Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustam bu yeni yazılımı yükledim ama ip url si girdim user girdim password girdim yüklemedi aynı işlemi vlc de hemen indirdi acaba problem nedir bir ulaşabileceğim cep numarası yazarmısınız irtibat kurabileceğim teşekkürler.

arkadaşlar resmi sitesinde kamosonic 1512 hd için xdream codec android yazılımı diye bir yazılımdan bahsedilmiş.formdaki ilk mesajdaki yazılım mı yoksa farklı bir yazılımmı .

selam sen denedinmi arkadaşım url user ve password girip kanal listesi iniyormu

yok kardeşim buna ne yapsam olmuyor

url de girdim kullanıcı da şifrede bir türlü bir şey inmiyor deneyip bildirirseniz memnun oluruz.

ben yazılımı test ettim şöyle bir sorunla karşılaştım url adresi veya kullanıcı adı gibi yerleri yazıpta hatalı yazıp geri silmek istenildiğinde cihaz kilitleniyor ve resetliyor kendini ve özellikle girilen şifre bölümünde takılıyor başka bir hata görmedim şimdilik teste devam

evet şimdi oldu url adresine http girmesseniz kanalları yükleniyor

Kamosonic_V8.05.12_20160512XTREAM bu ytazılımda hata var iptv kanalarını izlerken cihaz kapanıp acılıyor

bende 1 hafta oldu yükledim test ediyorum sorun yok. gibi boş bir zamanda bir film izlemek lazım baştan sona kadar cihaz kapanıp açılacakmı buradan bende paylaşırım....

dün iptv izledim 2 saat kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım cihaz hiç reset atmadı normal kanallarda zaten hiçbir sıkıntı yok.ipvt kanallarını gayet güzel indiriyor sıkıntı yok şimdilik. şuan zaten test yazılımı firma testler bittikten sonra ftp den yazılım verilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri