ustam bu yeni yazılımı yükledim ama ip url si girdim user girdim password girdim yüklemedi aynı işlemi vlc de hemen indirdi acaba problem nedir bir ulaşabileceğim cep numarası yazarmısınız irtibat kurabileceğim teşekkürler.
arkadaşlar resmi sitesinde kamosonic 1512 hd için xdream codec android yazılımı diye bir yazılımdan bahsedilmiş.formdaki ilk mesajdaki yazılım mı yoksa farklı bir yazılımmı .
ben yazılımı test ettim şöyle bir sorunla karşılaştım url adresi veya kullanıcı adı gibi yerleri yazıpta hatalı yazıp geri silmek istenildiğinde cihaz kilitleniyor ve resetliyor kendini ve özellikle girilen şifre bölümünde takılıyor başka bir hata görmedim şimdilik teste devam
bende 1 hafta oldu yükledim test ediyorum sorun yok. gibi boş bir zamanda bir film izlemek lazım baştan sona kadar cihaz kapanıp açılacakmı buradan bende paylaşırım....
dün iptv izledim 2 saat kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım cihaz hiç reset atmadı normal kanallarda zaten hiçbir sıkıntı yok.ipvt kanallarını gayet güzel indiriyor sıkıntı yok şimdilik. şuan zaten test yazılımı firma testler bittikten sonra ftp den yazılım verilir..