elektronik spor olarak toplam izlenme süresi ve tabii ki bu iki toplam izlenme sayısından alınan elektronik spor izlenme oranı bulunuyor. Bu iki rakam ve bir adet yüzde ile birlikte, hangi oyunun, en çok izlendiğini, ne için izlendiğini rahatça anlayabileceksiniz. İşte Mart 2017 itibariyle Twitch üzerinde en çok izlenmiş olan oyunlar sıralaması!


Twitch-Stream-Header-1200x666.jpg

Twitch Üzerinde En Çok İzlenmiş Olan Oyunlar (Mart 2017)


  1. League of Legends – 90.4M Saat İzlenme – 27.8M Saat E-Spor İzlenme – 31%
  2. DOTA 2 – 39.1M Saat İzlenme – 14.8M Saat E-Spor İzlenme – 38%
  3. Hearthstone – 39.0M Saat İzlenme – 6.1M Saat E-Spor İzlenme – 16%
  4. Counter-Strike: Global Offensive – 37.0M Saat İzlenme – 14.9M Saat E-Spor İzlenme – 40%
  5. PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – 25.0M Saat İzlenme – 0%
  6. Overwatch – 22.3M Saat İzlenme – 1.3M Saat E-Spor İzlenme – 6%
  7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 14.6M Saat İzlenme – 0%
  8. H1Z1: King of the Kill – 12.5M Saat İzlenme – 0%
  9. World of Warcraft – 9.1M Saat İzlenme – 1M Saat E-Spor İzlenme – 1%
  10. FIFA 17 – 6.5M Saat İzlenme – 25.7M Saat E-Spor İzlenme – 0%
  11. RuneScape – 6.4M Saat İzlenme – 1M Saat E-Spor İzlenme – 0%
  12. Destiny – 6.2M Saat İzlenme – 0%
  13. Path of Exile – 5.7M Saat İzlenme – 0%
  14. Horizon: Zero Dawn – 5.6M Saat İzlenme – 0%
  15. Minecraft – 5.5M Saat İzlenme – 0%
  16. StarCraft II – 4.8M Saat İzlenme – 2.2M Saat E-Spor İzlenme – 45%
  17. Heroes of the Storm – 4.7M Saat İzlenme – 9M Saat E-Spor İzlenme – 20%
  18. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege – 4.7M Saat İzlenme – 1M Saat E-Spor İzlenme – 2%
  19. Mass Effect: Andromeda – 4.7M Saat İzlenme – 0%
  20. World of Tanks – 4.2M Saat İzlenme – 3M Saat E-Spor İzlenme – 8%
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft, üç ay boyunca Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege hatalarını giderecek

Duyurusu yapılan ikinci sezon içerikleri, bu sebepten gecikmeli gelecek.





Oyunların çıkışlarında var olan hatalar, çıkış sonrası süreçte kolay kolay düzeltilemiyor. Bir hata düzeltilirken başka bir hatanın ortaya çıkması, sunucular ile ilgili sorunlarınolması ve oyuncuların görüşlerinin alınması gibi sebeplerden bu işler uzayabiliyor. Çıkışından beri teknik hatalarla boğuşan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, sonunda oyunculara rahat bir nefes aldıracak. Ubisoft,ikinci sezon içeriklerinin ertelendiğini ve önümüzdeki üç ayın yalnızca hata düzeltmesine ayrıldığını açıkladı.


2b9a592823a38475aa6ed677ab4a59d7fb9347ad.png

Oyuncular arası eşleştirme sorunları, sunuculardan kaynaklı hatalar ve sürekli oyunun erişilemez hale gelmesi oyuncuları sıkmaya başlamıştı. Bunun yanı sıra oyunun ortasında kopan bağlantılar ve hata dolu oynanış da oyunu oynanmaz hale getiriyordu. Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siegehatalarını gidermek için bir program hazırladı ve bunu bizler ile paylaştı. Detaylara geçmeden önce, bu yeni program sebebiyle yeni sezon içeriklerinin de ertelendiğini söyleyelim. Oynanışın kaliteli hale getirilmesi için, içeriklerin gecikmesinin oyuncuları sinirlendirmeyeceği aşikar.
Hemen yukarıdaki görselden inceleyebileceğiniz bu program, üç aylık olarak hazırlanmış bir program. Daha hızlı ve basitleştirilmiş bir eşleştirme sistemi, yenilenmiş grup ve konuşma sistemi çok yakında oyuncularla buluşacak. Bunların yanında geliştirilmiş vuruş kaydı ve daha hızlı sunucular getirilirken, bağlantı sorunları da giderilecek. Bütün bunlardan dolayı, Polonya operatörlerinin çıkışı 3. veya 4. sezona ertelenecek. Fransa’daki Ubisoft ekibinin tamamı sadece bu geliştirmeler üzerinde çalışıyor, yani net bir değişim gözlemlemeyi bekleyebiliriz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images


