gittigidiyor

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
yazılımlar arasında 2. sıraya v8.08.19.xtream.zip yazılım eklenmiştir yazılım stabil çalışmaktadır
kamosonic kullananalara hayırlı olsun

hurzati

Aktif Üye
bu yazılımda ne gibi değişikli var usta.yüklemeye değer mi.
xtream ne oluyor.

ogezgin

Aktif Üye
v8.08.19.xtream yazılımında softcam ile tandberg kanalları okey.
keyler
T 0000CA 01 D097A7EFDFC1BA01 ;
T 0000C1 01 E3E7814B07C3E1AB ;
T 0000C2 01 99332FFB085C7FE3 ;
T 0000C9 01 3775D9621C86BC01 ;

arisa

Aktif Üye
Bu keyleri nasil verecegiz, bendede bu aletten var ama nasil key verecegimi bilmiyorum. Yardim edebilirseniz???

erdogan75

Aktif Üye
Slm, Belcikadan yaziyorum, xstream son versiyonu sorunsuz calisiyor. Kaynim bu sene Turkiyeden 2 tane kamasonic hd 1512 alip gelmis. Pek anladigi yok, alirkende fazla bilgi almamis. Burada belcikada kaldigimiz yerde bu islerlerle ugrasanlar fazla ilgilenmemis, cihazi bilmiyorlarmis falan filan...Bende fazla anlamiyordum bu islerden ama olayi cozdum, bu siteyi buldum, cihazi guncelledim ve akabinde Kahramanla irtibata gectim***** bugun hal ettik. Yayin sorunsuz ve temiz. Emeginize saglik! InsAllah devamini getirirsiniz.

brayn

Aktif Üye
Hayirli olsun cihaz cogu modelle uyumludur 2016 cihazlar var destek sinirsizdir

tarku

Aktif Üye
kamosonic 1512 hd cihazımıza digimy ustanın 1 numaralı mesajda bulunan yazılımı oradan alıp usb ye yükledik.ve cihazın üstünden de ftp üzerinden xtdream yazılımını ve kanal yazılımını yükledik.emeği geçen ustalara ve digimy ustaya buradan teşekkürlerimi sunarım.

puzzle988

Aktif Üye
DİGİMY üstad verdiğiniz son yazılımı cihaza ftp üzerinden yükledim ama cihaz load ekranında kalıyor.açılmıyor.Sebebi nedir eski yazılımla cihaz çalışıyor.Cihazın garantisi devam ediyor.Sorun flaşdan mı kaynaklanıyor.Yardımcı olurmusunuz.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
cihaza önce rom.bin olan kurtarma yazılımını yükleyin ardından xtream yazılımını yükleyin cihaz çalışacaktır...

saygılarımla kolay gelsin

erhan09

Aktif Üye
selamlar

Ben norvecteyim ve kamasonic 1512 var fakat yukledigimiz son surumde nedense sadece kanald, showtv, ve trt var diger kanallari zaten pek izlemiyorum. neden Atv,star,foxtv ve diger kanal buketi yok? banada rica etsem gonderme imkaniniz varmi e-mail yoluyla?

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
saygıdeğer erhan09 malesef free kısmındaki yayınlar firmanın ücretsiz sunmuş olduğu bir hizmettir bu nedenden dolayı çok fazlada ilgilenmiyorlar yeni çıkan xtream yazılımı yükleyip iptv satın alıp yaklaşık 1600 yayın izleyebilirsiniz

saygılarımla kolay gelsin...

erhan09

Aktif Üye
tamam cok tesekkur ederim...ben bu kamasonic cihazina zaten 1 senelik para verdim neden tum kanallari izleyemiyorumki. mayis ayindan bu yana toplasak 1 ay duzgun izleyememisimdir..

erhan09

Aktif Üye
:) iste onu yapamiyorum malesef yurtdisinda oldugumdan. defalarcada bayiyi aradim dalga gecer gibi kanallarin hepsinin olmadigi bir link yolladilar maile oda bir sure sonra calismadi..daha sonra onlar ordan kendileri cihaza bu son surum xtreami yuklediler onunda icinde dedigim gibi ulusal kanallar yok..:mad::mad: bu yuzden kendim bisiler yapabilirmiyim diye arastirma yapiyorum oda bos sanirim yapcak bisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.