ayni yazılımı bende kullanıyorum sizin anlattığınızın proplemlerin hiç birine raslamadım bilginize..Sayın digimy benim kamosonic 1512 cihaza 7.29 yazılımı yükledim. Farkettiğim bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.
Cihazda her hangi bir kanalı izlerken
menü -info - ses açma kapama vs. her hangi bir tuşa baştığımda
her ne şekilde olursa olsun ekrana bir menü çıktığında görüntüde donmalar başlıyor yayında kırılmalar oluyor . Bazen exit tuşuna basınca menüden çıkıyor ama genelde cihaz kilitlenip kendini kapatıp açılıyor bu arada yazılımı ftp güncellemeden indirdim ayrıca yine ftp güncelleme kısmındakı kanal listesini yükledim.
Acaba bu sorun sadece benim cihazda mı yoka genel bir sorun mu. Kullanan arkadaşlar bir yorum yaparsa sevinirim.
6.08.13 yazılımı 1. mesaja eklenmiştir...
merhaba eutelsattaki yayınlar yayıncı kuruluş tarafından kapatılmıştır sadece iptv üzerinden bu yayınları izleyebilirsiniz...selam arkadaslar,
yurt disinda kaliyorum, eutelsat uzerinden ulusal kanallari izliyordum, cihaz : kamosonic 1512, kasim kanal listesinden sonra bazi kanallar acilmiyordu ama ulusal kanallar oldugu icin sorun yoktu ama son gunlerde gitmeye basladi hepsi ve suan sadece trt leri izliyorum, nasil bir cozum uretebilirim bu soruna ? turksat tarafina donme imkanim yokyani mecburen eutelsat tarafindan izliyorum
yardimci olabilirseniz sevinirim