gittigidiyor

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
xtream ücretli iptv oynatıcı ücretli aldığınız iptv kdunuzu giriyorsunuz...

celik22

Aktif Üye
ustam bu yeni yazılımı yükledim ama ip url si girdim user girdim password girdim yüklemedi aynı işlemi vlc de hemen indirdi acaba problem nedir bir ulaşabileceğim cep numarası yazarmısınız irtibat kurabileceğim teşekkürler.

aozaslan

Aktif Üye
arkadaşlar resmi sitesinde kamosonic 1512 hd için xdream codec android yazılımı diye bir yazılımdan bahsedilmiş.formdaki ilk mesajdaki yazılım mı yoksa farklı bir yazılımmı .

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
bahsedilen yazılımı ben vrdim test edin yorumlarınızı yazın sorun olmassa ana yazılım olarak kayda geçecek

celik22

Aktif Üye
selam sen denedinmi arkadaşım url user ve password girip kanal listesi iniyormu

yok kardeşim buna ne yapsam olmuyor

url de girdim kullanıcı da şifrede bir türlü bir şey inmiyor deneyip bildirirseniz memnun oluruz.

derman07

Aktif Üye
ben yazılımı test ettim şöyle bir sorunla karşılaştım url adresi veya kullanıcı adı gibi yerleri yazıpta hatalı yazıp geri silmek istenildiğinde cihaz kilitleniyor ve resetliyor kendini ve özellikle girilen şifre bölümünde takılıyor başka bir hata görmedim şimdilik teste devam

izzetxer

Aktif Üye
evet şimdi oldu url adresine http girmesseniz kanalları yükleniyor

izzetxer

Aktif Üye
Kamosonic_V8.05.12_20160512XTREAM bu ytazılımda hata var iptv kanalarını izlerken cihaz kapanıp acılıyor

unal45

Aktif Üye
bende 1 hafta oldu yükledim test ediyorum sorun yok. gibi boş bir zamanda bir film izlemek lazım baştan sona kadar cihaz kapanıp açılacakmı buradan bende paylaşırım....

unal45

Aktif Üye
dün iptv izledim 2 saat kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım cihaz hiç reset atmadı normal kanallarda zaten hiçbir sıkıntı yok.ipvt kanallarını gayet güzel indiriyor sıkıntı yok şimdilik. şuan zaten test yazılımı firma testler bittikten sonra ftp den yazılım verilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.