Bloodborne‘nin PlayStation 4‘e özel çıkmasının üstünden yaklaşık olarak 2 sene geçti ve oyuncular, hala Bloodborne‘nin bir devam oyunu bekliyor. Geçtiğimiz aylarda, Sony‘nin Bloodborne 2‘yi E3 2017‘de tanıtacağına dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı; ancak hiçbiri güvenilir değildi. Yeni çıkan diğer bir kaynak, yine aynı söylentiyi ortaya çıkardı ve bu oldukça güvenilir gözüküyor.Ori and the Blind Forest oyununun arkasında olan Moon Studios‘un CEO’su ve Oyun Yöneticisi Thomas Mahler, Bloodborne 2‘nin E3 2017‘de tanıtılacağına dair bir ipucu bıraktı. Mahler, NeoGaf adlı bir forum sitesine, Bloodborne 2‘nin E3 2017 sırasında tanıtılacağına %99 emin olduğunu bir yazı paylaştı.Mahler‘in daha güvenilir olmasının sebebi, kendisinin de bir geliştirici olması ve oyun endüstrisinde çalışıyor olması. Tabi ki From Software‘den resmi bir açıklama gelene kadar, her ne kadar güvenilir olsa da bu da sadece bir söylentiden ibaret.Hazır Olun Oyunun Devamı Geliyor

From Software, Soul serisini bitirdiklerini açıkladıklarından beri Bloodborne için bir devam oyunu üzerinde çalışıyor. From Software‘nin başkanı Hidetaka Miyazaki, takım için devam etmenin tam zamanı olduğunu düşünüyor ve oyunun geri dönüşünün ihtimalini inkar edemiyor.Bloodborne 2 için heyecanlı mısınız? Sizce Sony, E3‘te oyunu tanıtacak mı?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bu hafta sonu Gwent: The Witcher Card Game turnuvası, 100.000 dolarlık bir ödül vadediyor!

gwent-1.jpg
Geliştirici CD Projekt RED’in yaptığı duyuruya göre:

  • Oyuncular, ikisi aynı guruptan olmayacak şekilde dörtlü bir masa oluşturacaklar.
  • Her oyuncu rakibinin bir destesini gizlice eleyecek.
  • Daha sonra, oyuncular kalan 3 destesinden birini ilk karşılaşmada kullanmak üzere seçecekler.
  • Kazanan deste, kaybedenler kullanılabilir durumdayken ya da bir sonraki maç için değiştirilebilecek durumdayken, bir sonraki karşılaşmada kullanılamayacak.
  • Karşılaşmalar “best-of-five” formatında yapılacak. Bu da demek oluyor ki, herhangi bir rakibini yenecek oyuncuların, ellerindeki 3 destenin tamamını aynı anda kullanması gerekiyor.
  • Final karşılaşması, en üstte bulunan 8 oyuncu arasında, tek bir eleme maçı formatında, kazanan son oyuncu belirlenenede kadar sürecek.

Formatı anlatan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.Bu arada Gwent’in PC ve Xbox One için açık betası mevcut.Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Grand Theft Auto V inceleme puanları düşüşte
Sebebi ise Take-Two Interactive tarafından alınan kötü kararlar.

Geçtiğimiz günlerde sizlere bir haber sunmuştuk. Bu haberimizde, Grand Theft Auto serisi için neredeyse 10 senedir mod yapımını sağlayan bir ekibin, Take-Two Interactive tarafından durdurulduğunu aktarmıştık. GTA serisi için bu güne kadar binlerce, belki de on binlerce mod sunan OpenIV, ne yazık ki artık resmi olarak görev yapmıyor. OpenIV takımı, tamamen geliştirilme sürecini durdurdu ve şu an Grand Theft Auto V için mod yapan oyuncular da, eğer OpenIV kullanıyorsa, illegal yoldan mod yapıyor demektir. Bu da, oyuncuları hukuki açıdan tehlikeye sokuyor. Tüm bunların sonucu olarak ise, GTA 5 inceleme puanları şu an Steam üzerinde oldukça düşüşte. Oyuncular, tepkilerini bu şekilde göstermeye çalışıyor.

