Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar birkaç yazılım denedim en iyi görüntü kalitesi tqplin wodex gibi geldi ve yükledim.kamosonic 1512 exreme yazılımında free iptv var.taplinde free bölümü var ama iptv yok.o olsa süper olacak.

gözde tek kırmızı ışık yanıyo rom.bin flas bellege atdım ve cıhaz kapaı modda ıken uyduya takdım actım ama ekran gelmedı

geçende ben yumatu cihazımı geri döndürdüm tama yüleyince u100 yazdım göstergede usb yi çıkardım cihaz çalıştı

Arkadaşlar merhaba bir sorum olucak.
Cihazımdaki ip tv kanallarını m3u dosyası şeklinde pc ye nasıl indirebilirim.
Forumda daha önce bir arkadaş paylaşmıştı server url sini kullanıcı adı ve şifreyi tarayıcıya yazıp m3u dosyası şeklinde indiriliyordu.Arkadaşın paylaşımını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba bir sorum olucak.
Cihazımdaki ip tv kanallarını m3u dosyası şeklinde pc ye nasıl indirebilirim.
Forumda daha önce bir arkadaş paylaşmıştı server url sini kullanıcı adı ve şifreyi tarayıcıya yazıp m3u dosyası şeklinde indiriliyordu.Arkadaşın paylaşımını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

Kod:
http://81.230.200.187:1967/get.php?username=khaled&password=khaled&type=m3u

bunu tarayıcıya yapıştır.
bakalım inecekmi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri