gittigidiyor

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coolmeen

Aktif Üye
dscam,şifreli kanalları izlemeye yarayan bir cam sistemidir.

hurzati

Aktif Üye
benim cihazda 6.18 yazılımı var.
7.29 yazılımı yükleyelim mi digimmy usta.
eski yazılımdan + var mı.

niksarli 60

Aktif Üye
Digimy usta Bana özelden türk ve alman kanallarini göndere bilirmisin kamasonic 1512 icin ben biraz acemiyim yanlis yere konu actiysam özür dilerim.birde nasil yapilanacani anlatirsan cok memmun olurum.tesekkür ederim

marea

Aktif Üye
Sayın digimy benim kamosonic 1512 cihaza 7.29 yazılımı yükledim. Farkettiğim bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.

Cihazda her hangi bir kanalı izlerken
menü -info - ses açma kapama vs. her hangi bir tuşa baştığımda
her ne şekilde olursa olsun ekrana bir menü çıktığında görüntüde donmalar başlıyor yayında kırılmalar oluyor . Bazen exit tuşuna basınca menüden çıkıyor ama genelde cihaz kilitlenip kendini kapatıp açılıyor bu arada yazılımı ftp güncellemeden indirdim ayrıca yine ftp güncelleme kısmındakı kanal listesini yükledim.

Acaba bu sorun sadece benim cihazda mı yoka genel bir sorun mu. Kullanan arkadaşlar bir yorum yaparsa sevinirim.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Siz bu konuyu yazdıktan sonra deneme yaptım fakat ben böyle bir hata göremedim sizin yazılımı rom dan sonra bi atıp denemenizi rica edeceğim

unal45

Aktif Üye
Sayın digimy benim kamosonic 1512 cihaza 7.29 yazılımı yükledim. Farkettiğim bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.

Cihazda her hangi bir kanalı izlerken
menü -info - ses açma kapama vs. her hangi bir tuşa baştığımda
her ne şekilde olursa olsun ekrana bir menü çıktığında görüntüde donmalar başlıyor yayında kırılmalar oluyor . Bazen exit tuşuna basınca menüden çıkıyor ama genelde cihaz kilitlenip kendini kapatıp açılıyor bu arada yazılımı ftp güncellemeden indirdim ayrıca yine ftp güncelleme kısmındakı kanal listesini yükledim.

Acaba bu sorun sadece benim cihazda mı yoka genel bir sorun mu. Kullanan arkadaşlar bir yorum yaparsa sevinirim.
ayni yazılımı bende kullanıyorum sizin anlattığınızın proplemlerin hiç birine raslamadım bilginize..

hurzati

Aktif Üye
digimmy usta 6.08 yazılımını ilk sayfaya ekleyebilir misiniz.
bende ki silinmiş.

hurzati

Aktif Üye
6.08.13 yazılımı 1. mesaja eklenmiştir...

çok teşekkürler digimmy usta.
benim pc viruslu.flasha da virus bulaşıyor.
yazılımı başka pcden indirp arkadaşın cihaza atacağız.
7.04 yazılımında teletexde türkçe karakter hatası varmış.

hurzati

Aktif Üye
bu bölümü okurken aklıma geldi digimy usta.
daha önce kullandığım bir cihazda iptv ve ccam satırları web brovserden yüklenebiliyordu.
pc ve tvleri yanyana olanlar için bu çok güzel bir uygulamaydı.
dosyayı flasha yüklemeden pc den cihaza yükleyebiliyorduk.
bu özellik kamosoniclere de yeni yazılımda eklenebilirse çok iyi olur.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
senin bahsettiğin cihaz next amigo tek tek yüklüyosun veb brovser den ama kamosonicde usb den tek tıkla hepsini yüklüyorsun
bunun için gereksiz...

cafi

Aktif Üye
digimy üstadın söylediği gibi next amigo,da internet arayüzü ile ıptv veya cccam yükleyebilirsin

engeles

Aktif Üye
selam arkadaslar,

yurt disinda kaliyorum, eutelsat uzerinden ulusal kanallari izliyordum, cihaz : kamosonic 1512, kasim kanal listesinden sonra bazi kanallar acilmiyordu ama ulusal kanallar oldugu icin sorun yoktu ama son gunlerde gitmeye basladi hepsi ve suan sadece trt leri izliyorum, nasil bir cozum uretebilirim bu soruna ? turksat tarafina donme imkanim yokyani mecburen eutelsat tarafindan izliyorum
yardimci olabilirseniz sevinirim

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
selam arkadaslar,

yurt disinda kaliyorum, eutelsat uzerinden ulusal kanallari izliyordum, cihaz : kamosonic 1512, kasim kanal listesinden sonra bazi kanallar acilmiyordu ama ulusal kanallar oldugu icin sorun yoktu ama son gunlerde gitmeye basladi hepsi ve suan sadece trt leri izliyorum, nasil bir cozum uretebilirim bu soruna ? turksat tarafina donme imkanim yokyani mecburen eutelsat tarafindan izliyorum
yardimci olabilirseniz sevinirim
merhaba eutelsattaki yayınlar yayıncı kuruluş tarafından kapatılmıştır sadece iptv üzerinden bu yayınları izleyebilirsiniz...

aozaslan

Aktif Üye
arkadaşlar bende kamasonic 1512 kullanıyorum.son yazılımı FTP den güncelledim.bende 7 ile başlayanyazılım var.burda ki 6 lı yazılımı yüklesek olurmu hangisi daha yeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.