gta 5

İnceleme puanlarının düşüşü, Take-Two Interactive ekibinin yanlış kararını gösteren tek şey değil. Şu an, neredeyse 25 bin imzaya sahip olan bir kampanya da internet aleminde dolaşıyor. Bu imza kampanyası, sizlerin de tahmin edebileceği gibi, OpenIV takımını ve programını resmi olarak geri döndürmek için yapılıyor. Take-Two Interactive, bu konuya herhangi bir şekilde cevap verecek mi, şu an bilemiyoruz fakat Take-Two Interactive ilk defa modlara karşı savaş vermiyor. Bundan daha önceki atılımlarda Take-Two Interactive, başarısız bir şekilde ayrılmıştı mahkemeden. Bu sefer ise işler çok daha farklı gitti.

GTA 5 mod araçlarından olan OpenIV, Take-Two Interactive tarafından kapatılıyor

Neredeyse 10 senedir aktif olarak çalışan OpenIV ekibi, artık verdikleri tüm servisleri geri çekiyor. Özellikle Grand Theft Auto V oyununa binlerce mod geliştirilmesine yardımcı olan OpenIV aracı, artık kullanılmaz olacak. Aracı geliştirilen ekip ise, tamamen verdikleri tüm hizmetleri çekecekler. Bu konuda en çok üzüldüğümüz olay ise, geliştirici ekip çok uzun zamandır dev gibi bir mod üzerinde çalışıyordu. Bu mod, Grand Theft Auto IV haritasını, başka bir ada olarak GTA 5 haritasına ekleyecekti. Uçakla veya botla, 4. oyunun haritasına gidebilecektik. Bu dev gibi bir mod da çöp olacak artık. Peki, kimin yüzünden? Oyunun yayıncı şirketi olan Take-Two Interactive yüzünden tabii ki.

2K Games ve Rockstar Games gibi geliştirici ekiplerin ana şirketi olan Take-Two Interactive, 5 Haziran 2017 tarihinde bu mod servisini kapatmak için harekete geçti. Bunun sebebi ise, mod servisinin, Take-Two Interactive haklarını ihlal ediyor olması idi. Bu konuda OpenIV ekibine dava açan şirket, bu davayı kazanmış sayılıyor çünkü OpenIV ekibi, geri savaşmanın değmeyeceğini düşünerek, kendileri çekildi.

OpenIV ekibi bu konuda, “Evet, yasal yollarını kullanarak, onlarla savaşabilirdik ve tekrardan mod sisteminin, hiç kimsenin hakkını ihlal etmediğini kanıtlayabilirdik ama bunun değmeyeceğini düşündük. Mahkemeye gitmek, onla uğraşmak aylar sürecektir ve hem zamanımızı, hem de paramızı götürecektir. Sonucunda ne kazanacağız? Hiçbir şey. Bu yüzden Take-Two Interactive ile anlaştık ve OpenIV dağıtımını durdurduk.” diyor.

Burası internet, tabii ki OpenIV programı indirilmeye açık olacak. Geliştirici ekip istemese bile, farklı kişiler bu programı dağıtmaya devam edecek ve oyuncular da mod yapmaya devam edecek bu program aracılığı ile. Fakat programın geliştiricileri, herkesi uyarıyor. Eğer bu programı kullanmaya devam ederseniz, yasal yollardan başınız belaya girebilir. Bu yüzden, GTA 5 için mod yapmayı seven herkesi, biz de uyarmış olalım böylece.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Spider-Man, PlayStation 4 Pro üzerinde 1080p/60 FPS olmayacak

Oyun geliştiricilerin, çözünürlük yerine FPS değerine önem vermesi gerekiyor artık. Doğal 4K, 60 FPS bir oyundan önemli değil bizce.





PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro için özel olarak geliştirilen yeni Spider-Man oyunu, en son kendisini E3 2017 sırasında, etkileyici bir oynanış videosu ile göstermişti. Tabii oyun tekrar su yüzüne çıkınca, Twitter üzerinden birçok Spider-Man sever de, oyunun geliştiricilerine farklı sorular yöneltti. Ekibe sorulan sorulardan hepsi cevap bulmadı tabii fakat geliştirici ekip, oldukça önemli bir soruya cevap verdi. Sorulan soru ise, tabii ki oyunun performansı hakkındaydı. Yapılan açıklamalara göre ne yazık ki Spider-Man, PS4 Pro üzerinde 1080p/60 FPSolmayacak. Oyun geliştiricilerin, çözünürlük yerine FPS değerine önem vermesi gerekiyor artık.

