Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
usta cihaz acılıp
kapanıyo menüye gecmiyoki yükleme yapayım cihaz durmadan restliyo lo ader atsam olurmu http yle nasıl atacağız tarif edermisin usta teşekkürler

ozaman verdiyiniz 34.56 yazılımı rom yapıp loodere atsak o yazılım olurmu

Ali usta ben tiger kulanıyorum editli olupta usbyle atabileceyimiz yazılım verebilirmisin usta

ts7500

ali usta şu bs cam bitürlü aktif yapamadık tam olarak nasıl yapılıyor bizi bilgilendırırsan iyi olur çünkü her yolu denedim olmadı yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Ustanın verdiği yazılımları denedim öncelikle emeğine sağlık bu bs cam aktif olmuyor yada bi ayarı var. Tigerin görüntüsü güzel kanal geçişi yavaş geantın kanal geçişi çok iyi görüntü çamur samsat eski yazılımını aratıyor. Online video vb özellik yerine yazılımcılar görüntü netliğine ve kanal hızına odaklansa bu cihazlar iddialı konuma gelir. Yinede sadece redline fşrmasına mahkum değiliz tşk.

ts 7500

ustalar dünüşümler güzelde bunlarıın datası hangi uyduda paylaşım yapıyorlar internetsız ben paylaşım almıyorum bilgisı olan ustalar bu kunuda fikrı olan varsa paylaşsın

ustalar dünüşümler güzelde bunlarıın datası hangi uyduda paylaşım yapıyorlar internetsız ben paylaşım almıyorum bilgisı olan ustalar bu kunuda fikrı olan varsa paylaşsın

Data için yazılım değiştirme netten çözmede bu yazılımlar güzel iş dataya gelince olmuyor diye biliyorum

Selam ali ustam şu bizim istar50000 dönüsüm olmuyor ancak yazilim icine bscam editlerseniz cok memnun oluruz yardimlarin icin tskler..

ali ustam t7500ler için yazılım yokmu redlineye bağımlı kaldık yardımlarınızı bekliyoruz

selam dostlar pclerin hepsi çöktü 1 kaç güne düzelir inşallah silinen proğramları tekrar yüklemeye çalışıyorum yeni yazılılımlar vardı .hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
inşallah düzetırsın ali usta paylaşımlarınızı devamını bekliyoruz

selam dostlar pclerin hepsi çöktü 1 kaç güne düzelir inşallah silinen proğramları tekrar yüklemeye çalışıyorum yeni yazılılımlar vardı .hakkınızı helal edin

geçmiş olsun hayırdır ne oldu pclere öle neyse
dosyalarını kurtarabiliriz

ALLAH RAZI OLSUN memoli ve ancuz abilerim cepten yazıyorum şuan 500 yakın dosya gitti virüs girdi nasıl oldu birden uçtu pcler

elinde istar x50000 34.56 yazılımı olan varsa foruma koyabilirmi??

Son düzenleme:

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri