internet olmadan ızleyebilecek bir durum var mı..ÖNERİNİZ NEDİR..
merhaba ustam dreambox enigma 2 icin ccamim var bunu 1512 cihazima nasil yükleyecem.
mesai saatleri içerisinde servis müdürümüze mesajını okutacağım başka beklentiler varsa (mantıklı) değerlendirelimDigimy Us. Ks1512 Hd. gibi bir cihazı bize tanıttığın için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bizleri fiyatı yüzlerce $ geçen Dreambox almaktan kurtardın sana çok teşekür ederim.
Ks 1512 Hd.'ye yazılım yoluyla yeni özellikler eklettirmen mümkünmü.
Mesala canlı Feed yayınları almak Tp seviyesinde 2,4Mhz.adımlarla kör tarama (blind scan) eklettirmen mümkünmü. Sevindirici haberlerini bekliyorum. Emeklerin çok sağ ol.
bu kampanyadan siz almadınız hocam neyin karalamasını yapıyorsunuz anlamış değilim siz bize kanıtlayın ürünümüzü iade alalım ama size hiçbişekilde bu hizmeti vermedik nasıl olurda böyle yazarsınız bu saçma yorumunuzuda silmiyorum çünkü meyve veren ağacı sizin gibileri taşlar...Beyler bu kampanyaya katıldım ve Server hizmetini aldım ama hiç mutlu değilim. Next Minik AMİGO cihazımı aldığım zaman cihazla beraber gelen ve 1 yıl bedava olan Server hizmeti bu yeni aldığım hizmetten 100 kere daha iyi idi.
Bu Server kanallarının % 90 nını açmıyor. Gidip yeni bir Next Amigo alsaydım en azından 1 sene daha bedava server hizmeti alır ve dertsiz seyreder sonrada brisine hediye ederdim.
@bunakkaptan gold serverde çalışan tum kartlar hop1 den verilmektedir.Yani direkt kendi orjinal kartından.Hop1 den gelen yayınların sizi memnun etmemesi mumkun değildir.Kanalları açma hızı ve seyrederken kırılma yada donma-takılma olması bindebir yada hiç olmaz.Sky yayınlarında bu kırılma sorunu olabiliyor.Fakat bu olay tum serverlerde mevcuttur.Fakat diğer tum açılan kanallar mukemmel kalitede hızlı ve stabildir.Beyler bu kampanyaya katıldım ve Server hizmetini aldım ama hiç mutlu değilim. Next Minik AMİGO cihazımı aldığım zaman cihazla beraber gelen ve 1 yıl bedava olan Server hizmeti bu yeni aldığım hizmetten 100 kere daha iyi idi.
Bu Server kanallarının % 90 nını açmıyor. Gidip yeni bir Next Amigo alsaydım en azından 1 sene daha bedava server hizmeti alır ve dertsiz seyreder sonrada brisine hediye ederdim.
bunakkaptan hop1 dediğimiz serveri beğenmiyorsunBeyler bu kampanyaya katıldım ve Server hizmetini aldım ama hiç mutlu değilim. Next Minik AMİGO cihazımı aldığım zaman cihazla beraber gelen ve 1 yıl bedava olan Server hizmeti bu yeni aldığım hizmetten 100 kere daha iyi idi.