Oyun geliştiricilerinden gelen açıklamaya göre Spider-Man, PS4 Pro üzerinde Temporal Injectionyöntemi ile doğal 4K çözünürlük sunacak. Oyunun FPS değeri ise 30 FPS olacak. Daha önce Ratchet & Clank oyununda da gördüğümüz bu Temporal Injection yöntemi, Ratchet & Clank üzerinde de doğal 4K ile 30 FPS performansı sunmuştu. Her neyse, açıklamaların devamına göre, geliştirici ekip, oyuncular için bir seçenek de sunmayacak. Yani, oyuncular 1080p/60 FPS ile 4K/30 FPS arasında bir seçim yapamayacak. Bunun sebebi, muhtemelen daha da önceden açıklanmış olan, PlayStation 4 Pro işlemcisinin 60 FPS için yeterince güçlü olmaması. Geliştiriciler, 60 FPS veremeyeceklerinianlayınca, çözünürlüğün üstüne gidiyor olabilirler.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi, 7.3 yaması ile sızdırılmış olabilir[/h][h=2]Henüz çıkmamış 7.3 yaması taslağında, bir zırhın üzerinde Kul Tiras’a benzeyen bir harita görünüyor.
[/h][FONT=&quot]


Bu sonbaharda çıkacak olan[FONT=&quot] World of Warcraft’ın 7.3 yaması, oyuna gelecek olan yeni genişleme paketi hakkında bazı bilgiler [FONT=&quot]sızdırılmış olabilir.[/FONT] Şu anda hala test aşamasında (PTR) olan[FONT=&quot] 7.3 yaması[/FONT] dosyaları,[FONT=&quot]World of Warcraft[/FONT]‘ın en büyük haber sitesi olan [FONT=&quot]Wowhead[/FONT] topluluğu tarafından veri tabanında yapılan işlemlerle ortaya çıkarıldı. Ortaya çıkan dosyalar arasında, [FONT=&quot]8 çeşit Kul Tiras Görevi Zırhı,[/FONT] en önemli bulgular oldu. [FONT=&quot]Kul Tiras, Lord Amiral Daelin Proudmoore[/FONT] tarafından yönetilen güçlü bir deniz kuvvetine sahiptir. [FONT=&quot]Cataclysm genişleme paketinde[/FONT] ada, tektonik plakalar kaydırılarak [FONT=&quot]deniz altında kaldı.[/FONT][/FONT]
world_of_warcraft_next_expansion_hints_in_new_armour_set-vert.jpg

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi zırha yakından baktığımızda, [FONT=&quot]Kul Tiras adasına benzeyen bir haritayı görebilirsiniz.[FONT=&quot] Wowhead[/FONT]‘in açıkladığı bilgiye göre yeni genişleme paketi, [FONT=&quot]Kul Tiras’[/FONT]ın tekrar ortaya çıkması ve oyuncuların [FONT=&quot]eski Tanrılarla savaşmak için[/FONT] Kul Tiras’a gönderilmesiyle ilgili olacak. İddialara göre[FONT=&quot] 7.3 yaması[/FONT], yeni genişleme paketi öncesi son yama olacak. [FONT=&quot]Blizzard[/FONT], bununla ilgili herhangi bir [FONT=&quot]açıklama yapmadı[/FONT] veya herhangi bir[FONT=&quot] genişleme paketi duyurmadı.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]World of Warcraft için daha önce [FONT=&quot]6 tane genişleme paketi[/FONT] yayınlandı ve bu paketlerin çıkış tarihleri arasında – ilk ikisi hariç –[FONT=&quot] 2 yıl bulunuyor[/FONT]. Son çıkan[FONT=&quot] World of Warcraft[/FONT] genişleme paketi[FONT=&quot], 30 Ağustos 2016[/FONT]‘da çıktı. Gelecek[FONT=&quot] 7.3 yaması[/FONT] da bu sonbaharda çıkacağına göre bu genişleme paketi doğru olabilir ve 2018 yılında çıkışını gerçekleştirebilir. Yapılan herhangi bir açıklama olmasa da bu durum, oynayanları tarafından heyecanla karşılandı.[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayerUnknown’s Battlegrounds, H1Z1 satışlarını geride bıraktı

PlayerUnknown’s Battlegrounds, H1Z1 satışlarını geride bırakarak Steam üzerindeki en çok satan Battle Royale oyunu olmayı başardı.


Eğer şu an Steam üzerindeki en iyi Battle Royale oyununu arıyorsanız, H1Z1 oyununa değil, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununa bakacaksınız. Çünkü PlayerUnknown’s Battlegrounds, H1Z1 satışlarını geride bırakarak Steam üzerindeki en çok satan Battle Royale oyunu olmayı başardı. SteamSpy verilerine göre şu an H1Z1 oyununun 6,545,459 ± 69,430 sahibi bulunuyor. Bu rakam PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununda ise 6,626,480 ± 69,852 olarak görünüyor. Küçük bir karşılaştırma yapabilmeniz için söyleyelim, H1Z1 çıkışını sadece PC platformu için 17 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirmişti. Oyunun PlayStation 4 için de çıkacağı söyleniyordu fakat bu konuda hiçbir bilgi verilmiyor artık. PlayerUnknown’s Battlegrounds ise çıkışını 23 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirdi. Oyun, 2017 sonunda Xbox One için, 2018 içerisinde de PlayStation 4 için çıkacak, en azından resmi açıklamalar bu yönde.


player_unknowns_battlegrounds.jpg

Daha önce PlayerUnknown’s Battlegrounds hakkında, “Başka bir PlayerUnknown’s Battlegroundsverisi ise oyunda oynanan toplam oyun ile alakalı. İstatistiklere göre oyuncular toplam 10,255,021 oyun oynadı. Bu da demek oluyor ki, oyuncular toplamda 10,255 bin ton tavuk yedi. Tabii bir de ilk oyununda birinci olan şanslı veya yetenekli oyuncular var. Oyunun geliştiricileri, bu oyuncuları unutmadı. İstatistiklere göre her 6 bin oyuncudan 1 tanesi ilk oyununda birinci gelebildi. Bunu oranlara vurmak gerekirse, bu oyunu oynarken ilk oyununuzda birinci olmanız, yolda yürürken size şimşek düşmesinden daha nadir bir şey. Eğer dilerseniz oyun hakkındaki tüm istatistiklere hemen aşağıdaki galerimizden göz atabilirsiniz.” demiştik. Önemli bir istatistik.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Crackdown 3 net olarak bilinmeyen bir tarihe ertelendi

Microsoft bu oyunu piyasaya süremeyecek bu gidişle.


Orijinal olarak Xbox One X ile birlikte, 7 Kasım 2017 tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan, birçok oyuncu tarafından da beklenen Crackdown 3 net olarak bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Microsoft cephesinden gelen yeni açıklamalara göre oyun, 2018 senesi içerisinde çıkacak. Dediğimiz gibi, net bir tarih de bulunmuyor Bu ertelenmenin sebebi olarak ise sadece geliştirici ekibin daha fazla zamana ihtiyacı olduğu belirtildi.


crackdown-3-new_g1c7.jpg

Microsoft ekibinden bir çalışan ise, “Birçok oyuncu gibi, bizler de Crackdown 3 için çok heyecanlıyız ve bu yüzden oyunun ertelenme haberini vermek benim için oldukça zor. Her neyse, bizim amacımız doğru oyunu, doğru zamanda, doğru kalite ile piyasaya sürmek. Oyun içerisindeki üç oyun modu arasındaki doğru dengeyi bulabilmek oldukça zor, bu yüzden de ekstra geliştirme sürecine ihtiyacımız var. Bu yüzden oyunumuz 2018 senesinin ilkbahar aylarında piyasaya sürülecek.” şeklinde bir açıklama yaptı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Crew 2 içerisinde Harley Davidson motosikletleri de bulunacak

Bu motosikletlerden ilki de Harley Davidson Iron 883.


Ubisoft, yayımlamış olduğu yeni bir basın bülteni ile The Crew 2 içerisinde Harley Davidson marka motosikletlerin olacağını onayladı. Önümüzdeki aylarda PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştiren bu oyunda görebileceğimiz ilk Harley Davidson motosikleti de Iron 883 olacak gibi görünüyor. En azından Ubisoft şimdilik sadece bu modelin görselini yayımladı. Oyunun ilerleyen zamanlarında güncellemeler veya ek paketler aracılığı ile aynı markadan yeni model motosikletler de oyuna eklenebilecek.
TheCrew2-ds1-670x377-constrain.jpg

The Crew 2 hakkında en son, “Ubisoft’un Başkan ve COE’su Yves Guillemot ve Mali İşler DirektörüAlain Martinez, The Crew 2 ve Skull and Bones oyunları hakkında beklentilerini açıkladılar. Ubisoft‘un, yatırımcılar ve analistler için üç ayda bir düzenlediği konferansta Başkan Yves Guillemot, oyuncuların, bu oyunların kapalı betasına oldukça fazla ilgi gösterildiğinden bahsetti. Özellikle The Crew 2‘nin kapalı beta katılım isteğinin rekor düzeylere ulaştığını söyledi. Alain Martinez ise daha çok Far Cry 5‘ten bahsederken, oyunun Far Cry 3 ve Far Cry 4‘ten daha fazla satabileceğini söyledi. Kesin çıkış tarihleri belli olmayan The Crew 2 ve Skull and Bones; 2018 yılında PlayStation 4, Xbox Oneve PC için çıkış yapacak. Far Cry 5 ise aynı platformlar için, 27 Şubat 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.” demiştik. Bu kadar ilgiye göre bu anlaşma normaldir herhalde.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Deadpool aktörü Ed Skrein, Hellboy kadrosuna katılıyor

Hellboy, Ed Skrein’in de dahil olduğu kadro ile ses getirecek gibi görünüyor.


Deadpool‘da Ajax (Francis) isimli kötü karakter ile tanıdığımız Ed Skrein, tam adıyla Edward George Skrein, İngiliz rap sanatçısı ve aktördür. Ed Skrein, 2015 yılında The Transporter Refueled‘de Frank Martin karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Robert Rodriguez‘in yönetmen koltuğunda olduğu Alita: Battle Angel adlı filmde rol alacak. Film, 2018 yılı yaz sezonunda beyaz perdede olacak. Ed Skrein, Lionsgate Film ve Millennium Film’in ortak yapımı Hellboy‘da kendini gösterecek. Ed Skrein, Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosunun sağlam bir askeri üyesi olan Binbaşı Ben Daimio‘yu canlandıracak, doğaüstü bir çarpışma nedeniyle öfkeli olduğunda veya acı çektiğinde bir jaguara dönüşebilecek ve kendini hızlı bir şekilde yenileme özelliğine sahip olacak. Karakter oldukça zorlu bir rakip gibi görünüyor. Ben Daimio, daha önce sadece çizgi romanda kendini göstermişti. Bu karakteri ilk kez beyaz perdede göreceğiz.
Ed-Skrein-600x400.jpg

Proje için başlangıç tarihi Eylül 2017 olarak belirlendi. İngiltere ve Bulgaristan’da çekimler gerçekleşecek. Yapımcılar arasında Dark Horse Entertainment’ten Mike Richardson gibi Larry Gordon ve Lloyd Levin de var. Hellboy: Rise of the Blood Queen‘in yönetmen koltuğuna bu kez Game Of Thrones’ dizisinin yönetmenlerinden biri olan Neil Marshall oturacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun yeni haritası gösterildi

Oyundaki tek harita oyuncuları yavaş yavaş sıkmaya başlamıştı zaten.


Şu an içerisinde sadece 1 harita bulunduran PlayerUnknown’s Battlegrounds, yakında yeni bir haritaya kavuşacak. Ondan sonra başka bir haritaya daha kavuşacak. Yani oyun tam çıkışını gerçekleştirdiği zaman içerisinde toplam 3 harita bulunduracak. Bugün ise o üç haritadan ikincisi gösterildi. Sizlerin de aşağıdan görebileceğiniz bu görsel, PUBG geliştiricileri tarafından paylaşıldı ve oyun için çıkacak yeni haritayı temsil ediyor. Bu haritanın ise ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.


02f04db4-b963-4803-acc1-019c8b7e16b2_DH6tEnAUAAEyhlP.jpg

Daha önce PlayerUnknown’s Battlegrounds hakkında, “Yeni bir gün, yeni bir PlayerUnknown’s Battlegrounds haberi. Bugünkü PlayerUnknown’s Battlegrounds haberimizde ise oyunun Twitchizlenme rakamlarında League of Legends oyununu geride bıraktığını anlatacağız sizlere. Yeni Twitch raporlarına göre geçen hafta, PUBG tam 16.9 milyon saat izlenirken, League of Legends sadece 15 milyon saat izlendi. Tabii bunlar Twitch platformunun 2. ve 3. oyunları idi. Platformun birincilik tahtında, indirmesi zor bir oyun olan Dota 2 bulunuyor. Dota 2 oyununun Twitch üzerinde izlenme sayısı ise tam 30.6 milyon saat. İyi şanslar PlayerUnknown’s Battlegrounds!” da demiştik.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst